Vec su poceli da uvode?Od skoro ( pre par dana) a1 optika je dostupna u celom Uzicu preko mts optike ( naravno pricam gde mts ima razvucenu optiku a to je dobar deo grada ).....
Jel koristiš neki drugi dns? Meni se dešava kada stavim na telefonu private dns adguard.Imam problem od početka da ne mogu da se ulogujem na moja1 (ni kroz website ni kroz app), odnosno mogu da se ulogujem ali dobijem samo beli ekran u browseru a u Android aplikaciji izbaci neku "sadržaj je nedostupan" grešku. Zvao podršku telefonom i bio do poslovnice posle toga i kao oba puta su evidentirali ali 20 dana me niko ne zove da se to reši.![]()
Delimično i brže je da upišeš njihove DNS-ove (pogledaj ih u nji'ovom ruteru) u svoj ruter. Ovim načinom ne rade svi servisi.Imam problem od početka da ne mogu da se ulogujem na moja1 (ni kroz website ni kroz app), odnosno mogu da se ulogujem ali dobijem samo beli ekran u browseru a u Android aplikaciji izbaci neku "sadržaj je nedostupan" grešku. Zvao podršku telefonom i bio do poslovnice posle toga i kao oba puta su evidentirali ali 20 dana me niko ne zove da se to reši.![]()
Treba, ali ne broj za mobilni. Uz kablovski ugovor si dobio neki fiktivni broj koji piše na ugovoru. Možeš da se uloguješ s njim.Ne moram da imam broj kod njih u mreži da bih se logovao brojem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari