radjenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.06.2018
- Poena
- 95
Uspešno prebačen broj iz Mtsa, ono što me za sad iritira što ceo dan nisu u stanju da aktiviraju VoLTE uslugu, dok se u mtsu to reši za 5min preko aplikacije.
Sta mogu sada ja da uradim da bih taj proces ubrzao,da li je neko mozda imao ovakvo iskustvo?
Pa iskreno moja preporuka ti je da radis nesto sto voliš jer tako ubrzas prolazak vrmena. Ako radis nešto dosadno dva meseca ti traje sto godina. Ovako ti 60 dana proleti ocas posla.
Nisam pod ugovorom.Dobar savet,moracu nesto zanimljivo da radim tih 60 dana60 dana je sad. Tako da ako nisi ni pod kakvim ugovorom. Posle dva meseca podnesi zahtev za prenos ponovo. Pa iskreno moja preporuka ti je da radis nesto sto voliš jer tako ubrzas prolazak vrmena. Ako radis nešto dosadno dva meseca ti traje sto godina. Ovako ti 60 dana proleti ocas posla.
Promenio sam torrent apk, definitivno je do operatera.
Moracu i ja da ih smaram,ne vredi.Kod njih sam bio 15 godina vec i ne zelim vise.A kakav je to mail iz RATELa?Meni je Globaltel 8 puta odbijao prenos u A1. Te nije dobro jedno slovo u prezimenu te jedno slovo se ne slaze u adresi pa kao morate biti 3 meseca kod nas kao registrovani korisnik (sto je laz jer je lako dokazivo da je br u upotrebi duze vremena, bitno je samo da je registrovan) Na kraju iz 9 puta jer sam bio uporan ko magarac prebacili su mi br. Verovatno su kontali ovaj nece odustati dok ne prebaci... A mozda je pomogao i mail iz RATELa... Svakako svasta ce izmisliti samo da ne urade prenos broja... Barem moje iskustvo. Samo biti istrajan!
Ovo nude kad ih pozoveš i kažeš da bi preneo broj iz druge mreže.Letos beše promocija za preletače iz drugih mreža za neo 23 valjda 6 meseci po 1 din. Sada to ne nalazim na sajtu.
Jesu li ukunuli ovakve promocije, i ako jesu, može li nešto da se izboksuje u poslovnici?
Da, moguće je.da li je moguće podeliti hotspot u romingu tj tih 23GB koji se dobiju u romingu?
Poslao sam mail RATELU sa upitom da li je to po zakonu sto mi odbijaju prenos, oni su poslali mail sa tom regulativom i da to sto radi Globaltel je neosnovano i da uputim zalbu. Globaltelu sam prosledio taj email od RATELA gde su poceli da se izvinjavaju. Kako je doslo do greske u komunikaciji kako koleginica nije dobro razumela... Iako nisam bio registrovan korisnik 60 dana uspeo sam da odradim prenos u A1 uz jos jedan zvanicni mail izvinjenja iz Globaltela. Meni je zalosno sto ljudi moraju da resavaju ove stvari preko RATELA i da se zale na nesto sto oni prosto moraju da urade. Nezakonski je nasilno zadrzavanje korisnika u mrezi!Moracu i ja da ih smaram,ne vredi.Kod njih sam bio 15 godina vec i ne zelim vise.A kakav je to mail iz RATELa?
Da dodam i da ne mogu da šaljem Sms poruke, prijavio sam sve, odgovor klasičan da će rešiti u što skorijem roku. Idem danas i do poslovnice da zamenim fizički za eSim da vidim hoće li promeniti nešto.2 dana kako sam u A1, njih par koji su isto u A1 kada me pozovu, izbaci im da biraju nepostojeći broj u Telekom mreži.
Da li je neko imao još problema ovakve prirode?
ja sam takodje preletač u a1 več nekih 20 dana ali ja sa tim nemam problema (za sada) mene zezaju sa deezer-om nigde ga ne vidim i idu mi megabajti sa interneta. inače ja a1 broj koristim novi sad - bečej relacija i fino radi prema svim mrežama i ka meni.Da dodam i da ne mogu da šaljem Sms poruke, prijavio sam sve, odgovor klasičan da će rešiti u što skorijem roku. Idem danas i do poslovnice da zamenim fizički za eSim da vidim hoće li promeniti nešto.
Može neko probati i čisto da mi javi je l mu aplikacija radiIma li još neko problem da mu ne radi play radio aplikacija na A1 internetu?
Naravno da treba da pišeš reklamaciju, još ih napenali što ti nisu dozvolili da koristiš internet dva dana po povlašćenoj ceni. Vole da naplate 1000 puta veću cenu za megabajt, više nego leba da jedu...Pitanje jedno u vezi rominga. Imao sam aktiviran paket, i istrošio podatke dosupne. Posle toga bi trebalo da ide ono 1MB - 1RSD. Međutim A1 je naplatio nešto nenormalno, oko 20k za fazon 20MB (Portugal). Roming paket je i dalje bio aktivan, samo bez onog osnovnog interneta.
Sve se to dešavalo u periodu kada su imali one radove. Pritom 2 dana nisam imao net uopšte. Da li ima poente pisati žalbu?
Update : A1 agent koji me je zvao i rešavao prelazak u A1, kaže da svi njegovi korisnici koji su prebačeni u periodu kao i ja da imaju isti problem, agent od subote nije mogao da me dobije, da dobija obaveštenje kao i ostali koji ne mogu da me dobiju. Pritiska njihovu podršku da rešavaju to, ali su i dalje u haosu.Da dodam i da ne mogu da šaljem Sms poruke, prijavio sam sve, odgovor klasičan da će rešiti u što skorijem roku. Idem danas i do poslovnice da zamenim fizički za eSim da vidim hoće li promeniti nešto.
Da, ne radi na A1. Probao sam na Unifi i pustio je stream. Pre toga na Supernova optici prvo nije htelo, a kada sam sa Unifija prešao na moj kućni, nastavio je da strimuje, dok na A1 zatim prekine.Ima li još neko problem da mu ne radi play radio aplikacija na A1 internetu?
Bruka i sramota da 20 dana ne mogu da srede bazu i aplikaciju imam utisak da su neke podatke trajno izbrisali.....raspad sistema 👎Update : A1 agent koji me je zvao i rešavao prelazak u A1, kaže da svi njegovi korisnici koji su prebačeni u periodu kao i ja da imaju isti problem, agent od subote nije mogao da me dobije, da dobija obaveštenje kao i ostali koji ne mogu da me dobiju. Pritiska njihovu podršku da rešavaju to, ali su i dalje u haosu.
Nažalost jedino sto ćeš videti je odvođenje konkurencije.Ovakva bahatost se mzoe resiti jedino dovodjenjem konkurencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari