Hvala.Pretplatnici koji nisu saglasni sa novom cenom, imaju pravo na raskid pretplatničkog Ugovora, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom zaključno sa 30. martom 2024. godine (u skladu sa Zakonom o elektronskim komunikacijama).
Raskine se ugovor i onda može sve kad niste vezani ugovornom obavezom, pa i prenos broja. Možda i A1 ponudi nešto primamljivo, ja bih pristao samo na NEONEO za 50%, inače ću biti pripejd ili eventualno Yettel ako ponudi nešto dobro.
Ne pominju popust! Ugovor je svakako prekršen, pa ko hoće nek raskida!A dobro sad cu placati Neo Neo 1352 dinara sa 50% popusta i dalje to nije mnogo u odnosu na ostale.
Sve ti lepo piše na sajtu. Pročitaj.Cak su i sms poslali. Da li moze i ovde raskid kao u yettel? Ja imam uredjaj otplacen odjednom u kesu na pocetku UO...
Kaci sve postojece korisnike,znaci i tebe. 100 din. ces placati vise.haha, najjace mi je sto sam juce potpisao neosurf za 1100 din. Sada ne znam da li mene ovo kaci? Jer ta cena je sa popustom tj promocijom?
Broj je registrovan. Sistemom je trenutno predviđeno samo dodavanje neregistrovanih brojeva. Ako ne budu imali pismene prigovore po tom osnovu, rešiće najverovatnije tek za godinu dana kad svi budu bili registrovani po sili zakona. U slučaju dobijenih 10 reklamacija za povredu kolektivnog interesa potrošača, dužni su da otklone svaku nepravilnost.Evo od kako sam presao vec par dana ne mogu da obavim obicno dodavanje prepaid broja na nalog gde je kucni net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari