Šta je novo?

[A1] Kucni net

Po slici to izleda kao brendirani ZTE MC888. Nisam probao, ali sam razmatrao da uzmem i probam; medjutim ruter nema prikljucke za spoljne antene, tako da i pored dobrih unutrasnjih, u mom slucaju nije zavrsavao posao. Nadam se da ti ovo bar malo pomaze. Inace po mom misljenju super ponuda za nekoga u gradu ko je blizu 5G bazne stanice.
Samo me brine da li podržava a1 kartice.... Ne bih da bacam pare ako je zaključan.

Koji je na kraju bolji ovaj sa linka ili mc888?
Mislim da su slicni ja imam MC888 100/10 ide bez problema.Nekad na wifi na racunaru nije puna brzina ali na lan kablu jeste a na telefonu je uvek puna preko wifi i to sam otkrio detaljnim testiranjem
Pozdrav

Samo me brine da li podržava a1 kartice.... Ne bih da bacam pare ako je zaključan.
Reputacija prodavca je u igri ako te slaze. Takodje za te pare imas pravo da ga pitas da u jedan stavi A1 karticu i pokaze ti da je otkljucan. Ne vidim problem za prodavca posebno jer ima vise komada - sigurno ce mu to biti odlicna reklama.

Spoljna antena na sto vecoj visini je alfa i omega

Ko ima loga tv antenu moze povezati modem na istu i imace bolji signal
Nije ona za to ali pozicija radi posao,ko ne veruje neka proba

Primer dab+ radio,imao sam nikakav prijem,ubacio vezu preko splitera na loga tv antenu,pun signal,dab+ radi pergektno

… Iskra danas dobro prodaje svoje antene, slične nekadašnjoj TV Loga3, po solidnoj ceni… jesu proračunate za više frekvencije, ali opet… čudi me da kod nas neko u tome nije prepoznao biznis, pijace su nekada bile preplavljene domaćim varijacijama Loge…

Jedan prijatelj je u Boegradu pravio Loga antene 90ih godina ali je prestao sa digitalnim TV.

… i niška pijaca je imala, jednog ili dvoje, custom Loga proizvodjača…

Reputacija prodavca je u igri ako te slaze. Takodje za te pare imas pravo da ga pitas da u jedan stavi A1 karticu i pokaze ti da je otkljucan. Ne vidim problem za prodavca posebno jer ima vise komada - sigurno ce mu to biti odlicna reklama.
On garantuje i kaže da nije problem da vrati novac ako ne bude radilo sa a1 karticom. Međutim, nije u mogućnosti da testira a1 karticu jer istu nema kod sebe.

nek proba onda bilo koju pa ako hvata mrezu onda ce raditi i a1

Uzeo bih 5G ruter od nekog proverenog sa KupujemProdajem, a da podržava a1 kartice. Ako neko zna pouzdanog prodavca, neka pošalje link ili profil. Hvala!

Ako prodaje rutere od 14500 dinara,a neće da kupi pripejd karticu,testira,uradi skrinšot da radi,za sve buduće kupce,pa što bi se ti cimao.
Evo,meni da treba ruter,ja bi mu poslao ,1000 dinara da kupi karticu.
Jel toliko pripejd sa par gb?
Ako neće- prevarant.

Ako prodaje rutere od 14500 dinara,a neće da kupi pripejd karticu,testira,uradi skrinšot da radi,za sve buduće kupce,pa što bi se ti cimao.
Evo,meni da treba ruter,ja bi mu poslao ,1000 dinara da kupi karticu.
Jel toliko pripejd sa par gb?
Ako neće- prevarant.
Dobro si rekao. Imam utisak da bi 5G ruter u mom slučaju rešio problem. Do pre par nedelja 4G net je bio katastrofalan, jedva 5-6 Mbps, subotom je jedino izvlačilo 15 Mbps. Međutim, od pre dve nedelje internet radi bolje ali opet ne sjajno. Na telefonu hvatam 5G signal i dobijam odlične brzine.

… jesi li probao da zakljucas samo B7…?! Ja mojima tako držim danima i on sam istera 50/10…

Mislim da na tom ruteru nema opcija zakljucavanja (neka me neko ispravi ako gresim), vec moras da nabavis neki koji ima tu opciju.
Imam i neki huawei b535 ako se ne varam. Tu sam probao preko skripte da zaključam B7 samo i brzine nisu bile ni približno 50Mbps, a ping je bio ogroman.

Imam i neki huawei b535 ako se ne varam. Tu sam probao preko skripte da zaključam B7 samo i brzine nisu bile ni približno 50Mbps, a ping je bio ogroman.
B535 je sasvim ok ruter, mozes da koristis i skriptu za browser a najbolje LTE-HMonitor da upravljas sa BAND-ovima. Ako je jos pri ruci, probaj agregaciju B1+B3+B7 (ako je B535-232) ...doduse veliki ping nije dobar znak, a i B7 nije (bar kod mene) mogao da nosi konekciju, bez agregacije sa B3 (uglavnom) ili B1+B3+B7 (ako imas ovaj gore navedeni model). Ono sto sigurno pomaze su spoljne antene.

Na huawei ruteru ping ide od 45 pa preko, na zte ruteru je znatno manji, 19-30.

55 u proseku na huawei ruteru*

izgleda da ova skripta vise ne radi jer nakon startovanja skripte i biranja na primer band lock B3 ili bilo kog drugog trazi password a ne prihvata pass koji je od rutera za admin.Kao da su zakljucali rutere sa nekim updejtom nisam siguran ali neka me neko ispravi ako gresim.

Kakve su ove antene sa KP za TP-Link NX520 ruter?

Download nije los ali bi probao da antenama dobijem na uploadu
trenutne brzine koje merim su oko 350/10 a paket je 300/50
ove tri pokrivaju prilcno razlicite use-cases...evo sta GEMINI kaze: 1768252097698.png
Ja sam licno u ruralnom podrucju i treba mi jako usmerena antena- te je izbor pao na ovu poslednju, od 15dBm...stize mi sutra, mozda uspem da je montiram sledece nedelje. BTW - na kom BAND-u ti ide upload? Inace sve tri antene koje si naveo koriste SMA konektore (muške), što je odlična vest jer TP-Link NX520 takođe koristi standardne SMA (ženske) portove. Moje misljenje - ovu srednju izbaci; prva je ako si u gradu, okruzen dobrim BS tvoj izbor; treca - ako si kao ja, imas u uskom opsegu gomilu BS.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno