Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kod mene su uvek zapamceni podaci i kao sto vidis radi.
Mozda ti trenutno nije radilo pa kad si probao tada proradilo.
Mozda malo i kes zeza.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Da li je normalno da posle novog obračunskog perioda,da mi fali deo internet saobraćaja i ako ga nisam koristio.
Nije velika razlika,ali pitam jer mi radnica u CC kaže da se to dešava, jer su to pametni telefoni.
Treba da imam 3072 mb,ali imam 3066.1mb,a net nisam uopšte uključivao.
Ponavljam,ne radi se o toj minimalnoj razlici već o tome da me je paket smanjen a da ga nisam ni koristio,tako onda može da bude i sa ostalim stvarima.
I ubedjuje me da je to normalno.:mad:
Tako onda mogu da nestaju i minuti,jer su to"pametni telefoni"a ne propust njihove mreže.

Kod mene radi normalno.
95410014dbfda2bb48ffe4d73ee4893d.jpg

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Jos nije ni pola prvog u mesecu, a ti vec uspeo toliko da istrosis i dodas na racun ;)

@magic21, a sta kaze Data Usage?:)

Posto videh neke vaucere da se koriste u VIPu ovih dana, mozda ce samo biti slicna promocija. +20% popusta na tarife (i sa i bez telefona, vazeca sa VIP SIM) i 40% na Kucni Net.

Ne znam koje si "vaučere" video, ali me popust na kućni net asocira na prošli kupon koji je dolazio uz Super karticu. Međutim, njegov rok važenja je istekao.

Za ovo sa 20% popusta uz telefon nisam čuo, ali je veoma zanimljivo. Pitanje je kako doći do kupona.

S druge strane, sada su aktuelna 2 kupona koja stižu uz knjižicu Super kartice:
- 35% popusta na mesečnu pretplatu, ali samo za Nova 4 i skuplje tarife i
- popust za P9 Lite uz Nova 4 tarifu (konkretno i samo taj telefon i ta tarifa).

Što se tiče novogodišnje promocije, izvor tvrdi da možemo očekivati nešto veći popust na tarife nego što je važeći (moja procena 35%) i smanjene cene određenih modela telefona.

Paralelni minuti (za Nova 3 i skuplje tarife) i dupli net ostaju na snazi i tokom decembra i na njih neće uticati novogodišnja promocija, u smislu međusobne uslovljenosti tarifom, popustom, telefonom itd.

Znaci cekamo ponedeljak da cujemo kakve su nove pogodnosti. Nadam se samo da nece poništiti onu promociju za mladje od 30god dupli megabajti. Jos kad bi bio tako neki popust od neki 30% na Nova3 tarifu idealno :)

Ne znam koje si "vaučere" video, ali me popust na kućni net asocira na prošli kupon koji je dolazio uz Super karticu. Međutim, njegov rok važenja je istekao.
Oni su bili smesni :)

S druge strane, sada su aktuelna 2 kupona koja stižu uz knjižicu Super kartice:
- 35% popusta na mesečnu pretplatu, ali samo za Nova 4 i skuplje tarife i
- popust za P9 Lite uz Nova 4 tarifu (konkretno i samo taj telefon i ta tarifa).
35% umesto 25%? Meh ;)

Što se tiče novogodišnje promocije, izvor tvrdi da možemo očekivati nešto veći popust na tarife nego što je važeći (moja procena 35%) i smanjene cene određenih modela telefona.
35% umesto 25%? Meh ;)
:D

A kada ce vise da stigne 7 plus? [emoji851]

Sent from my iPhone using Tapatalk

A kada ce vise da stigne 7 plus? [emoji851]

Sticice po Bozicu. Ja sam ih jurio mesec dana i digao ruke vise. Posle neka se pitaju zasto ljudi napustaju njihovu mrezu.
Dok drugi operateri uveliko imaju 7+ na stanju,oni ne mogu jos uvek da nabave trazeni uredjaj.
Koliko treba brinuti o pokrivenosti mreze,toliko treba brinuti i o modelima koji ce tu istu mrezu koristiti

Da, 7+ je BAS trazen model u jadnoj zemlji :)
Imaju ga taman dovoljno da zadovolje potrebu skoro, ne brini se ti za njih.

Dok drugi operateri uveliko imaju 7+ na stanju,oni ne mogu jos uvek da nabave trazeni uredjaj.

Ko ga bre ima? Do juce ga niko nije imao sem iStyle (kod svih ga nestalo odavno). Telenor ga npr. sada ima ali samo 32GB model i samo rose gold...

Da, 7+ je BAS trazen model u jadnoj zemlji :)
Imaju ga taman dovoljno da zadovolje potrebu skoro, ne brini se ti za njih.
Osvrni se malo i pogledaj kolika je bila potraznja,a kolika isporuka 7+ modela kod Vip-a.

Da li je trazen ili ne,briga me,meni kada je telefon trebao,mesec dana ga nisu imali.

Tako sam i odlucio da svoju dva od tri broja povucem iz Vip-a po isteku ugovora

Ps. Ne brinem se ja za Vip,samo sam decku odgovorio koliko sam dugo jurio 7+
Nije to u pitanju poslovnica u mom gradu,vec u svim poslovnicama u zemlji,telefon nije mogao dobrih mesec dana da se nadje.
A ti mozes sada slobodno da nastavis 'brigu' za Vip,ja sam rekao sta sam imao

Poslednja izmena:
Ne, poceo sam da daljim ljude od VIPa, dobro je radio, neka beze, bolje ce mi raditi :) I dati bolje cene :)

P.S. 35% popusta uz SuperKarticu kupon vazi za sve (umesto 25% VIP SIM ponude je!), svih 24 meseca. Morace dosta vise da ponude za NG, znaci ocekujem opet nesto sto u proseku dodje 60% :) YIPPIE

Ne, poceo sam da daljim ljude od VIPa, dobro je radio, neka beze, bolje ce mi raditi :) I dati bolje cene :)

P.S. 35% popusta uz SuperKarticu kupon vazi za sve (umesto 25% VIP SIM ponude je!), svih 24 meseca. Morace dosta vise da ponude za NG, znaci ocekujem opet nesto sto u proseku dodje 60% :) YIPPIE

Mozemo komotno da zaboravimo na tako nesto. Tako nesto nece nikad vise biti

U servis ga saljes sa fiskalnim i podizes uz formular koji ti daju da si predao. Nema tu vlasnik ovo/ono.
Da li se ovo odnosi na tvoje iskustvo u Vipu ili je inace praksa kod operatera? Na nekoliko mesta sam sreo ovakav odgovor, znaci da ipak funkcionise

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ovo sto si citirao se odnosi na slanje u servis direktno. I jeste iskustvo.

Čekamo ponedeljak da vidimo šta će ponuditi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ima nas dosta koji znam da stojimo u redu za čekanje jer se od Telenora i Mts nista posebno nije promenila ponuda i prilagodila novogodišnjoj promociji. Tako da evo im sanse da privuku mnoge korisnike.

P.S. 35% popusta uz SuperKarticu kupon vazi za sve (umesto 25% VIP SIM ponude je!), svih 24 meseca.

Pa već smo ranije pomenuli tu ponudu... Naravno da popust uz Sk kupon važi svih 24 meseca, ali samo uz Nova 4 i skuplje tarife. U sistemu ne može da se aktivira popust za nižu tarifu.

Ako si uopšte na to mislio pod "vazi za sve" :)

Poslednja izmena:
Da, ali nisi rekao da vazi svih 24 meseca, da je umesto VIP SIM ponude samo i da "vazi za sve" (u smislu, nije za ono "novi korisnici samo"). Dopunjena informacija.

^ U pravu si da nisam napomenuo... Valjda sam mislio da se podrazumeva, upravo zato što nije bilo posebnih napomena i uslova. Evo da onda i dodam da nije moguće kombinovanje sa bilo kojom drugom ponudom (Societe, personalni i opšti popusti na telefon i sl.).

I kupon za P9 Lite uz Nova 4 važi za sve kategorije.

Kod VIPa se bas ne podrazumeva tako nesto, nazalost, previse cesto je ono tipa na 6 meseci neki dodatni popust ili sl. :)

Sta mislite oce biti jos nekih dodatnih promocija oko nove godine?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Hoće, u ponedeljak će se znati tačno šta će biti.

A nekih novih telefona? :)

Sent from my Sony Z5 graphite

Nije 2 giga, nego u zavisnosti od paketa koji ces uzeti. Od 1 do 3gb možeš dobiti.

Da li to moze da se uzme ako prenesem broj u Vip, uz tarifu za mladje od 30,ugovor na dve godine popust na pretplatu, pa Nova 2 ispadne 800+ din i dobijem tih giga? Ili mora da se uzima telefon pa se tek onda dobije ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam obnovio kao sto sam napomenuo, online, nova 2,818rsd. Dobio sam pored 600mb i dodatnih 1gb, ko je mladji od 30 dobija 1200 osnovnog i 1gb dodatno

Hoće, u ponedeljak će se znati tačno šta će biti.

Kada bi bila dobra ponuda i stigao 7+ (ali matte black a ne rose gold kao kod telenora) to bi bio pun pogodak za mene [emoji1]

Nazad
Vrh Dno