Zdravo svima!
Za svog druga pisao sam Vipu da mu odobre popust na dve Vip usluge koje plaća po punoj ceni, iako je student (nova dva ugovova 24). Odbili su!

Njemu smanjena plata, korona, živi sam, svaki dinar bitan.
Odgovorio sam na to Vipu i opet su odbili mog druga koji ima 5 UO 24 sa njima do sada, i hteo je popust na dve usluge:
Neo postpejd i Kućni net. Nema leba.
Prvi email napisao sam baš lepo, a drugi oštrije i -- isto.
Radim to za njega jer se ne razume i kako mu je istekao UO za Neo 2 (gde je imao 2+2GB), otišao je i potpisao prvi ugovor koji su mu pružili (UO 24), po punoj ceni, ni on ne zna koji Neo, najjeftniji Neo, ali to više nije Neo 2 jer toga nema.
Onda je shvatio šta je uradio, da će ga sve to zajedno skupo koštati (puna cena postpejda + puna cena kućnog Neta), odbili su ga za popust i sada želi da raskine ovaj novi ugovor koji je tek potpisao za postpejd ali da sačuva broj. Molim da mi potvrdite:
1) prilikom
raskidanja korisnik bira opciju koja mu više ide u korist, pošto je ugovor tek krenuo (kaže da su mu rekli da će krenuti tek sredinom februara, da je tako razumeo), da plati to što je koristio i kraj?
2) Da bi
zadržao broj mora da ide na Vip pripejd 3 meseca kod njih (ako uopšte i tako budu želeli da mu sačuvaju broj). Šta mislite?
3) Onda bi video šta dalje. Savetujem mu pripejd
Mesečni plan 600 jer mu je cela porodica u Vipu i najviše zove Vip brojeve a oni su besplatni u ovom paketu. Možda i da ostane na tome.
Ako to neće onda su mu opcije (kako ja vidim, vi me ispravite):
4)
Telenor pripejd kartica, pa da čeka na par dana na ponudu 50% popusta na postpejd (pitanje do kada važi ova Telenor promocija 50% jer nije zvanična) i uzme neki
Telenor Total sa 50% popusta, ali na
Telenor kućni net nema popusta. (Telenor Kućni net 100GB košta isto koliko i Vipov).
5)
MTS koji je produžio promociju uz postpejd pakete do kraja februara,
kada se potpiše UO dobije se 100GB svakog meseca dodatno. Za Omoriku 1 - 12 meseci, za Omoriku 2 - 24 meseca, svaki mesec dodatnih 100GB na broju, može da se tetheruje. Možda time ne bi morao da uzima kućni net, ali tetherovanje uništava bateriju. Tih 100GB bi mu bilo dovoljno.
6) Napisao sam pismo Telenoru šta ja najbolje šta mogu da ponude za navedene dve usluge, da znam za 50% popusta sa pripejda, i da preskočimo to zezanje, odgovorili su mu da ode u poslovnicu u jednoj rečenici. Ima li iko iskustvo šta u poslovnici mogu da ponude, jer specijalne ponude daje služba kada pozove a ne u poslovnici.
7) Pisao sam MTS-u i takođe pitao šta mogu da ponude, ali oni su spori, evo već pet dana nisu ni otvorili email (imam Mail Tracker).
Zatrpao sam vas informacijama, ako neko ima savet, samo napred!