Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da li je neko probao da prebaci kucni net SIM u telefon, da li ima 5G ili je capovana kartica i radi samo u tim novim planovima 5G?

Meni je Kućni net kartica u tabletu. Kačio sam merenje u drugoj temi. Nema ograničenja izgleda, iako ja zvanično paket od 50 mbps imam. Radi 5G u punoj brzini.

Kod mene ne radi jer nema 5g. Hvala im. Jel zna neko da li servisi mobilnih telefona menjaju sim tray na ruterima?

Ja sam iskreno sa ovim OK, iako kod mene za sada nema 5G. Cene deluju dosta normalnije u odnosu na mts/yettel. Ostalo mi je samo još da proverim da li nude nove rutere za kućninet jer postojeći ZTE deluje preslab i za 4G, a kamoli 5.

Greska.

Prilozi

• Screenshot 2025-12-02 at 12-02-20 KućniNet - Neograničen bežični kućni internet A1.png
    Screenshot 2025-12-02 at 12-02-20 KućniNet - Neograničen bežični kućni internet A1.png
    111.5 KB · Pregleda: 140
Meni je Kućni net kartica u tabletu. Kačio sam merenje u drugoj temi. Nema ograničenja izgleda, iako ja zvanično paket od 50 mbps imam. Radi 5G u punoj brzini.
Sad primetih da si merio ka A1 serveru. Kako je na nekom koji ne pripada provajderu?

Jer ako su stvarno odvrnuli max 5G brzinu za 50 paket, onda novi paketi gube smisao. Jedino ako nemaš 5G uređaj onda ništa.

KN 5G sa 300/50 je samo 200 din skuplji od KN+ 100/10 , što je jako dobro.

E sad, za KN i KN+ stoji da se dobija ruter za 1 din, dok kod KN 5G KN+ 5G to ne piše. Nema nikakve informacije o 5G ruterima.

… taj slabiji 5g paket, ukoliko bude bilo i dalje moguće uzeti uz -25% kod agenata, je odlična opcija…

Ili ako bude mogao da se prebaci paket i zadrži -25%. Najveće pitanje je oko rutera.

Jel moze neko da sazna informaciju da li moze da se kupi 5g ruter kod njih bez da se potpisuje novi ugovor. Pošto nemam trenutno 5g tako da mi verovatno ne bi ni dozvolili. Ali hoću da imam ruter za ubuduće. Bilo bi dobro da se otvori tema za 5g rutere kojih kod nas još uvek nema legalno u ponudi.

Mogao je da se kupi Zte,oko 5000 bio. Mozda ce moci i 5g ,ako budu imali viska.

Da li je neko probao da prebaci kucni net SIM u telefon, da li ima 5G ili je capovana kartica i radi samo u tim novim planovima 5G?
Ja sam pitao agenta za 600/100 paket 5G, jer nemam 5G ali brz LTE-A, rece mi koliko sam ga bar shvatio da je "zakljucano" na 5G tj da na 5G paketu moze samo 5G...sad ne znam..
Protok od i ka speedtest-a nema ogranicenja svakako.

Izašao novi cenovnik usluga. Piše da se uz 5G KN pakete dobija ruter na korišćenje za vreme pretplatičnog odnosa bez naknade. Dakle, nije kao do sad da se uređaj kupuje za 1 din, već se ustupa. U cenovniku uređaja nema 5G rutera, samo stari 4G ruteri.

Neću 4g imam onaj zte. Gledam da li da menjam sim tray na huawei modemu ili da kupim 4g/5g modem dok ne puste 5g i kod mene....ako ga i puste ikad. Pošto ovaj zte jednostavno ne može da pokrije 2 korisnika u kući. Tuga i žalost.

Prilozi

• IMG_4680.jpeg
    IMG_4680.jpeg
    110.6 KB · Pregleda: 112
Valjda sam pogodio temu, posto se tice A1.
Vi koji imate brzine vece od 300 mbps preko optike - da li koristite neki odredjeni usb wifi mrezni adapter/antenicu za pc?
Kupio neki navodno koji ide do 600 mbps (koliko mi i treba, mada ne bi bilo lose da bude i brzi) medjutim ispalo je da je to neka kombinovana teoretska brzina sa kojom mogu da se slikam.

Valjda sam pogodio temu, posto se tice A1.
Vi koji imate brzine vece od 300 mbps preko optike - da li koristite neki odredjeni usb wifi mrezni adapter/antenicu za pc?
Kupio neki navodno koji ide do 600 mbps (koliko mi i treba, mada ne bi bilo lose da bude i brzi) medjutim ispalo je da je to neka kombinovana teoretska brzina sa kojom mogu da se slikam.
Ne, ova tema nema veze sa A1 optikom.

KN 5G sa 300/50 je samo 200 din skuplji od KN+ 100/10 , što je jako dobro.

E sad, za KN i KN+ stoji da se dobija ruter za 1 din, dok kod KN 5G KN+ 5G to ne piše. Nema nikakve informacije o 5G ruterima.

Ili ako bude mogao da se prebaci paket i zadrži -25%. Najveće pitanje je oko rutera.
Prelazim odmah ako bude moglo sa nekim aneksom da se zadrži popust
IMG_20251202_123520.jpg

Mene zanima za ove koji su na 4G KućniNet paketima i promociji 12 meseci po dinar, da li pri isteku te promocije mogu da "upgradeuju" paket na ovaj 5G 300 bez nekih skrivenih začkoljica?
Samo potpisivanje novog ugovora.
Jer dodje samo 200 dinara skuplje.

PS: Ako ništa drugo, barem zbog većeg uploada.

Da li se zna da li 5G kucni net paketi mogu da se koriste i preko 4G jer nisam bas razumeo agenta ali kako mi je rekao izgleda da su zakljucani samo na 5G ?

Nazad
Vrh Dno