Slična priča, pripejd broj kupljen na trafici i samo što je stavljen u telefon gomila poziva.Skoro uzmem novi broj u A1, nije prošlo par dana, stigne mi neki spam sa broja 1556 o prijavi na neki servis GamiClub, sa nekim PINom za prijavu i cenom poruke od 360 dinara nedeljno...
Napominjem da broj sem upisa u Google nalog ni za šta drugo nisam koristio... Otkud sad to, jel to znači da sam možda dobio reciklirani broj ili je neka radnom lista u pitanju. Pre ovoga sam imao broj 3 godine i ni jedan jedini spam nisam dobio.
Jesi mozda kliktao na neke pop up reklame koje nude "aplikacije" za čišćenje telefona ili nešto slično?
Uzeo pre par dana. Sve je super, nije Tianma ekran, gramaža, brzina, izgled sve ok, osim baterije. Detaljnije u pripadajućem forumu.Pogledaj baš jel 4g ili 5g verzija. Neko mi reče da imaju i 4g verziju izloženu al nije sigurna informacija. Sa ovom gramažom ćeš da se odmoriš.
Можеш из Грчке активирати кодом,апликацијом итд.(имаш на сајту)За роминг се не сјећам да сам звао икад,тако да мислим да је аутом. активиран.Molim za pomoć jer CC nema slobodnog agenta da se javi. Naime idem sutra u Grčku i planiram da uplatim sedmodnevni roaming dodatak za 800 dinara (1 GB). Da li taj dodatak mogu aktivirati iz Grčke preko A1 aplikacije(naravno treba da imam net), takođe ako sam razumeo 1 Mb košta 1 din. nakon potrošenih 1GB? Na kraju postpaid korisnik sam A1 mreže nešto preko dve godine (pod ugovorom) da li imam automatski aktiviranu roaming opciju ili treba da ih zovem i aktiviram?
Hvala unapred na svim informacijama!
Moze da se aktivira i iz Grcke preko Moj A1, Bez dodatka u Grckoj mozes da koristis internet po ceni od 1din/MB.Molim za pomoć jer CC nema slobodnog agenta da se javi. Naime idem sutra u Grčku i planiram da uplatim sedmodnevni roaming dodatak za 800 dinara (1 GB). Da li taj dodatak mogu aktivirati iz Grčke preko A1 aplikacije(naravno treba da imam net), takođe ako sam razumeo 1 Mb košta 1 din. nakon potrošenih 1GB? Na kraju postpaid korisnik sam A1 mreže nešto preko dve godine (pod ugovorom) da li imam automatski aktiviranu roaming opciju ili treba da ih zovem i aktiviram?
Hvala unapred na svim informacijama!
Nema to veze, imas ovde sam detaljno opisao opservaciju pa probaj nesto da iskoristis. Ukratko najdelotvornije je da ne ostavljas upaljene tabove u browseru. Posebno ako se koristi data konekcija. Inace ljudi pomisle na SMS jer kao SMS servis ali VAS poruke koliko sam video uglavnom nemaju veze sa SMS porukama pa po svemu sudeci je situacija ko ubode bolje kolo srece sa kojim web sajtom zavisi kako ce se provesti. Verovatno nisi zabo neki koji je kompatabilan sajt sa prethodnim operaterom.Skoro uzmem novi broj u A1, nije prošlo par dana, stigne mi neki spam sa broja 1556 o prijavi na neki servis GamiClub, sa nekim PINom za prijavu i cenom poruke od 360 dinara nedeljno...
Napominjem da broj sem upisa u Google nalog ni za šta drugo nisam koristio... Otkud sad to, jel to znači da sam možda dobio reciklirani broj ili je neka radnom lista u pitanju. Pre ovoga sam imao broj 3 godine i ni jedan jedini spam nisam dobio.
****Obračunski interval za prenos podataka je 1kB. Nakon potrošenog internet sadržaja iz paketa, sistem će zaštititi korisnika od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu u nacionalnom saobraćaju. Dalje korišćenje interneta moguće je nastaviti aktivacijom internet dodatka. |
Da li ovo može da se kombinuje sa drugim promocijama? Tipa ta prva tarifa koja ide prvih 6 za din? Pa da bude 9mes? 😁Od 16.08. ko prebaci u A1 broj iz druge mreže (znači MNP) - 3 meseca po dinar.
I jos kad bi ti mreza radila kako treba...Ja sam uzeo Neo 10 sa telefonom. Trenutno ide 10% popusta na Neo 10 pakete sa telefonom an određene modele. Ja sam uzeo Motorolu G9 Plus. Dobio 10% popusta na preplatu plus 3 meseca po dinar zbog prelaska na A1. Dodatno dobio kao poklon Moto FreeBuds sluške (ali to ide uz G9 Plus ako se uzme u A1).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari