Mislim da ih ima još u blizini,… da li je to jedina BS u blizini…?! Van gradske sredine…?!
Ne znam kako bih mogao da ih menjam.
U pitanju je lokacija Zlatibor, kompleks Titova Vila apartmani.
Mislim da ih ima još u blizini,… da li je to jedina BS u blizini…?! Van gradske sredine…?!
Bitno da oni kada proveravaju po adresi kažu, da daaaa, može sve, uzmite najjači paket odmah...
www.cellmapper.net
Bitno da oni kada proveravaju po adresi kažu, da daaaa, može sve, uzmite najjači paket odmah...
Da ostavim onda na b3 pa kako bude?
Ovaj za koji pisali skrpitu da se veže na B3.Koji ruter imaš?
Uskoro će A1 dodavati nove 4G bandove u okviru uvođenja 5G mreže, pa vrlo moguće da ćeš moći da imaš B3+B7 na 2CC ili B1+B3+B7 na 3CC.
Ovaj za koji pisali skrpitu da se veže na B3.
zte mf296r
Default stanje je bio pun signal, -85dBa, ali protok nije prelazio 10 Mbps, ovako je barem na 20+.
Imam i one antenice sa KP, ali ništa nisu poboljšale.
Šta da onda ja očekujem na Zovi ako ti imaš tako slab...Ovaj za koji pisali skrpitu da se veže na B3.
zte mf296r
Default stanje je bio pun signal, -85dBa, ali protok nije prelazio 10 Mbps, ovako je barem na 20+.
Imam i one antenice sa KP, ali ništa nisu poboljšale.
U kom programu vidiš nivelaciju između dve tačke?@stevanovic019 evo par zanimljivih slika:
Linija od ulaza u Halovo do BS 14234 kod Gradskova
Pogledajte prilog 514996
Profil terena između te dve lokacije:
Pogledajte prilog 514997
Dosta gora situacija je ka BS 14109 KO Rgotina kod petlje.
Pogledajte prilog 514998
Profil terena kaže da si zaklonjen blizu tvoje kuće.
Pogledajte prilog 514999
Za najbolje rezultate, stavio bi eksterne Yagi antene o kojima smo pričali, povezao N - SMA kablom na ruter (antene postavio na visinu 7-10m od tla), na što boljoj lokaciji otvorenoj ka severu (ka Gradskovu) i "gađao" A1 BS 14234. Antene se uvek postavljaju na +45° i -45° od vertikale.
Tu bi morao da dobiješ RSRP bar -90 na B3 1800 Carrieru, što bi moralo da radi odlično sa najboljom dostupnom brzinom (ne verujem da je taj sektor uopšte nešto zauzet, nema reazloga da bude).
Jeste investicija 10 hiljada dinara, ali ...
google earth ..
i ostali samo googlaj rf path finder/map ..
Najbolje je kada postoji opticka vidljivost antena a kada je nema u kalkulaciju ulaze refleksije koje nije moguce proracunati.
Test na lokaciji je najbolje resenje.

Je l` kod ovih ima otkazni rok od 14 dana kao kod MTSa?
U tom slucaju, najbolje proveri na mestu gde si potpisao ugovor, ali pre toga kontaktiraj i A1 call centar.Nije na daljinu, licno sam bio da potpisem i uzmem modem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari