Imas neke veze sa adresom na koju si uzeo?@Tihi91 na drugu adresu u odnosu na kojoj ću koristiti.
ImaIma neko iz Subotice da koristi 5g kn?
Imas neke veze sa adresom na koju si uzeo?
Kod mene na Zlatiboru se isto desilo. Pad brzine na 2-3mbps, zelena lampica...Od juče su prva i treća lampica zelene na NX520 tp link ruteru i od tada je mnogo mala brzina oko 2-3mb. Samo kad su sve 6 lampice bele onda ima punu brzinu. Dešava se popodne posle 14h. Restartovanje na dugme pozadi samo pomogne na sat-dva i posle opet isto. Koji je problem i kako da ga rešim?
Imas dostupnost na adresi ili si uzeo preko druge?
Na mojoj nije bilo, ali je za zgradu pored postajala mogućnost, pa sam tako i uradioImas dostupnost na adresi ili si uzeo preko druge?
Ovo je i antena i ruter…Antena skuplja od rutera / modema.
Antena skuplja od rutera / modema.
@trucic nema doplate za korišćenje, samo se razdužuje nakon raskida usluge, slično kao i za TP link NX520:
Pogledajte prilog 543937
Da li se doplaćuje razlika - od besplatno datog TP-Linka, do skupljeg G5F…?!
Da odgovorim sam sebi, a mozda nekome i posluzi informacija. Dao ju je Gemini, tako da, malo je slagao sigurno. Domet na testu brzine u ruralnim podrucijima 6.5km do antene i brzine 750mbps. U slucaju da brzina nije presudna, 15km dometa za 50-100mbps brzinu. Ali mora da bude usmeren ka anteni. Dakle mozda ce ovo biti ponuda korisnicima koji su u ruralnim podrucijima? Mnogo jeftinije od izgradnje antene, a korisnik dobija net svakako. Ali na tim razdaljinama, vremenski uslovi igraju jako vaznu ulogu.Koje su sanse da je samo za biznis korisnike? Ili ce mozda ponuditi dodatni KN paket? Kakve su mogucnosti ove antene poredeci sa onim NX? Da hvata bolje signal, to definitivno, mada mene zanima koliko bolje?
Nije neophodan nego ga imaju u prodaji u kompletu sa outdoor ruterom radi bolje pokrivenosti wifi signalom unutar kuce. Prakticno dodje kao AP.neophodan je i unutrašnji ruter ukoliko korisnik želi da ima wi-fi i poveže više uredjaja.
Ok, moguće, mada Google tvrdi drugačije:Nije neophodan nego ga imaju u prodaji u kompletu sa outdoor ruterom
Nije neophodan nego ga imaju u prodaji u kompletu sa outdoor ruterom radi bolje pokrivenosti wifi signalom unutar kuce. Prakticno dodje kao AP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari