Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Au koliko im se raspadaju android aplikacije, i moj vip i ova mwallet koja uopšte ne radi, neverovatno. Čak ni preko desktopa ne mogu da dodam karticu da platim račun.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Jel realno da naplaćuju penale i za poklon net?! Ahahahaha kakvi su oni lopinderi
Pa pazi, koliko nas ozbiljno pročita ono što potpiše? Uglavnom se sve svodi na žurbu da se što pre uzme kartica/telefon a te "sitnice" kao što su detalji ugovora u tom momentu nisu bitni.
Sa iskustvom iz velikih kompanija u kojima sam radio, uveravam te da u ugovore UVEK stavljaju najjače moguće zaštite za sebe.
Ipak, radi se o prevremenom raskidu ugovora, situaciji u kojoj oni potencijalno mogu da izgube planirane prihode, pa mora da se negde nekako nadoknadi.
Ne branim ih, slažem se da su "#$% (mjau mjau mjau) ali tako stoje stvari.

Pa pazi, koliko nas ozbiljno pročita ono što potpiše? Uglavnom se sve svodi na žurbu da se što pre uzme kartica/telefon a te "sitnice" kao što su detalji ugovora u tom momentu nisu bitni.
Sa iskustvom iz velikih kompanija u kojima sam radio, uveravam te da u ugovore UVEK stavljaju najjače moguće zaštite za sebe.
Ipak, radi se o prevremenom raskidu ugovora, situaciji u kojoj oni potencijalno mogu da izgube planirane prihode, pa mora da se negde nekako nadoknadi.
Ne branim ih, slažem se da su "#$% (mjau mjau mjau) ali tako stoje stvari.
Ma sve je to okej, ali da naplate penale za dodatnu promociju koju su reklamirali kao poklon? Jajare!

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Ajde i to nekako, nego što ni radnici u poslovici ne znaju koliki su stvarno lopovi ovi za koje rade :) zaposleni mi je tamo rekao 2,3 puta da će panali biti oko 2500din a u poruci mi dolazi 5300. Ali neka, dobiće i to a onda doviđenja :)

Pa lepo sam neki dan napisao, zaposleni u poslovnicama brdo stvari ne znaju i vrlo lako mogu da vas ukanale nepotpunim informacijama.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Meni je zaposleni u poslovnici rekao da mogu da pređem na in tarifu za poslednja tri meseca UO sa beneficirani cenom od 999 din. Račun mi stigao 1499 din. Kad sam zvao da pitam šta se desilo, operater u call centru mi "pojasnio" da mi je istekao popust i da do kraja UO mogu da koristim samo pakete sa punom pretplatom. Kad sam naglasio da mi je u poslovnici rečeno drugačije, samo je ponavljao da to nije istina. Zato se 22 decembra pozdravljamo [emoji2]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Stigao račun bez umanjenja od 300 dinara. Lopovi lopovi :D

U neo neo tarifama deljeni internet je ograničen na 10gb tako da ne može da se koristi kao kućni net.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Može li neko da okači ugovor kako bi videli limite?

U neo neo tarifama deljeni internet je ograničen na 10gb tako da ne može da se koristi kao kućni net.

Ako je tako zasto lekramiraju da je neograniceno?

"NEO NEO MAX - Beskonačni internet, minuti i poruke ka svima Beskonačni internet, minuti i poruke ka svima"

Pa jel sad neograniceno ili nije?

Odakle ti ova informacija? I kako znaju da li se internet 'deli' ili ne?
Šta se podrazumeva pod deljenim internetom uopšte?

Rekoh već da će morati negde da ograniče. Mislio sam da će torrent da ukinu ali su se dosetili da ograniče net.

Nemaju oni taj kapacitet i sada kada je samo kućni/vikend net u pitanju ne može da ide kako treba preko dana a da ne pričamo o tome kada se kartica ubaci u ruter i svi ukućani koriste net, pa 24/7 torrent (filmovi, igrice, sezone serija sve preko 50GB ako je remux 4K), pa gledanje 4K sadržaja na YT-u, Netflix-u... dl/ul velikih projekata i backup na cloud, surf, pametni mobilni, pametni televizori, igranje online igara, NAS...

EDIT: Kada bi sve bilo tako jednostavno (neo neo max po toj ceni a da je dobra brzina neta) mnogi bi ukinuli ADSL, optiku ili bi prešli sa drugih mobilnih operatera.

Ono što Vip može to je da pruži taj neki net za mobilne telefone koji nisu ogromni potrošači i to je to.

Poslednja izmena:
Sa benzinom od 10-15Mbps teško da mogu sve to da radim, ali ako je ograničeno na bilo koji način neka to napišu da znam šta uzimam.

Ja sa benzinom ni toliko :p

Piše malim slovima u ugovoru. Tako pročitah. Inače je Telenor znao koji telefon koristim dok sam bila pod ugovorom kod njih tako da pretpostavljam da i vip zna u kom uređaju je kartica.
233569f5fd7e4b95ea151ae7adc74962.jpg

Sve se zna drugar :)

Inače u USA je tako. Neograničeni net, ali ne može tether da se radi.

Isto tako i da se ubaci u ruter i koristi.

Sve se prati, sve se zna.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ovo je verovatno slika sa FB-a tako da i ne treba ugovor, vidi se da su se ogradili za "max net" pa kada naiđemo na nekog mačka možemo da mu okačimo o rep max net :)

Naravno da znaju koji telefon koristiš, telefon komunicira sa mrežom konstantno ;)
U ovom odgovoru nisu eksplicitno napisali da li postoji ograničenje i koliko je, ako je neko potpisao ugovor, neka slika taj deo da vidimo.

Nisu ni demantovali šta je korisnik prepisao iz ugovora (10GB deljenog interneta, nakon toga blokiraju).

Povlacim rec, ipak su ispali pilicari kao obicno. Cak ni sitnim slovima ne pise nigde.

Moze li slika tog dela ugovora?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Nemam ugovor. Ovo je sa njihove stranice na fb. Tako da se dodatno raspitajte ako tražite neo neo isključivo zbog kućnog neta. I ako neko ima ugovor da pogleda šta piše sitnim slovima.

Ovo je taj deo koji se odnosi na deljenje. Nisam ni video dok nije krenula prica ovde. Stvarno jajarska fora. Nisam ni imao nameru da sukljam nesto sa Interneta, nego cisto ako bude bilo potrebe da imam backup zbog posla,ako strecne kucni net.

Mada ko je uzeo online, ima 14 dana fore da se predomisli, tako da cu mozda da revidiram odluku.
197a7c447a978230152f8c60f147f8e7.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Na koji nacin mogu da onemoguce deljenje interneta, da li preko imei broja ili nesto direknto u podesavanjima sim kartice?

Pitao sam coveka sa FB, poslao mi je i on ovo isto tako da to je to

130477718_1055909304834514_6953704662906124262_n.jpg

Da li će moći to na rootovanom telefonu nekako da se izbegne ? Na sajtu nigde ali zato u ugovoru sve sitnim slovima, kakvi paceri

To su mobilne tarife... Ne znam da li svi razumeju srpski.

To što u Srbiji se uvek gleda da se prevari sistem to je nešto drugo.

Firma je pilićar jer vam ne da da koristite kako vi hoćete. Sjajno.

Imate kućni net za to što hoćete torentovanje 24h.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne znam da li sam dobro razumeo sa ovog ugovora, ako potrošiš taj mesec npr 15gb toliko i možeš da sherujes ?
Što nije loše ipak :)

^^ +1, slažem se, iako bi meni odgovaralo da može da se koristi kao kućni net.

Nazad
Vrh Dno