Pajser Brigada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2005
- Poena
- 695
Što ne koriste optičku infrastrukturu od Telekoma kao Yettel? Ima da se načekamo dok raskopaju celu Srbiju!
ja bio danas do poslovnice da prebacim prepaid broj u a1 i pitao kazu od januara ponuda za optikuZavršena obuka za zaposlene što se tiče optike i testira se kod zaposlenih koji imaju mogućnost za uvođenje, tako da se samo čeka da neko pritisne "start" i zvanično objavi ponudu.
Čudi me da nemaju pakete sa mobinim kao mts i yettel
Tako bi trebalo biPogledajte prilog 474443
Šta znači ovo na slici "Bez naknade". Da ili to znači, 18 meseci puta 3.499 din. i 6 meseci po 1 dinar (internet i TV)? Posle 3 meseca nema vise SKYSHOWTIME?
150 dinara za dodatnu staticku IP adresu, nije mnogo. Mozda agenti prodaje imaju bolju ponudu nego na sajtu, sto je vrlo moguce.
jel ima pokrivenost negde
Pa ne bih rekao. Cena je 3500, a kod mts- je srednji box3 5000 (ne računam fiksni).Baš čudno, ponuda nije konkurentna. MTS ima bolju ponudu... Yettel ima bolju ponudu...
Za sada ništa od Telekom infrastrukture? Samo 3 grada po nekoliko naselja koja su pokrili /kupili od Targo telekomaKoristiće svoju i infrastrukturu od Telekoma dok paralelno kopaju i šire svoju. 3.januar bi trebalo da bude go live pa ćemo videti uskoro.
Pa kako mislis da neko zna kad je danas tek pusteno? Ko da ti na forumu to potvrdi da li su natovane adrese.Da li stavljaju korisnike iza cg nat-a? MTS daje javne dinamičke, YuNet javne statičke IP v4 adrese, Supernova, Yettel i SBB na optici natuju. Kakva je situacija sa A1 optikom?
100 % da moze i a1 optika. takode i kod mene ovde u bloku 45 je moguce.mislio sam na konkretnu adresu
popunio sam upitnik za proveru mada sam morao broj telefona da im ostavim što mi se nije radilo
kod mene je bio targo ali nikakvih saznanja nemam, niti su postavljeni neki flajeri
Pa skoro ceo Novi Beograd je pokriven Targo optikom, mnogo vise nego Telekom/Orion, malo li je za pocetak! nazalost nikakav flajer/promo nisam dobio jos uvek ! ...cena za 300/150 Mbps jeZa sada ništa od Telekom infrastrukture? Samo 3 grada po nekoliko naselja koja su pokrili /kupili od Targo telekoma
Možda neko ima i podeli insajdersku informaciju. 🤔Pa kako mislis da neko zna kad je danas tek pusteno? Ko da ti na forumu to potvrdi da li su natovane adrese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari