Da za Beograd, ajde pusti mi poruku sa telefonima tih akvizitera da probam.Све се може, баш овако као што ти је @Gileb рекао. Мобилна телефонија, кућни нет и фиксна телефонија (која такође иде преко мобилне инфраструктуре) су један сегмент који одавно функционише, имају службе и агенте који се тиме баве. Оптички интернет и телевизија су нешто сасвим друго и "од јуче" су ту, потпуно нови људи су ушли у причу да се баве тиме, тако да уопште није невјероватно да тренутно не мијешају те двије групе, што не значи да неће убудуће, можда и ускоро...
Ако су ти потребни бројеви за рејон Београда добићеш од мене бројеве два аквизитера, па тражи понуде и преговарај, сваки је заинтересован да у свом дјелокругу рада понуди све што може и оствари резултат![]()
Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?
Ja imam tu informaciju od jednog agenta. Tamo gde nema A1 optike koristiće kablove od mts-a i trebalo bi da bude od
Od danas smo prisutni u celoj Srbiji. Izasao je i novi cenovnik.
Da li to znaci da ce ipak biti svi Arena kanali?Azurirace listu hvala. Neko je omanuo![]()
Može li link do stranice sa cenovnikom?Izasao je i novi cenovnik.
Koliko vidim nema visew po 1 dinar na sajtuMeni su zakazali instalaciju za ponedeljak (NS - Telep/Liman), ali su rekli da su se uslovi promenili, tj vise nije 12 meseci po 1din, vec 9 meseci... =) Nesto su spomenuli da je to kao bio zahtev mts-a za ustupljivanje infrastrukture
Nema veze sa Yetolovim zabadanjem, meni jedini problem sa konekcijom je Marko rešio. Ni jedan box niti ijedna allikacija nisu ni jednom zaboli.Koliko vidim nema popusta kod potpisivanja ugovora. I dalje je jeftinije od SBB paketa koji sad imam u svakom slucaju. Samo se nadam da ne zabada kao pomenuti od kad je usao sa Yetelom u pricu.
bice ne menjamo nistaDa li to znaci da ce ipak biti svi Arena kanali?
Nista google?Može li link do stranice sa cenovnikom?
Da si rekao "cene za nove korisnike", ne bih pravio pitanje, ali "cenovnik" se do sada odnosio i na postojeće, tj. menjala se cena svima.Nista google?
![]()
OptiÄkiNet i TV
OptiÄki internet i Xplore TV stigli su u A1! Uživaj u najpopularnijim TV kanalima po pristupaÄnim cenama.a1.rs
U ponedeljak prolazimo sve greske i ispravljamo.Pogledajte prilog 507428
Na sajtu i dalje nema ništa za ostatak Srbije.
Meni pre desetak dana nudili ugovor za optiku u Perlezu kod Zrenjanina. Ja mesec-dva pre toga produžio ugovor sa Orionom (isto optika).Pogledajte prilog 507428
Na sajtu i dalje nema ništa za ostatak Srbije.
Imate još nesaglasnosti između PDF cenovnika i stranice koju si linkovao - na linkovanoj stranici piše da je Duo paket 2500, a u cenovniku 3000, dok u cenovniku za Duo plus paket piše da obuhvata 1 Android STB, a na stranici 2.U ponedeljak prolazimo sve greske i ispravljamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari