Kartica ni ruter nisu zaključani ni za jedam reon, možeš da ih nosaš gde god hoćeš pa i u telefonu.Ne razumem zašto uopšte gledaju mapu? Zar je kartica "zaključana" na jedan određeni reon? Ne mogu danas da je koristim u BG a sutra u NS?
ZTE MF296RKoji je tačno model u pitanju? Ruteri imaju modeme koji su uglavnom uređaji LTE kategorije 4 (1CA) ili kategorije 6 (2CA) a današnji telefoni imaju modeme koji podržavaju 4CA ili 5CA, pa zato brzina nikad neće biti kao na telefonu.
Taj ruter ima LTE Cat6 (2CA) Modem.ZTE MF296R
Znaci da je u rangu sa Huawei? Mozda da proba da ga premesti na neko drugo mesto?Taj ruter ima LTE Cat6 (2CA) Modem.
Probaj na netu da nađeš script za tvoj model, preko kojeg možeš da podesiš frekvenciju. Ja sam za moj MF289F našao. Radi u Chrome, u Firefox ne radi.
EDIT: Ovde ima za MF286D. Probaj, možda radi na MF286R.
tako sam i mislio...@zivce kad bi ih to pitao, zabagovao bi im mozak, ne bi ni znali šta ih pitaš.
Hvala na odgovoru! Kako da stupim u kontakt sa terenskim agentom i koliko se ceka?@x2doubt_
Nov ugovor preko terenskog agenta - 25% na cene sa sajta sa novim modemom.
Postojeći kućni net, ako je pred istekom - umesto raskida zadržavanje uz 50% na cene sa sajta bez novog modema.
Biće 5G ruteri će možda biti u ponudi od juna meseca.Koji ruter sada nude agenti? Postoji li neki 5G?
Cak mi i na telefonu yettel internet gusi..slabo otvara stranice,na jedvite jade.Repetitor mi na 300m vazdusnom linijomTo je obično lokalno.
Taj već imam.
Teško da će do polovine godine. Evo već mart, a ni temder nisu raspisali. Teško pre polovine sledeće godineTaj već imam.
Rasmišljam da će do polovine godine pustiti 5g, pa ne bi želeo da u novu ugovornu obavezu ulazim sa 4g ruterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari