Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Hvala na svim odgovorima samo jos da saznam u kojoj poslovnici u bg ima tablet da lutam za dz ali to se moze saznati preko call centra vrv
Jos samo da ne smaraju sa k.biro i nekim nerealnim avansima pa i da probam

Ja kad sam zvao nisu imali nigde, nego u virtuelnoj prodavnici sam narucio da stigne u poslovnici gde meni odgovara, a inace moze i direkt na kucnu adresu...

Evo opet salju genericke odgovore, foliraju, govore kako ne postoji problem sa signalom i kako je do uredjaja i ako nije...

Samo zele da me zamajavaju, da mi drze telefon 40 dana i da se prave da su nesto uradili, a ja da nastavim da placam racune za to vreme...

Po njihovom, lazu svi ljudi koji imaju problem, a ja ih znam bar petoro i jos sam ovde na forumu video nekoliko.

Da li ima vajde od Ratela ili da odmah angazujem advokata?

Uz PonesiNet + Neo se dobijaju dve kartice ?
I ako se dobijaju dve, je l mogu obe da se stave u telefon i koriste. Naravno znam da Neo kartica moze, ali me zanima ova koja ide uz PonesiNet.

Moze i ponesi net kartica u telefon, na njoj radi samo internet dok pozivi preko nje nisu mogući.

Odlicno, a je l moze pripejd broj trenutni da se prebaci u postpejd za Neo ?

Moze i ponesi net kartica u telefon, na njoj radi samo internet dok pozivi preko nje nisu mogući.
Kad je net kartica u mifi ruteru nisu moguci pozivi. A kad se ubaci u telefon onda su moguci kao svaka normalna kartica, mogu i sms i pozivi, samo sto kostaju.

Edit: Sto se tice ratela ne znam zasta oni sluze. Ja sam ih vise puta kontaktirao u vezi supernove i nisu mi pomogli. Isto napisu sve je u redu posle 2 meseca i to je to...

• Like
Reagovanja: uji
Da tužite stražara zatvoru. Ista priča je sa prigovorima ka NBS gde mahom tvrde da banke ne krše zakon i tretiraju ih kao neosnovane, itd.

Imaju neku ozbiljnu akciju Neo15 za 1300 dinara bez telefona!! I sve je niže za 1000 dinara.

Zvao me čika iz a1, čini mi se, dan pred istek oba ugovora. Odmah se dogovorili da postpejd broj ide na pripejd a kućni net na 400gb za 1999din. Ubeđuje mene čovek da imam net protect za dž naredne 2 godine. Ne treba mi ni za klinac al on navalio, još ga ja pitam blokira li to torente, kaže jok a i isključi ako ti ne odgovara. Stiže račun 2200din skoro.... Ne piše lepo na računu šta plaćam za te pare. Probam na taj broj gde je net da otvorim nalog za a1 aplikaciju, ne može....prođe sve al neće da se uloguje.... pa gde da proverim šta mi naplaćuju i kako da isključim net protect...

Prvo je počeo rn8 da se diskonektuje sa wifi-ja nonstop, onda iPhone.... Zovem danas i imam šta da čujem, net protect mi naplaćuju. Isključiše... Usput im kažem da stvarno nije lepo da posle mesec dana od izbacivanja novog net paketa istom snize cenu za 50din....

Na taj broj što je prešao na pripejd nisu radile dopune... Uzeli su mi 300din sa računa, proverili i kao prošao je kredit koga nema.... Ne radi mi a1 aplikacija na iPhone.... Nemam šta da kažem osim da je ova firma totalan raspad oduvek ali oduvek. Kraduckaju na sitno večito od potpisivanja ugovora sa popustom ali prva rata je puna cena paketa pa sve ovo. Pritom na računu ne napišu lepo kako stvari stoje da znam šta plaćam. Jedina je dobra stvar ovaj net od 400gb i što eon može da se gleda preko njih. I povoljan pripejd gde te ne mogu zeznuti.

Imam jedno jednostavno pitanje u vezi sa A1 mrezom. Da li bi neko mogao samo da proveri da li u Moj A1 mobilnoj aplikaciji ima opciju da aktivira Deezer Premium. Presao sam sa Neo3 na Neo15 pre nekih 10 dana upravo zbog Deezera, medjutim opcije nema, pisem im skoro svaki dan i vec dva puta su me obavestili da su “kao” popravili i da sad mogu normalno da je aktiviram medjutim i dalje nista. Inace, Deezer premium je ukljucen u Neo15 ali je ipak potrebno da se aktivira. Imam samo opciju za Deezer Family sto se, normalno, placa.
Hvala unapred!

Prilozi

• 2021-10-27.png
    2021-10-27.png
    375.8 KB · Pregleda: 73
Razmisljam da predjem iz telenora u a1,posto su paketi sa telefonom u a1 mnogo jeftiniji,pitam kako ste zadovoljni sa a1?i da li vredi precib zbog jeftinijeg telefona?

Razmisljam da predjem iz telenora u a1,posto su paketi sa telefonom u a1 mnogo jeftiniji,pitam kako ste zadovoljni sa a1?i da li vredi precib zbog jeftinijeg telefona?
Sve zavisi od lokacije,može biti da budeš zadovoljan a može da ti i presedne prelazak.Uostalom kao i kod druga dva operatera...

Ja sam prezadovoljan odlaskom iz A1.. Na zalost na mojoj lokaciji je katastrofalan signal i za razgovor mucan.. A u stanu i okolo skoro neupotrebljiv.. Vidi ako mozes da uzmes A1 prepaid pa proveri kako ti radi..
Ako zelis telefon, svakako je bolja opcija uzeti tarifu bez telefona, a telefon pazariti na drugom mestu..
Ovo govorim za privatne korisnike.. Za poslovne ima raznih dilova

Imam jedno jednostavno pitanje u vezi sa A1 mrezom. Da li bi neko mogao samo da proveri da li u Moj A1 mobilnoj aplikaciji ima opciju da aktivira Deezer Premium. Presao sam sa Neo3 na Neo15 pre nekih 10 dana upravo zbog Deezera, medjutim opcije nema, pisem im skoro svaki dan i vec dva puta su me obavestili da su “kao” popravili i da sad mogu normalno da je aktiviram medjutim i dalje nista. Inace, Deezer premium je ukljucen u Neo15 ali je ipak potrebno da se aktivira. Imam samo opciju za Deezer Family sto se, normalno, placa.
Hvala unapred!
Da odgovorim sam sebi, posle mnogo muke i bas posvecemog angazovanja raznih u A1 Deezer premium mi je uspesno aktiviran.

mozda i ima neo 15 za 1300.. znam da za poslovne korisnike ima neo 5 za 350 dinara

Uzeo prijatelj neki telefon u a1 za dinar (p40 lite) koji planira da proda. Dobio brdo papira ali ne moze nigde da nadje ima li i koliko traje garancija na uredjaj, jel zna neko koliko traje i da li je ostavriva (i da li se u papirima drugacije navodi), posto kaze da ga pitaju ljudi a ne zna sta da im odgovori

Stiglo mi danas neko pismo od Ratela gde se objasnjava kako da izmerim brzinu interneta na racunaru. Ja se sve vreme zalim na los signal na telefonu i E internet, oni salju to.

Da stvar bude jos gora, taj njihov link baca gresku prilikom svakog merenja. Izmeri download, ali kad krene da meri upload, samo pukne.

Inace, brzine Vip mobilnog interneta su ocajne. Max 3-4Mbps, a najcesce je 1-2. I to ne kad je E internet, nego kad je 3g. Vip se naravno pravi lud "nE mOzEmO dA uTiCeMo nA mIkRoLoKaCiJu"

Ako ima nekog ko se sudio sa njima(vipom), molim da me uputi u proceduru.

Poslednja izmena:
Meni na upload pukne isto tj zakuca tu i nema merenja do kraja. I kućni i mobilni net, na koji god sajt za merenje neta da odem. I dalje na rn8 puca wifi iz čista mira ali obavezno kad se razgovara preko neta.

Uzeo prijatelj neki telefon u a1 za dinar (p40 lite) koji planira da proda. Dobio brdo papira ali ne moze nigde da nadje ima li i koliko traje garancija na uredjaj, jel zna neko koliko traje i da li je ostavriva (i da li se u papirima drugacije navodi), posto kaze da ga pitaju ljudi a ne zna sta da im odgovori
U mtsu npr više ne daju papir sa garancijom nego je to sad ugovor... Verovatno da bi sprečili preprodaju. Mozda je tako sad i u a1.

Vrh Dno