@bojilica i jesam, ali nije urodiolo plodom. Nakon jos 2-3 zivkanja, obratio sam se VIPu i trazio "zastitu", tek tada je prestalo to zivkanje. A inace sam bio ozbiljan u nameri da promenim mrezu ukoliko nista ne preduzmu po tom pitanju.
Da su bas informatori ne bih rekao, poprilicno su agresivni u uvaljivanju tih stvarcica, samo kod mene nisu imali sanse da prodju.

Slazem se da je kod Telenora jos gora situacija sa tim cigancenjem. Njih sam otpisao jos kada su poskupeli prenesi, a mts kada je poskupeo mix pakete (po drugi put).
Da li zna neko, da li VIP ima pravo da prosledi moje privatne informacije tim svojim "saradnicima", posto su me uvek oslovljavali po imenu kao, a dodatno pitali da li sam na toj i toj opstini u Nisu (gde i jesam, ali u LK je druga adresa - druga opstina, a VIP ima podatke iz moje LK kada sam radio prenos broja), tako da su od VIPa dobijali i info o lokaciji preko baznih stanica gde sam "stacioniran"?
Jos bih dodao, mada je za temu Telenora, keva ode pre ~10 dana da zameni karticu za nano sim, koristi Telenor u dual sim telefonu da je zivka rodbina koja uplacuje promocije - pored mts postpaida. Kaze mi da se jedva izvukla iz poslovnice, da su toliko napadni da je nerealno. Te je ubedjuju da joj ne treba pripadi, te da je to skupo, da uzme paket, da uzme telefon (a tek sto smo joj kupili telefon xD - zbog cega je i doslo do toga da mora da menja karticu). Dok nije izgubila zivce i podignutim tonom upitala da li ona moze da dobije ono sto je trazila bez da joj neko objasnjava zasto to nije ili jeste dobro za nju. Ekspresno je dobila sta je zelela, ali na finjaka izgleda vise da ne prolazi nista kod operatera. U pitanju je poslovnica kod Maxi-ja u Zemunu / Prvomajska.
@alfaunits, burazer je jesenas presao sa mts-a na VIP, prenos je trajao 11 dana - sve izmireno i cisto. Cura moja proletos sa mts-a na VIP, prenos je trajao rekordnih 13 dana, sve izmireno i cisto. A ti bi za 3 dana sve, e pa nece moci! ;-)