Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Džabe kada im se 4G raspada u Bg. U Žarkovu radi 4 puta sporije. U kol centru kao rešenje mi agent kaže da se prebacim na 3G.
To Žarkovo je kritično, na mts-u kod drugara koji živi malo iznad Vera, nemam ni 2G u stanu, kamo li 3G/4G.
Mora da se izađe na terasu da bi mogao razgovor da se obavi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sad pricao sa kevom, mobilni koji joj je na opravci mora licno da ide u poslovnicu da podigne, jedina opcija je da licno ode i naznaci ko drugi moze da podigne umesto nje (naravno nije mogla da uradi jer za 2-3 nedleje kako da zna ko ce izu za grad??..), nikakve druge solucije nema, svaka vama cast ako prelazite kod ove MARVE

Sad cu ja ko alfaunits sto tu poteze telenor zbog cene paketa, a ovi su bezobrazni i nesposobni za medalju mogu da dele svoje pakete i zabadava jer im usluga bas toliko vredi, NISTA

Ne zezaj :) Ja sam isti problem imao sa Telenorom, iako je to skroz protivzakonito - imas fiskalni, dovoljno je da predas i podignes po zakonu, a ne da se tupe na koga se vodi ugovor! (dovoljno je da imas potvrdu u stvari o predaji na servis, njome se podize, ne fiskalnim)

SVA tri operatera su veliko njesra po tom pitanju, a Telenor je u stvari jos gori. Jer se druga dva barem ne prave da su ko zna sta ;)

Pa ja znam sta su joj rekli, jer je lopo pitala ko moze da podigne telefon, izricito licno ili da "licno" ovlasti nekog, da ime i prezime ko ce podici a to nema smisla... zato je i trazila broj telefona poslovnice i to su rekli da ne mogu dati, telenor iskren da budem nisam imao puno posla sa njima, jer su uvek izlazili u susret, tako da sa probkemima nisam upoznat

A na odgovor ko ce joj javiti kad telefon bude spreman za podizanje, rekli su dobice SMS

Da li je VIP i u BG i NS isti nemam pojma samo napominjem kakve ZVERI rade u VIP Kikinda, za drugo ne znam, a vi uzivate i pretplatama od 470din da vas drugi trpaju u b...

Poslednja izmena:
U Telenoru su jos gori.Jednom sam bio nesto prehladjen,a hteo sm da zamenim karticu(postpaid sam) i nazvao i pitao moze li neko iz moje porodice sa dokumentima(mojom l.k. i njegovom da dodje umesto mene i uzme novu karticu(na odredjeno prodajno mesto znaci) i rekli mi da ne moze,mora vlasnik broja.Tako da su u Telenoru gori po svakom pitanju.
Ja sam u Vipu na postpaidu po prvi put od prosle godine i imam samo reci hvale za njih u svakom smislu.
Nego jel vazi i dalje ova nova promocija za 2GB uz uzimanje telefona putem webshopa?Nisam obratio paznju od kako su redizajnirali sajt.

Sent from my Sony Z5

Po meni je ok da ne mogu tek tako da daju SIM kartu, ali ako vec mogu ugovor da salju kurirom na potpisivanje, bilo bi logicno da istu zastitu nude i ako poslaju SIM kartu istim putem, ja samo znam da u telenoru seku karticu aparatem bez pitanja a VIP to odbija, mada nevazno ima i servisa koji to rade, ali opet pilicarski

To je izuzetak, ne pravilo da seku.

Nego jel vazi i dalje ova nova promocija za 2GB uz uzimanje telefona putem webshopa?Nisam obratio paznju od kako su redizajnirali sajt.

Sent from my Sony Z5

Nije 2 giga, nego u zavisnosti od paketa koji ces uzeti. Od 1 do 3gb možeš dobiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To Žarkovo je kritično, na mts-u kod drugara koji živi malo iznad Vera, nemam ni 2G u stanu, kamo li 3G/4G.
Mora da se izađe na terasu da bi mogao razgovor da se obavi.

Sa MTS sam pobegao, VIP je bio najbolji trenutno ovde kod mene (do ovog pada brzina i variranja signala), Telenor malo iza VIP. Ima i Telenor žalbi, ali se nameračio na ovaj kraj, traži da postavi antene kod nas.

VIP se povratio trenutno, možda su žalbe urodile plodom, taman sam bio zadovoljan VIP, a onda ovaj pad brzine i prebacivanje sa LTE na E (baš sam se razočarao).
28ea060a9a439d325d21ea91b65df7ca.jpg

Iz druge stara brzina:
36ffe14f27873034e010b58578d4d892.jpg

Poslednja izmena:
Pa ja znam sta su joj rekli, jer je lopo pitala ko moze da podigne telefon, izricito licno ili da "licno" ovlasti nekog, da ime i prezime ko ce podici a to nema smisla... zato je i trazila broj telefona poslovnice i to su rekli da ne mogu dati, telenor iskren da budem nisam imao puno posla sa njima, jer su uvek izlazili u susret, tako da sa probkemima nisam upoznat

A na odgovor ko ce joj javiti kad telefon bude spreman za podizanje, rekli su dobice SMS

Da li je VIP i u BG i NS isti nemam pojma samo napominjem kakve ZVERI rade u VIP Kikinda, za drugo ne znam, a vi uzivate i pretplatama od 470din da vas drugi trpaju u b...
Ma to u tom tvom Vipu rade totalni ludaci. Dešava se to. Jesi li im ponudio čokoladu i šećer u kocke kad si ušao u poslovnicu? Možda rade isto kao medicinske sestre. Kad ih ponudiš čokoladicom sve će da urade za tebe i sve može a ako to ne uradiš hoće da te ubiju i to polako, da se ne vidi. [emoji3]

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Pa veliko je pitanje sa koje su strane "totalni ludaci"

Oni za salterom bi trebali imati beneficirani radni staz zbog smaraca koji dalaze tu da se istresu

Jednom za dve godine sam bio do Vip poslovnice-zbog koda za dekodiranje telefona,kakve dilee tamo smaraju one radnike

Jedna gospodja je sat vremena davila salterku,te ovo te ono,KOCI MI,ZAPEO MI tralalalalalalala a red 5 metra

Poslednja izmena:
Naravno da ako radis sa ljudima uvek ce biti delaja, ali ti to ne daje prave da se ponasas ka stoka sa ostalima.....
Blkanska preduzimljivost je NULA, stranci nisu puno bolji i tamo imas masu bezbraznh i neobavestenih pa im uvek izadju u susret i ako nisu u pravu

U Jednom sam bio nesto prehladjen,a hteo sm da zamenim karticu(postpaid sam) i nazvao i pitao moze li neko iz moje porodice sa dokumentima(mojom l.k. i njegovom da dodje umesto mene i uzme novu karticu(na odredjeno prodajno mesto znaci) i rekli mi da ne moze,mora vlasnik broja.

Sent from my Sony Z5

Ne bih ni sekundu duže ostao kod operatera kod koga neko može da dođe i uzme moju karticu a da to nisam lično ja. Pomislite kakve bi tu sve zloupotrebe bile moguće.

NEM-L21

Naravno da ako radis sa ljudima uvek ce biti delaja, ali ti to ne daje prave da se ponasas ka stoka sa ostalima.....
Blkanska preduzimljivost je NULA, stranci nisu puno bolji i tamo imas masu bezbraznh i neobavestenih pa im uvek izadju u susret i ako nisu u pravu

Da bi resio problem ko moze ili ne moze da preda aparat. Odneses licno sa garancijom u ovlascen servis.

Odneseš ga ti na servis ali sa servisa ne može da se podigne bez vlasnika ugovora.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

U servis ga saljes sa fiskalnim i podizes uz formular koji ti daju da si predao. Nema tu vlasnik ovo/ono.

Da, primetih da se pojavio link koji sat kasnije :)

Ali moram da ih iskritikujem... u centru BG, svugde mi je porastao ping, sada je 30-32ms na 4G, a bio je do pre nekih desetak dana 15-20ms.

Cool

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

To samo znaci da ukidaju promociju "dodji i probaj".
Od toga bolje nece ponuditi, moze samo gore da bude.

Tooo bre, taman mi ističe ugovor sa mts-om 12.12 :)
Valjda će biti nešto dobro :)

+100din veca cena osnovnog paketa i neka nebulozna ponuda, taman za alfaunits-a :d

Ako bude nesto samo po mojoj meri, OK, neka dizu cene svima, meni super :) Prestacu da pomazem drugima, njihovo je sto pustaju da ih shishaju :)

Posto videh neke vaucere da se koriste u VIPu ovih dana, mozda ce samo biti slicna promocija. +20% popusta na tarife (i sa i bez telefona, vazeca sa VIP SIM) i 40% na Kucni Net.

Ne radi provera stanja preko app.
Screenshot_20161201-091531.png

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne radi kada su zapamćeni podaci (user i pass). Izlogujem se i radi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno