… deluje kao ‘Copy-Paste’ greška…
Sad primetih da si merio ka A1 serveru. Kako je na nekom koji ne pripada provajderu?Meni je Kućni net kartica u tabletu. Kačio sam merenje u drugoj temi. Nema ograničenja izgleda, iako ja zvanično paket od 50 mbps imam. Radi 5G u punoj brzini.
… taj slabiji 5g paket, ukoliko bude bilo i dalje moguće uzeti uz -25% kod agenata, je odlična opcija…
Piše dole u pitanjima da se dobija 5g ruter od njih ali bez detalja.KN 5G sa 300/50 je samo 200 din skuplji od KN+ 100/10 , što je jako dobro.
E sad, za KN i KN+ stoji da se dobija ruter za 1 din, dok kod KN 5G KN+ 5G to ne piše. Nema nikakve informacije o 5G ruterima.
Evo prema Serbia Exchange.Sad primetih da si merio ka A1 serveru. Kako je na nekom koji ne pripada provajderu?
Jer ako su stvarno odvrnuli max 5G brzinu za 50 paket, onda novi paketi gube smisao. Jedino ako nemaš 5G uređaj onda ništa.
Ja sam pitao agenta za 600/100 paket 5G, jer nemam 5G ali brz LTE-A, rece mi koliko sam ga bar shvatio da je "zakljucano" na 5G tj da na 5G paketu moze samo 5G...sad ne znam..Da li je neko probao da prebaci kucni net SIM u telefon, da li ima 5G ili je capovana kartica i radi samo u tim novim planovima 5G?
Ne, ova tema nema veze sa A1 optikom.Valjda sam pogodio temu, posto se tice A1.
Vi koji imate brzine vece od 300 mbps preko optike - da li koristite neki odredjeni usb wifi mrezni adapter/antenicu za pc?
Kupio neki navodno koji ide do 600 mbps (koliko mi i treba, mada ne bi bilo lose da bude i brzi) medjutim ispalo je da je to neka kombinovana teoretska brzina sa kojom mogu da se slikam.
Prelazim odmah ako bude moglo sa nekim aneksom da se zadrži popustKN 5G sa 300/50 je samo 200 din skuplji od KN+ 100/10 , što je jako dobro.
E sad, za KN i KN+ stoji da se dobija ruter za 1 din, dok kod KN 5G KN+ 5G to ne piše. Nema nikakve informacije o 5G ruterima.
Ili ako bude mogao da se prebaci paket i zadrži -25%. Najveće pitanje je oko rutera.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari