Šta je novo?

A1 optički internet

Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?

Ja imam tu informaciju od jednog agenta. Tamo gde nema A1 optike koristiće kablove od mts-a i trebalo bi da bude od 3.10.

Све се може, баш овако као што ти је @Gileb рекао. Мобилна телефонија, кућни нет и фиксна телефонија (која такође иде преко мобилне инфраструктуре) су један сегмент који одавно функционише, имају службе и агенте који се тиме баве. Оптички интернет и телевизија су нешто сасвим друго и "од јуче" су ту, потпуно нови људи су ушли у причу да се баве тиме, тако да уопште није невјероватно да тренутно не мијешају те двије групе, што не значи да неће убудуће, можда и ускоро...

Ако су ти потребни бројеви за рејон Београда добићеш од мене бројеве два аквизитера, па тражи понуде и преговарај, сваки је заинтересован да у свом дјелокругу рада понуди све што може и оствари резултат :)
Da za Beograd, ajde pusti mi poruku sa telefonima tih akvizitera da probam.
Hvala

Od danas smo prisutni u celoj Srbiji :). Izasao je i novi cenovnik.
Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?

Ja imam tu informaciju od jednog agenta. Tamo gde nema A1 optike koristiće kablove od mts-a i trebalo bi da bude od

Od danas smo prisutni u celoj Srbiji :). Izasao je i novi cenovnik.

Po novom cenovniku nema više besplatnih meseci, a u spisku nema ni kanala: AP4 AP5, ATenis, Adrenalin (kada se klikne na linkove: "Preko 150 kanala" - "Preko 180 kanala")
Tačnije duo paket je poskupeo 66% za dvogodišnji ugovor

Meni su zakazali instalaciju za ponedeljak (NS - Telep/Liman), ali su rekli da su se uslovi promenili, tj vise nije 12 meseci po 1din, vec 9 meseci... =) Nesto su spomenuli da je to kao bio zahtev mts-a za ustupljivanje infrastrukture

Koliko vidim nema popusta kod potpisivanja ugovora. I dalje je jeftinije od SBB paketa koji sad imam u svakom slucaju. Samo se nadam da ne zabada kao pomenuti od kad je usao sa Yetelom u pricu.

Meni su zakazali instalaciju za ponedeljak (NS - Telep/Liman), ali su rekli da su se uslovi promenili, tj vise nije 12 meseci po 1din, vec 9 meseci... =) Nesto su spomenuli da je to kao bio zahtev mts-a za ustupljivanje infrastrukture
Koliko vidim nema visew po 1 dinar na sajtu

Koliko vidim nema popusta kod potpisivanja ugovora. I dalje je jeftinije od SBB paketa koji sad imam u svakom slucaju. Samo se nadam da ne zabada kao pomenuti od kad je usao sa Yetelom u pricu.
Nema veze sa Yetolovim zabadanjem, meni jedini problem sa konekcijom je Marko rešio. Ni jedan box niti ijedna allikacija nisu ni jednom zaboli.

Ali evo sad vrtim i sramota je da samo MTV od "normalnih" muzickih kanala ima. Koristim Spotify pa ne zalazim u muzicke kanale ali ovo je baš tanko.

Nista google? :)
Da si rekao "cene za nove korisnike", ne bih pravio pitanje, ali "cenovnik" se do sada odnosio i na postojeće, tj. menjala se cena svima.

Može malo objašnjenje i pojašnjenje, nisam čitao celu temu, nemam baš vremena, koja je fora? 3500 din vrh net i puno arena na 24m, još piše na ovoj strani da može i preko mts optike? Kako su dozvolili to, mora neki gimmick da postoji.

Nadam se da vracate i akciju za prelazak kod vas sa MTS.

Radim samo XploreTv. Sa tehnicke strane. Nisam prodavac.Tako da ne znam detalje :)

Samo da javim da su mi potvrdili da postoje tehničke mogućnosti za pružanje usluge. Lokacija: Ečka pored Zrenjanina. Sutra ćemo se čuti da dogovorimo termin instalacije.

Meni u utorak montaža, isto u Zrenjaninu. Trebalo bi da je 12 meseci besplatno.

Ja sam dobio (samo) 6 meseci free, ostalih 18 meseci 3499 (Duo plus 600/300).

Da li ima neko podatak koji je vlan ID za A1 sada kod ovog zvaničnog puštanja u rad bitstream pristupa internetu preko mts infrastrukture? Koliko sam pratio forum, za Yunet je 735, za Yettel je 710, a za A1 je još nepoznanica(?)
Pretpostavljam da to nije neki bitan podatak za prosečne korisnike, ali verujem da jeste za one koji se odluče za iznajmljivanje javne statičke IP adrese, pošto su, kako je ranije pisano, svi korisnici A1 optike iz cg nat-a. Takvim korisnicims će verovatno biti dostavljeni PPPoE kredencijali za njihov ruter (iza brigdovanog onta), pa se ponekad zaboravi da je potreban i taj vlan tag za podešavanje wan interfejsa na sopstvenom ruteru.

Poslednja izmena:
Samo da javim, i da vidim jel ima jos nekog, zvali su me pre otp 2 sata da mi kazu da su otkazali ugradnju koja je trebala da bude sutra jer kako su mi rekli telekom ih ne pusta na njihovu infrastrukturu i da ce tek u sredu da dodju da mi postave

Meni su zakazali za sutra ujutru u 8, i poslali su juče i danas 3 sms-a kao podsetnik na taj termin. Javim ako se ne pojave. :)

Kod mene nije dostupna kao i ako sam imao mts-ovu optiku neko vreme..

Vrh Dno