Svako drugacije gleda na stvari, evo forumas kaze da ga opterecuje sto ima ukupno 1TB koji se polako krcka.
@retrospektiva Buraz, ti uvek mozes da pozoves A1 i kazes im da ti naprave da svaki mesec dobijas po 42GB ako te tako nesto opterecuje. Ako su lenji i ne zele da te ispoštuju, evo neko od nas moze da ti pusti svaki mesec SMS i simulira ovako nesto 🤓. Samo podsetnik da naredni mesec imas jos 42GB da se baskaris jer nema sanse da trosis preko toga sem ako neces da koristis telefon kao kucni internet.
Salim se, ali stvarno nema potrebe da se cimas i stvaras sebi dodatni pritisak, zasto bi puko lovu,
zasto njima da dajes za glupost, bolje daj to u humanitarne svrhe recimo...?
Evo ja sam juce isao da potpisem ugovor, iako sam prethodno bio na prepaid Mocnom planu i planirao da ga arcim duze vreme, bar jedno 3-4 meseca. Mnogo minuta trosim mesecno, kao i poruka, a ovde je caka sto ti je minut i poruka kao jedan token i hteo sam cisto da vidim da li sa ovim prepaidom mogu da teram, ali slabije.
Potpisao sam ugovor samo da ne bih stalno gledao u A1 app da vidim koliko jos imam minuta i da li treba da doplatim tipa 600+400 da imam jos 500 + 500 min/SMS. Lepo su oni to namestili, prosto te navlace na ugovor, ali jednostavno da ne bih trosio vreme oko toga i razmisljao kada treba da dopunim i koliko ja potpisah isto Mocnu tarifu na 2 god.
Inace, u A1 poslovnici su totalni raspad sistema, jeste da zavisi ko ti se padne, ali bukvalno ja njima pricam o uslovima tarife i recimo ubedjujem ja njih da sa preostalim kreditom hocu da kupim Deezer na mesec dana, a oni pojma nemaju da tako nesto uopste moze preko A1 aplikacije, da ne pricam sto je ovo besplatno prvi mesec. Ajde oni, ali call centar isto tako pojma nema, a ja prosto gledam mobilnu aplikaciju i pricam im sta pise i sta moze... Totalni neprofesionalizam, mogu da kazem da je mts i Yettel korak ispred sto se makar ovoga tice, iako se ne zna ko je veci lopov od ova 3 operatera.
Na kraju lepo potrosih sav kredit slanjem SMS-a u Budi Human fondaciju pre nego da me definitivno prebace iako su me razvlacili preko pola sata, a niko sem mene i cure nije bio u poslovnici sve to vreme bukvalno. Znaci, 2 agenta koji veze nemaju i jedva mi sredise glupavi postpaid, a trebalo je samo da isklikcu i provere da li nesto nisam duzan nekom ili na nekoj crnoj listi...
Iako znam da ce da me potkradaju kao i mts, sebi stedim vreme sa ovim, pa makar tih par minuta da proverim kredit, uplacujem preko A1 mobilbe i platne kartice jos kredita i aktiviram dopunski paket svaki mesec, jednostavno da je sve to i 10 min. mesecno, a uvek je vise, zasto bih trosio 10 min. na ovako nesto? Bas to opterecuje kad si ogranicen sa tako necim, a ovde gde ti je sve neograniceno maltene nema toga. Ovo cu samo povremeno da bacim pogled koliko me potkradaju i to je to, kao sto Velja ex ministar kaze - kraduckanje je ok, ali ako krnu neki zeznut racun, bice havarije jer sam mnogo ozetljiv na takve stvari. A, poslednja stvar na svetu o kojoj cu misliti su mobilni podaci, znam da trosim do 5GB max. na mesecnom nivou, krpili su me i slabiji paketi, a svakako nikada ne skidam update za telefon preko mobilnih podataka iako ovde lagano to moze da se radi, to je vec razbacivanje i potpuno nepotrebno.
Pre cu kao i do sada biti pokretni hotspot i deliti ove silne GB koje A1 ne daje nama dzaba vec cemo mi to lepo da platimo, cak i da ne potrosimo nijedan RSD preko pretplate to je cist profit od 27k po korisniku,
a samo ja cu platiti jos finu sumu preko toga na parking recimo gde te otkidaju i za parking kartu i za SMS koji si poslao iako imas bajagi besplatne SMS-ove u nacionalnom saobracaju, ali kazu to nije do njih vec to diktira parking servis 😉.
A1 samo postuje parking servis i zato naplacuje i po poruci, tako da nema zezanja sa tim. Cak ni amaterski Globaltel ne naplacuje SMS poruku preko cene parking karte, ali ajde sad necemo da se bunimo za ovako "sitna" kraduckanja, to je svaki dan po nekoliko stotina hiljada RSD bonusa za operatere, ljudi moraju da razmisljaju o letovanju, ipak treba to u vise tura odraditi, skupi su Santorini, Mikonos, Rodos, red je da se i mi ucipimo bar sa porukama i u ucestvujemo u njihovom letovanju sa svoje strane, a bice svaki mesec i po 10-ak RSD preko iako je 6 meseci gratis, prosto covek tako voli da zove brojeve koji se naplacuju pa nekako bas svaki mesec da ih zove iznova i iznova za vreme ugovorne obaveze 😉. Kad mozemo da saljemo bez pardona kriminalne politicare, parazite po drzavnim sluzbama, sto ne bismo dali i operaterima koji su to itekako zasluzili jer su svi toliko unapredili sve mreze i kvalitet signala u poslednjih 10 godina i zaista rade na svemu tome udarnicki da evo svakih 10 dana padne po neka mreza 😜