Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

VIP ima najsiru pokrivenost 4G-om, stvarno. Ima maltene i vise BS od MTS+Telenor zajedno (sada nije bas, ali nije daleko, a pocetkom godine je stvarno ima za 1 stanicu manje od druga dva zajedno :))

Zeljko, DOA (Dead on arrival) ne DAO (Disc At Once :D) ;)

Karticu salju postom ako je novi ugovor u pitanju, ali zamenu verovatno ne salju bas da ne bi bio downtime.
Za telefon si skroz u pravu, ako je DOA, mora odmah da se menja.
Jel' proslo manje od 14 dana od dana sklapanja ugovora i sklopljen je online? Odmah u poslovnicu, trazi raskid, PISMENO, bez penala, pozovi se na ZoZP, i tacka.

Imas statistiku Ratela na njihovom sajtu, vip ima najrasireniju 4G mrezu trenutno.

Pozdrav ljudi. Htela bih da potpišem ugovor sa vipom na nova 2 tarifu. Imate li neke informacije hoće li biti popusta za ng pa da sačekam još malo? Ugovor bi potpisivalo novo lice a ne postojeći korisnik. Samo da ne bude ko sa telenorom, danas vidim da su poskupeli telefone za 5000din, ko fol, posle za ng da ih smanje ponovo na dinar. Da nije smešno bilo bi žalosno. Sutra mi ističe ugovor sa telenorom i odmah ih napuštam. Totalno neisplativo, poskupeli mi paket na 1250din a za 1050 dobijam nekih jadnih 100 minuta, još i za alcatel pixi 4 5 da im platim 5000. A u vipu za 1090 imam sasvim pristojnu ponudu u odnosu na konkurenciju. A i vipov 4g mi radi perfektno s obzirom da mi telefon ne podržava frekv. od 800mgz. I ako neko ima savet koji telefon da uzmem bila bih mu zahvalna. Uzela bih pixi ili Acer, Huawei y5 ll I sl. nešto od jeftinijih modela.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Uz Superkarticu kupon je popust 35% od Nova 4 tarife.

Huawei y5II je po meni dobar izbor, ja sam uzeo taj paket ali bez telefona, uradio to online pa dobio jos 1gb dodatno interneta na 24 meseca. Ko je mladji od 30 dobija osnovnog interneta duplo vise. Za 818 rsd sam zadovoljan

Cim ti istekne ugovor sa Telenorom odi u VIP i trazi tarifu "Dodji i probaj", mesec dana skroz besplatno imas SVE, pod uslovom da nisi do sada koristila VIP doduse.
Onda kroz mesec dana taman vidis sta ce biti od akcija. Da poskupe ovo trenutno - ode im masa korisnika, tj. nece doci novi.

Da li ce pak biti nesto bolje za NG, to je vec drugo pitanje, ali uvek je bilo krajem parne/pocetkom neparne godine odlican promo, a tebi taman mesec+ besplatne tarife istice oko NG onda ;)

I meni se on čini ok mada nisu uopšte loši komentari za alcatel pixi na mob svetu. Uzela bih npr taj Huawei za dinar ako bi mi dali popust za ng. Planiram telefon ili da prodam ili da poklonim pa gledam i koliko se koji ceni. Znam za to mlađi od 30 al uzimam na bratovo ime a on je malo omatorio :)

Cim ti istekne ugovor sa Telenorom odi u VIP i trazi tarifu "Dodji i probaj", mesec dana skroz besplatno imas SVE, pod uslovom da nisi do sada koristila VIP doduse.
Onda kroz mesec dana taman vidis sta ce biti od akcija. Da poskupe ovo trenutno - ode im masa korisnika, tj. nece doci novi.

Da li ce pak biti nesto bolje za NG, to je vec drugo pitanje, ali uvek je bilo krajem parne/pocetkom neparne godine odlican promo, a tebi taman mesec+ besplatne tarife istice oko NG onda ;)

Ako sam te dobro razumeo...meni istekne ugovor u Telenoru, recimo sutra, odem u VIP trazim prenos broja i tarifu dodji i probaj.... Moje pitanje je u stvari, da li prilikom prenosa broja moze da se dobije tarifa dodji i probaj?

E a mene npr interesuje da li mogu da uzmem dođi i probaj sa vip pripejd brojem koga sam kupila pre mesec ipo dana i zamenila karticu za usim? Volela bih da mi taj broj prebace na postpejd.

Ako sam te dobro razumeo...meni istekne ugovor u Telenoru, recimo sutra, odem u VIP trazim prenos broja i tarifu dodji i probaj.... Moje pitanje je u stvari, da li prilikom prenosa broja moze da se dobije tarifa dodji i probaj?
Hmm, u stvari nisam sigraun da li mora novi broj ili moze prenesen za Dodji i Probaj :( Ali da ne moze, ima opcija da je 1 mesec ta tarifa ako se potpise ugovor! Ovo je provereno pre koji dan.

Ne mozes uzeti dodji i probaj sa prenosom broja. Taj se broj mora vezati za uslugu ciji je minimum trajanja 3 meseca

I meni se on čini ok mada nisu uopšte loši komentari za alcatel pixi na mob svetu. Uzela bih npr taj Huawei za dinar ako bi mi dali popust za ng. Planiram telefon ili da prodam ili da poklonim pa gledam i koliko se koji ceni. Znam za to mlađi od 30 al uzimam na bratovo ime a on je malo omatorio :)

Brat neka bude vlasnik, ti mozes biti korisnik, pa opet dobijas duplo mb

Ozbiljno? Nema veze što on ima više od 30?

Ne, samo treba JMBG nekog mladjeg od 30.

Ajmo ljudi, dajte neki insajd info ako imate, ističe mi ugovor za 15 dana sa mts-om, ne znam šta mi je činiti :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne, samo treba JMBG nekog mladjeg od 30.
Ekstra. Ja onda nema šta da čekam. Za 1050 din u telenoru dobijam jadnih 100 min i 400mb interneta (i za tu cifru ne može ni jedan Android da se uzme za dinar)dok na vipu sve to puta 3.

Ekstra. Ja onda nema šta da čekam. Za 1050 din u telenoru dobijam jadnih 100 min i 400mb interneta (i za tu cifru ne može ni jedan Android da se uzme za dinar)dok na vipu sve to puta 3.

Ipak sačekaj, podnela si u Telenoru zahtev za prelazak na pripejd. Možda ti daju neku dobru ponudu.

NEM-L21

Ipak sačekaj, podnela si u Telenoru zahtev za prelazak na pripejd. Možda ti daju neku dobru ponudu.

NEM-L21

Sobzirom da si menjala status broja, mislim da si sad u obavezi biti 3 meseca u Telenoru kao prp.

Danas istekao ugovor cekam ponudu. Ako iko ima insajderske informacije neka podeli.

Sobzirom da si menjala status broja, mislim da si sad u obavezi biti 3 meseca u Telenoru kao prp.
Ne, ako sam dobro skapirao za Telenor postpejd broj je podnela zahtev za prelazak na pripejd, a u Vipu hoće da uzme skroz nov broj. Nije bilo zahteva za mnp.

NEM-L21

Razumeo sam da radi prenos broja. Izvinjavam se

Telenor hoću da ostavim na pripejdu čisto zbog kontakata a u vipu slučajno uzmem neki pripejd broj koji mi se svideo.

Pohvale za Vip za redizajn sajta. prethodna verzija je bila ocajna.

Kakav plus, sada nema vise nigde promocija :D

VIP ima najsiru pokrivenost 4G-om, stvarno. Ima maltene i vise BS od MTS+Telenor zajedno (sada nije bas, ali nije daleko, a pocetkom godine je stvarno ima za 1 stanicu manje od druga dva zajedno :))

Džabe kada im se 4G raspada u Bg. U Žarkovu radi 4 puta sporije. U kol centru kao rešenje mi agent kaže da se prebacim na 3G.

Meni je ping nesto veci nego pri ranijim merenjima od prosle nedelje, ali to nije da se kaze da im se raspada...
Telenoru i dalje ne rade pozivi dovoljno cesto, a VIPu je samo nesto smanjena brzina, polako :D

Nadam se da je trenutno, nije im pocela nikakva nova kampanja pa da je zbog toga, hmm.

Vip sada nudi nešto kao box kod mtsa? Adsl(kućni net) i pospaid paket? Dala mi danas promoterka flajer...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne, "kucni net" ide preko LTE rutera (100GB je po nekoj brzini max. 30Mbps, posle 2Mbps).
A onaj mobilni je mobilni paket... zgodno je jedino ako nemas alternativu za dobar kucni net (ADSL/cable), ali inace em skup, em ogranicen brzi protok (a i nije neka brzina realno velika, ko moze cable/VDSL)

Promocija je jedino 3 meseca za dinar za oba paketa ako se na istu osobu vode (mozda i ne mora?)

Nazad
Vrh Dno