keza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2005
- Poena
- 665
Dobro si ti još prošao. Meni su MTS instalateri prekinuli struju pri bušenju rupe za optiku pre valjda 6-7 godina, kad je to tek krenulo. I onda su samo otišli, morao sam sam da tražim električara da to reši.Ma skroz lose iskustvo. Pojavila se ta dva lika, nit imaju adekvatne merdevine, niti odgovarajuci alat. ili nisu hteli da silaze dole po to, pa daj da urade sa onim sto je tu i sto pre. I pomagao sam im citavo vreme. Drzao lampu, palio svetlo na hodniku, pridrzavao te molerske drvene merdevine. Ostao sam dugo posle da cistim sve. Po stanu i hodniku na mom spratu sve razbacano ostavili.
A sto me najvise razocaralo, kad je ovaj jedan postavio kutijicu tek onako otprilike, na ruzno mesto dok sam drugom pomagao i ja ga zamolim da je malo samo pomeri desno, kaze: ne moze da se pomera! E a ja ekstra ljubazan, citavo vreme se trudim. reko nisi me pitao, tu joj nije mesto, tek onda je odlepi sa zida (mislio sam da je usrafljena), i u roku od 30sek. postavi silikonom tamo gde sam hteo. nije mi jasno da mu je to bilo toliko tesko. Zale se kako rade po 12 sati i sve im smor.
Da sam znao da a1 salje neke upitne instalatere, o kojima se nista ne zna, cekao bih na zvanicnog iz a1, pa kad dodje -dobro dosao. sad sta je tu je ---uglavnom net radi super.
Internet nisu ni uveli.
Tek posle pola godine su došli iz Beograda (u Novi Sad), i odradili kako treba.