gicko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poena
- 465
Dozvoljavaju da se uzme 5G KN iako nema pokrivenosti?Pošto sam ovih dana dosta puta pitao u vezi KN 5G, da prenesem utiske. Po A1 mapi pokrivenosti ne ispunjavam uslove za tu uslugu, iako sam na telefonu hvatao 5G. Danas sam uzeo paket i ruter na trenutnoj lokaciji hvata između 5G i 4G+, gde se brzine za Download kreću oko 100-150 Mbps, a Up oko 30-50 Mbps, što je meni odlično. Probaću ovih dana da ga pomeram po kući radi pronalaženja najbolje lokacije. Takođe, da li neko zna, koja bi 5G antena bila dobra.
Ako sam dobro shvatio prethodne postove... A1 u ovom momentu ne nudi 5G KN osim na papiru? Ili gresim?
Ja imam 5g na lokaciji, ali po njihovoj mapi nemam. Prijavi se druga adresa.Bio sam u A1 i nemaju po
Dozvoljavaju da se uzme 5G KN iako nema pokrivenosti?
Tema za optički https://forum.benchmark.rs/threads/a1-optički-internet.496259/Je l' ova tema samo za kucni net tipa ruter plus sim kartica ili moze i optickin net?
Poslao sam im upit za ponudu na adresi gde imam yettel net + tv i istice u martu.
interesuje me kvalitet usluge, vidim da je cena 2500din, kod konkurencije 5000din
Ne bi ja menjao kabl za bežično.Inače trenutno kosisti supernovu,kabal
Kapiram da je bolja varijanta,medjutim 5200 je previse...Ne bi ja menjao kabl za bežično.
Oni ne uvažavaju žalbu za loš signal ni za lokaciju gde je prijavljeno a kamoli za neku drugu… radiće gde god, samo dobro proveri da li je signal dobar na lokaciji gde bi koristio - ne bi ti uvažili žalbu ako koristiš na drugoj, a nije kako treba… svakako je bolja 5g varijanta, tu nemaš razloga da se dvoumiš…
Naravno, treba svi da otkažemo tv, jer i onako ne znam šta plaćamo ....ali to je neka druga temamedjutim 5200 je previse...
A koje brzine ostvarujes sa KN+ paketom i 5G svojim ruterom?Probao danas sa agentom može li sa KN+ 100/10 na KN 5G 300/50 sa mojim 5G ruterom, kaže nemaju još ponudu. Tako da, malo su zatajili tu. Mogli su bar korisnicima sa 5G ruterom da ponude prelaz.
A koje brzine ostvarujes sa KN+ paketom i 5G svojim ruterom?
Ne prelazi deklarisanih na papiru max 100 u DL?
Ok, deluje da su ti limitirali karticu QoS setovanjima u bazi HSSa, pa moras menjati paket da bi ostvario vecu brzinu ili ako imas nekog u A1 samo da ti promene sim profilČitajte malo temu, bar par poslednjih strana. Našli bi odgovor. Očekujete da neki odgovaraju po 10 puta za par dana na jedno isto pitanje, a teško vam par strana da prelistate.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari