Dante Aligijeri
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.07.2016
- Poena
- 80
Vi baš imate dosta kutija od različitih operatera.
U suštini sve sto se nudi u Kragujevcu imamo u zgradi. Konkurencija je fantastična stvar 😉Vi baš imate dosta kutija od različitih operatera.
Ako ne ponude net bar 5/1-2 kao osnovu....koji ce nam jos jedan isp sa faaantasticnim brzinama od 1 giga...U medjuvremenu postavili vertikalu, nisam ih ni video ni čuo da bih pitao za dalje korake, a pretpostavljam da majstori ni nemaju takve informacije.
U svakom slučaju čekamo sad da vidimo kakva im je ponuda
Cao, jel Beograd?U mojoj zgradi su vec sve postavili pre nedelju dana i nadam se da će što pre pustiti pakete i da su povoljni 😅
NišCao, jel Beograd?
Gde u nisu? Kod mojih na Bulevaru nema jos nista , samo onaj zuti kabl stoji ispred ulaza. A na Paliluli kod mene bas muski rade ali nema nista u zgradi jos.
Bulevar Nemanjića u blizini DelteGde u nisu? Kod mojih na Bulevaru nema jos nista , samo onaj zuti kabl stoji ispred ulaza. A na Paliluli kod mene bas muski rade ali nema nista u zgradi jos.
bio ja juce u a1 pitao kad ce optika rekose pocetkom sl godine tad ce i 5G hahahaJoš uvek nema ponude? "Izbušiše" ceo grad, ponude nigde...
Ovo me malo nervira, infrastruktura u zgradi bi trebalo da je neutralna, a ne da se duplira ili triplira ovako. Pogotovu sto optika nema problem sa kapacitetima, pa da se kao time "rasterecuje" mreza. Jeste to kao konkurencija, ali je na ovaj nacin samo privid jer ne moze 15 provajdera da ti busi zgradu. Na kraju se opet svede na politiku ko gde sme da busi. Idealno bi bilo da sva infrastruktura u zgradi bude neutralna, ovo je haos po hodnicima.Vi baš imate dosta kutija od različitih operatera.
To je priča pojedinih akvizitera koji su se služili i u slučaju provajdera koji nemaju UM kanale u ponudi. No i vrapci na grani znaju da oni neće dati drugim operatorima prava na emitovanje pod prihvatljivim uslovima. Poslednji put kada se to desilo je bilo u slučaju Polaris Media, ali tada je ionako preostali deo korisnika koji nije prešao na mSat naposletku migriran na Total TV.Podizvođači obmanjuju građane ponudom kanala UM u optičkoj mreži A1
Pojavila su se obaveštenja koja građani dobijaju od podizvođača sa ponudom da pređu u A1 mrežu, jer će u tom slučaju moći da gledaju kanale N1, Nova i Sportklub. United Media je saopštila da to dovodi građane u zabludu, a A1 poručuje da to nije njihovo obaveštenje, već da je u pitanju...n1info.rs
I jedno i drugo.Jel kopaju kao mts (prekopa pola trotoara) ili rade mikro rovove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari