Šta je novo?

[A1] Kucni net

Pa sesija je od dana potpisivanja ugovora,a to je u ovom slucaju 9.1. Na selu sam pa tamo koristim taj net. Uglavnom,restarovao ruter,nije povukao novu brzinu. Niko izgleda ne radi pa nema nista od toga.

Pa sesija je od dana potpisivanja ugovora,a to je u ovom slucaju 9.1. Na selu sam pa tamo koristim taj net. Uglavnom,restarovao ruter,nije povukao novu brzinu. Niko izgleda ne radi pa nema nista od toga.
Svasta meni je tako radilo.

Posle 4 sata proradilo.

meni je sad u zadnje 2 nedelje prvi put pocela da puca veza u zoom pozivima na vip kucnom netu i nemam net po 5 minuta dok ne restartujem ruter, u cemu je fora sa ovim?

Posle 4 sata proradilo.
ocigledno sesija dok u sistemu nije aktiviralo promenu brzine to se desavalo i na vikend net drzi 64/32 i ako je aktiviran dodatak mora da sacekas 2h i onda proradi.

meni je sad u zadnje 2 nedelje prvi put pocela da puca veza u zoom pozivima na vip kucnom netu i nemam net po 5 minuta dok ne restartujem ruter, u cemu je fora sa ovim?
Probaj u drugom uredjaju... Verovatno ti ruter brljavi....
A pre nego sto ga otpises probaj da ga malo produvas ako se pregreva od prasine... Fenom na hladnijem vazduhu ili tako nesto a da ga ne spalis pri tome.

Juče je na moju kućnu adresu došao agent prodaje iz A1. Uzeo sam KN XXL paket i ostvario popust od 25% na pretplatu. Veliku zahvalnost imam za člana Jason 13 koji mi je dao kontakt telefon terenskog agenta. Tako da ko planira korišćenje KN kod A1, prvo da probaju da dođu do terenskog agenta. Ruter je Huawei B535-333 za 1 dinar. Ugovor na 24 meseca.
Pozdrav, moze li u inbox broj terenskog agenta ako je u pitanju Beograd? Hvala!

koristim vip kucni net 4 godine, odlicno radio sve vreme, zadnjih mesec dana poceo da brljavi, zadnja dva dana bas zesce laguje, sta se desava?

Sta kaze speedtest.net (prvo na A1 serveru, a onda i na nekom drugom)?

Meni se desava prekid sesije povremeno na telefonu. Skroz nasumicno.

Verovatno i ti imas isti problem...

Jedno pitanje, koristim ruter ZTE MF283V i maksimalna brzina mi je do 30 Mb/s, pošto imam XL paket po kojem je download po maksimalnoj dostupnoj brzini mreže interesuje me da li moj ruter prima samo 4G signal jer da prima 4G+ download bi sigurno bio dosta veći?
Pitam jer ako trenutni ruter ne prima 4G+ da nabavim drugi ruter prilikom produžetka ugovora.

Jedno pitanje, koristim ruter ZTE MF283V i maksimalna brzina mi je do 30 Mb/s, pošto imam XL paket po kojem je download po maksimalnoj dostupnoj brzini mreže interesuje me da li moj ruter prima samo 4G signal jer da prima 4G+ download bi sigurno bio dosta veći?
Pitam jer ako trenutni ruter ne prima 4G+ da nabavim drugi ruter prilikom produžetka ugovora.
Nažalost, za postojeći ugovor ti ne daju nov modem nego ti samo produžavaju garanciju na nove dve godine za taj slabi postojeći modem.

Moj savet ti je da raskineš taj postojeći ugovor ako ti je pred istekom, pa da onda preko terenskog agenta uzmeš nov ugovor sa dodatnih 25% popusta na cene sa sajta pri čemu dobijaš besplatno novi 4G+ modem koji takođe ne postoji na sajtu.

Nažalost, za postojeći ugovor ti ne daju nov modem nego ti samo produžavaju garanciju na nove dve godine za taj slabi postojeći modem.

Moj savet ti je da raskineš taj postojeći ugovor ako ti je pred istekom, pa da onda preko terenskog agenta uzmeš nov ugovor sa dodatnih 25% popusta na cene sa sajta pri čemu dobijaš besplatno novi 4G+ modem koji takođe ne postoji na sajtu.
Meni ugovor ističe u julu mesecu ove godine.
Znači pred istek ugovora zovem telefonskog agenta i tražim nov ugovor, onda automatski uz nov ugovor dobijam i noviji 4G+ modem, ugovor pretpostavljam potpisujem u najbližoj poslovnici.
Uređaj koji trenutno koristim ću pretpostavljam vratiti?

Ne, stari modem ostaje u tvom vlasništvu.
Početkom jula podnesi zahtev za raskid lično u bilo kojoj A1 poslovnici, jer raskid ne možeš preko telefona.

Proslediću ti u privatnu poruku broj agenta koji bi ti doneo nov ugovor sa 25% popusta i 4G+ modem na tvoju lokaciju, mada to bi onda mogao sve završiti krajem juna početkom jula, čisto da ne plaćaš dva ugovora.

U poslovnici ili preko kol centra ti neće dati popust 25% popusta i 4G+ modem.

Ističe mi ugovor krajem februara. očekujem da počnu da zivkaju natelefon za produženje ugovora kao poslednjih 2 puta. Već su mi sčači poruke i pamflet poštom-. Pitanje je da li to rade ti "Agenti" ili A1 ima svoj servis./prodavce ?

Ko zna preko kojih kanala prodaje ti to šalju, ali ako ne mogu da ti daju dodatnih 25 % popusta i nov 4G+ modem, džabe im onda poruke i pamfleti.

Čitajući prethodne postove prvenstveno od @jason13 povodom popusta preko agenta, uvek sam se pitao šta ako se sačeka i trenutni ugovor od 2 godine istekne.
Da li je tad moguće bez raskida samo kontaktirati agenta i ugovor produžiti ali ovog puta preko njega uz pomenuti popust. Ali koliko vidim sada iz par novijih post-ova ipak mora da se napravi raskid starog iako je istekao da bi agent mogao da zaključi novi i ponudi popust od 25%.

Poslednja izmena:
Tako je, trenutni ugovor raskineš ako je pred istekom, jer ti za obnovu ne daju nov modem nego samo obnove garanciju na nove 2 god na stari sporiji modem.

Pozdrav,
da li neko ima broj agenta u Backoj Topoli / Subotici?
Hvala unapred.

Јуче на један породични А1 број добили понуду за кућни нет,у првих 6 мјесеци бесплатно,али уз ЗТЕ рутер.Наводно је понуда за постпејд кориснике.То дође исто као агент само без 4Г+ рутера.Изгледа да су се мало више ангажовали по питању нових корисника у телефонији и интернету.

Super što nude promo free mesece, ali džabe i da mi daju 12 meseci free ako se ne dobija 4G+ modem

Па за неког ко није захтјеван корисник,члан форума,хоће да све обави у пословници,не разумије се добро у мреже,брзине итд. у принципу значи,тј. боља је понуда сад него раније.За ове друге постоји друго рјешење које си навео:)

4G+ može da bude važan samo za XXL paket sa (kao) neograničenom brzinom. Kažem "kao" zato što ne zavisi sve od toga. Uzeo bih i ja XXL ali brzine retko stižu i do XL paketa a kamoli preko tih 20Mbps.
Inače čekam da mi se opet jave oko mojih uslova za novu pretplatu (nov ruter i da mi donesu kučiiliisto za produžen,e ugovora, meni svejedno. Ugovor ističe 26og Februara ša ako ne pristanu na moje uslove samo ću da nastavim ovako, van isteklog ugovora.

Nazad
Vrh Dno