Šta je novo?

A1 optički internet

Vrti se prica od 1.11 svuda gde je mts...

• Like
Reagovanja: VD.
Meni su u poslovnici za NS rekli od pocetka novembra da je prilicno sigurno da dolazi, sto meni licno taman pase jer mi Yettel optika istice sredina kraj novembra. Taman da odem u A1 pocetkom novembra da se zakazem i pripremi sta sa Yettel-ovim aparatima :)

Od skoro ( pre par dana) a1 optika je dostupna u celom Uzicu preko mts optike ( naravno pricam gde mts ima razvucenu optiku a to je dobar deo grada ).....

… pitah ranije… ali, interesuje me da li i dalje važi isto samo za MTS, ali ne i za Supernova optiku u Užicu..?!

Pa ima veliki bilbolder u gradu,stigli smo, nema sta da uvode, idu preko mts optike gde god je ima a ima 90 % Uzica, nije A1 optika preko bandera, valjda samo glavni vod, pa posle racve cuda preko mts kako to vec ide neko je vec pisao o tome gore...... mislim da preko supernove ne ide ali neka da neko info clanu u postu pre, mog....

dobro, to sto su stigli je jedno a kada ce da krenu da uvode je drugo :)

Pa ja sam zakazao za 20-ti septembar, istice mi mts tada, da nije mogli bi da dodju vec danas, ali ne verujem da se ceka novembar il oktobar kao ono sto pisase, barem za Uzice......

Odlicno, istice mi box 4 krajem meseca. Taman da imaju vremena i u Nisu krenu sa uvodjenjem, dosli do zgrade.
Ne javljaju se iz MTS za produzetak i sve vise razmisljam o prelasku na A1, pogotovo sto su dosta jeftiniji sa slicnom ponudom.

Ako neko ko vec ima njihov paket moze da kaze jel oni imaju ko MTS ONT, negde sam procitao da ne koriste nego nekako drugacije?
Najvise me zanima zbog bridge moda koji koristim na MTS ONT i da li cu to moci kod A1 uredjaja.

edit:
ZTE:F6600P procitah par strana unazad, e sad da nadjem da li je neko bridgovao....

Poslednja izmena:
Mislim da oni natuju svaku ip na svojoj optici. Ali verovatno postoji opcija iznajmljivanja javne, statičke adrese. U tom slucaju oni bi trebalo da, po želji korisnika koji plaća javnu statičku, sami podese bridge mod na svojim ont/ruterima.

Evo kako stoji ip posle kupnje od strane Yettela. Pre toga je bila 9x.xx.x..x I onda se cudim zasto mi EON stuca i miksuje svako malo

Prilozi

• eon.png
    eon.png
    100.4 KB · Pregleda: 108
Imam problem od početka da ne mogu da se ulogujem na moja1 (ni kroz website ni kroz app), odnosno mogu da se ulogujem ali dobijem samo beli ekran u browseru a u Android aplikaciji izbaci neku "sadržaj je nedostupan" grešku. Zvao podršku telefonom i bio do poslovnice posle toga i kao oba puta su evidentirali ali 20 dana me niko ne zove da se to reši. :)

@pastir89

kakva je infrastruktura, jel svuda sprovode kablove, tj do svakog tv-a i kompa ili je bežično

Kod mene su na lan ali to sam sam sprovodio još kad sam se uselio. Mislim da oni ne sprovode kablove.

Vrh Dno