Šta je novo?

A1 optički internet

Što ne koriste optičku infrastrukturu od Telekoma kao Yettel? Ima da se načekamo dok raskopaju celu Srbiju!

Koristiće svoju i infrastrukturu od Telekoma dok paralelno kopaju i šire svoju. 3.januar bi trebalo da bude go live pa ćemo videti uskoro.

gde će prvo da krenu?
kod mene je bio targo, valjda bi trebalo tu prvo

Jos uvek nema info, makar naznake, koje brzine neta ce imati u ponudi?

A1 Srbija zauzeo je glavnu ulogu u redefinisanju kućne zabave postavši prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji je ostvario partnerstvo sa SkyShowtime platformom, dovodeći najveće holivudske hitove direktno pred srpsku publiku.

A1 Srbija najnovija ponuda: jednostavan pristup prestižnom SkyShowtime streaming servisu i dva premium linearna TV kanala—SkyShowtime 1 i SkyShowtime 2. Ovi kanali, dostupni isključivo A1 korisnicima putem A1 Xplore TV platforme, pružaju vrhunski sadržaj poput blokbaster filmova i serija iz studija Paramount Pictures, Peacock, Universal Pictures, DreamWorks Animation, MTV i mnogih drugih.

Dok jesen lagano prelazi u zimu, a praznična sezona se približava, večeri postaju duže—savršeno vreme za stvaranje potpuno personalizovanog filmskog iskustva, gde god i kad god želite. Ako želite da gledate blokbastere i ekskluzivne serije, SkyShowtime vam to donosi! Napravite kokice, pritisnite Play i uživajte u vrhunskoj zabavi! Vreme je za SkyShowtime!

Poslednja izmena:
Završena obuka za zaposlene što se tiče optike i testira se kod zaposlenih koji imaju mogućnost za uvođenje, tako da se samo čeka da neko pritisne "start" i zvanično objavi ponudu.

Završena obuka za zaposlene što se tiče optike i testira se kod zaposlenih koji imaju mogućnost za uvođenje, tako da se samo čeka da neko pritisne "start" i zvanično objavi ponudu.
ja bio danas do poslovnice da prebacim prepaid broj u a1 i pitao kazu od januara ponuda za optiku

Stigao je januar. Kada će već ta ponuda za optiku?

Da li stavljaju korisnike iza cg nat-a? MTS daje javne dinamičke, YuNet javne statičke IP v4 adrese, Supernova, Yettel i SBB na optici natuju. Kakva je situacija sa A1 optikom?

Pa A1 je danas pustio tako da ne znam da li je cg nat ili ne alo na sajtu pise da se moze doplatiti dodatna staticka ip adresa.

150 dinara za dodatnu staticku IP adresu, nije mnogo. Mozda agenti prodaje imaju bolju ponudu nego na sajtu, sto je vrlo moguce.

Znači statičku javnu svakako ne dodeljuju bez dodatne naplate. Sada ostaje pitanje da li ostalima natuju ili dodeljuju javnu dinamičku? Ili kako se kome zalomi od ta dva.

a1ponuda.JPG

Šta znači ovo na slici "Bez naknade". Da ili to znači, 18 meseci puta 3.499 din. i 6 meseci po 1 dinar (internet i TV)? Posle 3 meseca nema vise SKYSHOWTIME?

Koristiće svoju i infrastrukturu od Telekoma dok paralelno kopaju i šire svoju. 3.januar bi trebalo da bude go live pa ćemo videti uskoro.
Za sada ništa od Telekom infrastrukture? Samo 3 grada po nekoliko naselja koja su pokrili /kupili od Targo telekoma

Da li stavljaju korisnike iza cg nat-a? MTS daje javne dinamičke, YuNet javne statičke IP v4 adrese, Supernova, Yettel i SBB na optici natuju. Kakva je situacija sa A1 optikom?
Pa kako mislis da neko zna kad je danas tek pusteno? Ko da ti na forumu to potvrdi da li su natovane adrese.

mislio sam na konkretnu adresu
popunio sam upitnik za proveru mada sam morao broj telefona da im ostavim što mi se nije radilo

kod mene je bio targo ali nikakvih saznanja nemam, niti su postavljeni neki flajeri

mislio sam na konkretnu adresu
popunio sam upitnik za proveru mada sam morao broj telefona da im ostavim što mi se nije radilo

kod mene je bio targo ali nikakvih saznanja nemam, niti su postavljeni neki flajeri
100 % da moze i a1 optika. takode i kod mene ovde u bloku 45 je moguce.

ja sam u 70om
videćemo imam još dosta ugovor sa telekomom

fali im mobilni i fiksni u paketu, možda bude vremenom

Za sada ništa od Telekom infrastrukture? Samo 3 grada po nekoliko naselja koja su pokrili /kupili od Targo telekoma
Pa skoro ceo Novi Beograd je pokriven Targo optikom, mnogo vise nego Telekom/Orion, malo li je za pocetak! nazalost nikakav flajer/promo nisam dobio jos uvek ! ...cena za 300/150 Mbps je
ista kao i trenutno yunet optika

Nazad
Vrh Dno