Matrix69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2019
- Poena
- 95
Ipak te @jason13 nisam poslusao nadam se da se ne ljutis,i uzeo u A1 kucni net (sad dali il ne ceme,zakaci ova promocija 6meseci za 1d neznam) uzeo sam za sada najjeftiniji od 150Gb mesecno,a kad istekne UO u Yettel-u prebaci cu na ovaj najbrzi tj 400Gb i miran i sa telefonom i laptopom.Ali na sajtu ostavim ovaj 062 i ona virtualni asistent me pozva posle maksimum 2minuta,e njoj kazem "Hocu vas Kucni Net ali uz Huawei ruter,video sam kod cerke ona takav".I stvarno vec je to stiglo sve ubacio karticu radi samo bije,jedina mana je sto je 150Gb pa malo sporo limitirana brzina ali cutacu dok istekne Yettel 🙂Dobio sam ruter ostavicu link ka Huawei sajt specifikacijama.Ruter je bele boje HUAWEI 4G CPE 3 /LTE 300Mbps/WiFi AC1300/4 Gigabits Ports Powered by Harmony OS ...pise na kutiji i u uputstvu nesto se pominje Cat6 ili Cat7 sta im je pa to?Pokusao sam da udjem i nisam uspeo SSID je HUAWEI B535-XXX zaboravih ova tri na kraju i kljuc je ok.Ali sam login u ruter nikako da ptrefim pa bog,ukucam ono kad na windowsu u cmd ukucas ipconfig da onaj default getaway.I pojavi se prva strana pise lepo Mobile Broadband i trazi lozinku ja probam sa rutera nece (ne lozinku za telefon,onu drugu) probam admin tako je nekad bilo i opet nece.I sad nisam pametan,kako da upadnem unutra.Jeli on zakljucan na A1,ako jeste kako se to otkljuca da moze bilo ciji SIMB535 jer je Cat7, ZTE je Cat6
Edit:Ups zaboravio link HUAWEI RUTER e eto i link.
🤔