D
a sta ce ti dodatak?Hajde i ja da se pohvalim da sam prešao na A1 kućni net i da sve funkcioniše besprekorno.
Ruter koji se dobije preko agenta radi fenomenalno, CAT7 je u pitanju.
Yettel od srca vam hvala na poskupljenju i prevremenom raskidu ugovora 😂
Dahua DVR pored kamera koje su vezane kablom ima i 3 IP kamere, pored toga žena intenzivno koristi net za posao, a u slobodno vreme ne gasi Netflix, tu su i dva teenagera koji jašu TikTok, FB, Instagram. Njima je 400GB mesečno malo, ali sa dodatkom od 200GB na tarifu završava posao bez problema. Ja ionako nikada nisam kući, a koristim NeoNeo pa WiFi na telefonu i ne palim.
Preko agenta sam dobio i extra cenu, 1.500 din mesečno, a sa dodatkom od 200GB izađe valjda 2.200 din
Brzina je odlična, slika u attachu.
To oko rotacije je vise radi ugla prijema signala i MIMO moda ili generalno kako signal stize na antenu i onda ako potrefis ugao imas najoptimalniji prijem za kompleksnije seme modulacija. Ne utiče direktno na snagu vec na efikasnost iskorišćenosti signala.Vidi stvarno, zarotirao za 90 i skoči na 28Mbps. Probao nekoliko puta ali ovde se ništa ne menja
Pogledajte prilog 430812
izgleda je tako, sto je bas lose, em je rizik da ne obracunaju benefite pa mora covek da se cima oko toga. Inace Xplore tv je procerdao za par dana 100gb iz paketa L i ostao minimalni protok koji vrlo cesto zabagujeVerovatno od sledećeg obračunskog perioda, ali proveri...
Pa potrošnja nam je između 450-550GB mesečno, tako da se ne uklapamo u tih 400GB.a sta ce ti dodatak?
Sad instaliraj huaCtrl, da olakšaš sebi životVidi stvarno, zarotirao za 90 i skoči na 28Mbps. Probao nekoliko puta ali ovde se ništa ne menja
aha 1500 ti je najskuplji paketPa potrošnja nam je između 450-550GB mesečno, tako da se ne uklapamo u tih 400GB.
Kada potroše onih 500GB dok smo bili na Yettel mreži dobijao sam obaveštenja od dece tipa “tata ne radi nam internet” 😂
Ženi svakako treba za posao uvek brz net i onih smešnih 2Mbps jednostavno ne završava.
Tako je.aha 1500 ti je najskuplji paket
Čestitam još jednom na dobroj odluci. Bas mi je drago što si poslusao savet i da radi sve dobro. A pazi to je samo 2CA od mogućih 4CAJa sam to i uradio, Huawei Soyealink B535-333, sada umesto 5-10Mbps imam 35-50. Kupio polovan za 6 soma.
Meni je steta sto MTS nema nesto slicno u ponudi kao A1, posto kod njih imam brzine tipa 250/50.Znam, ali trenutno nema bolje ponude sa više neta za te pare na mestu gde nema optike.
Ja idem danaaa da testiram ovo...da prebacim mobilni broj na dopunu a ovo da raskinem...osim rutera nemam drugog uredjaja ne bi trebalo da prave problem valjda, kolko se secam ruter je bio 1dinPoskupljuju cene paketa za nešto više od 10% (obaveštenje).
Pogledajte prilog 431271
Tehnički bi sad mogli da raskinete ugovor bez penala, zadržite ruter (jer je plaćen), i par dana kasnije ponovo sklopite ugovor i uzmete novi ruter.
možeš raskinuti bez penala, samo nemoj sreće ti jetel uzimati.Znaci,ja sad mogu da raskinem ugovor sa A1 za kucni net,bez penala,i da uzmem u yettelu neogranicen net?
Ovde gde ja zivim bolji mi je signal na Yettelu nego na A1.Sa A1 sam zadovoljan kako radi,ali bi mi neogranicen net pogodovao zbog televizije.Sa mts sam "pobegao" pre par godina,zbog ocajnog signala.možeš raskinuti bez penala, samo nemoj sreće ti jetel uzimati.
Bolje uzmi najveći paket za mts mobilni internet 2300 din u odnosu na jetel 2650 din
500 GB po max brzini pa neograničen internet do 2 Mb/s isto kao kod jetela paket Total internet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari