Šta je novo?

[A1] Kucni net

Baš htedoh da prijavim sličan problem: na Moj Vip mi piše da sam potrošio 100 GB po punoj brzini - a nisam, ni blizu, niti mi je brzina pala na 2/2. Slažem se sa kolegom iznad da je smor to što ne objedine pregled na Moj Vip za sve korisničke brojeve, ja sam morao da se logujem preko SMS koda i korisničke lozinke, iako pristupam preko KN za koji sam i hteo da proverim potrošnju... Zadovoljan sam uslugom generalno, ali ovakve "sitnice" kvare opšti utisak :)

Dakle, i tebi piše da je utrošeno svih 100? A znaš da nije?
Onda nisam siguran ni za mene da li je tačno da sam utrošio. I da li mi je ograničena brzina ili se vuče jer je jednostavno takva.

A da li možeš stalno da pristupiš MojVIP sajtu? Ja sam danas mogao, sad ne mogu. Čudno.

Tako je, nikad i ne potrošim 100 GB za mesec jer mi je bitnija dostupnost od velikog protoka, ne svlačim gigabajte i gigabajte preko KN.

Napisah moje brzine u poruci iznad tvoje prve, nije mi ništa smanjeno 100% :)

Nemam problema sa pristupom Moj Vip servisu, niti se sećam da sam ikad imao, a koristim Vip već X godina (Nova/NEO, VN, KN).

Pozdrav! Takodje, identicne primedbe i ja imam na Moj Vip servis. Mislim da bi bilo mnogo prakticnije da korisnik samostalno moze dodavati ili brisati brojeve, za koje ce na web servisu ili kroz aplikaciju, imati objedinjen pregled potrosnje i racuna. Eventualno, jedino sto se moze uraditi je da se napravi poseban nalog (registrovan na drugu e-mail adresu), koji ce biti vezan za broj od kucnog neta. Znaci, za jedan nalog se moze vezati samo jedan broj. Kad sam pitao Vip da li ce omoguciti vezivanje vise brojeva za jedan nalog, pravili su se da ne razumeju pitanje. :D A sto se tice Android aplikacije, ima jos jedna cudnija stvar. Ako se aplikaciji pristupa sa Vip interneta, pri logovanju na neki nalog koji je vezan za bilo koji drugi broj telefona, sistem ce automatski izvrsiti logovanje na broj telefona sa koga se pristupa servisu! Very interesting. :)

Jel ovo trenutno pao 4g?
Pala i slomila nogu. Nije bilo net-a ni na telefonu. Mislio sam da je samo do mog releja. Ne izgleda da je skroz sređeno, jedva pljucka. Signal pao na -123 sa -98, verovatno me prebacili na drugi relej.
PS. Evo sada opet ispod -100 i radi nešto brže.

Poslednja izmena od urednika:
Muslus IZNAD -100:)

Sto manji broj po apsolutnoj vrednosti :) Potvrđeno u BG nije radio internet sinoć.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Nije radio ni u Pirotu, niti je Globaltel kartica htela da se registruje na mrezu.

Znači bio neki veliki kvar i široko rasprostranjen ? Samo mi se još jedan put dogodilo za 2 godine. Sad izgleda da bolje radi nego pre.

Radio je u Pirotu, neki drugi problem je izgleda bio jer sam ja primetio neko usporenje tog dana.

Sta su radili, pojma nemam, ali prekida nije bilo svuda, barem ne u potpunosti.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Plus je vetar duvao jako pa je oduvao signal [emoji14]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ne secam se da je ovde jako duvao, ali svakako nema signala kad im rikne oprema po kojekakvim krovovima i stubovima.

Pozdrav! Cini mi se da postoje neki problemi sa Vip mrezom u Novom Sadu. Da li jos neko primecuje poteskoce i jesu li one mozda rasprostranjene i sire od NS?

Treba mi savet. Razmisljam da uzmem Kucni net paket sa 100 GB mesecno. Zanimaju me dve stvari.

1. Da li striktno ogranicavaju brzinu na 10 MBPS, ili ide i vise?
2. Ako se neko u skorije vreme prijavio za Kucni net, koji ruter ste dobili? Kako radi Alcatel HH41, koga jedinog imaju na sajtu uz Kucni net pakete? Ranije su imali i jedan Huawei, cini mi se B315. Huawei mi deluje pouzdanije, pa bih se za njega opredelio ako ga jos ima. Da li taj Alcatel dobro radi?

Hvala!

1. Brzina je oko 13 Mb/s down i oko 6 Mb/s upload u realnosti.
2. Nema vise Huawei rutera, samo daju Alcatel koji se sasvim ok za KucniNet M, samo je bitno da stavis 4G only rezim.

Ističe mi ugovor za KN3 krajem meseca, neće valjda da ukinu net tada ako ne napravim novi ugovor ? Ako nastavi bez novog ugovora, jel ostaje sve isto li će da prebace na neki drugi ?
Od novif paketa, KN L bi mi najviše odgoarao.

Obično je logika da nastaviš bez obaveze dok želiš po istoj mesecnoj ceni

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Bice veca cena bez UO, zar ne?

@CountMike valjda si imao popust, tj sigurno si imao, a sad kad ti istekne ugovor imaćeš po punoj ceni 2199din, bar ti tako trebalo.

Poslednja izmena:
@CountMike valjda si imao popust, tj sigurno si imao, a sad kad ti istekne ugovor imaćeš po punoj ceni 2199din, bar ti tako trebalo.
Planiram da pređem na KN L samo trenutno nisam U beogradu. moraću u january da to uradim. Ionako ne dobijam mnogo više od 20Mbps a ima 150GB.
Račun za net stizao 1907 dinara sa PDV-om.
Imam i telefon sa VIP-om pa je račun prilično pobrkan. Preći ću na postpaid za telefon, ne ispati mi se pošto potrošim 100 možda 200 dinara godišnje.

Poslednja izmena od urednika:
??? Na sta ces preci, koliko potrosis??

Nazad
Vrh Dno