Radi on line račun kod mene. Preko kućnog neta, ali i ostalih brojeva u Vipu. Zvrcni ih, prijavi problem. Generalno im strašno baguje taj deo sistema od kada sam počeo da ih koristim (a ima tome 5 godina).Da li možete da pristupite Vip-ovom sajtu (online računu) preko VIP kućnog neta ? Preko VIP gprs-a pristupam bez problema ? Znači, nije do telefona, laptopa, ništa od navedenog ne može da pristupi, isprobani različiti DNS-ovi. Svi ostali sajtovi rade. Jel' imate ideju do čega je ?
Complete name : How does Fingerprint Under Display work_ – OnePlus 6T ([COLOR="#FF0000"]720p_30fps[/COLOR]_VP9-128kbit_Vorbis).webm
Format : WebM
Format version : Version 2
File size : 46.3 MiB
Duration : 5 min 32 s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : [COLOR="#FF0000"][B]1 167 kb/s[/B][/COLOR]
Complete name : How does Fingerprint Under Display work_ – OnePlus 6T ([COLOR="#FF0000"]1080p_30fps[/COLOR]_VP9-128kbit_Vorbis).webm
Format : WebM
Format version : Version 2
File size : 82.2 MiB
Duration : 5 min 32 s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : [COLOR="#FF0000"][B]2 072 kb/s[/B][/COLOR]
Previše, previše sporo, resetuj ruter, verovatno se zaglupeo. Meni se već nekoliko puta to dogodilo.Oni su totalno poludeli očigledno, do skoro sam mogao da izguran 100 Mbps po kartici, sada.... OVAJ UŽAS. Pritom signal je -87 dBm.
http://www.speedtest.net/result/7765641290
Pogledajte prilog 259981
Na 12h je prekidanje sesije, ali sam on odradi to za 15ak sekundi, naravno da ne moraš svaki put ručno da se konektuješ.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Naime, imam Alcatel HH41V LTE WiFi ruter (dobijen od VIPa), i on mi je LAN kablom povezan sa kompom i sa njim nikada nemam problem, tj. nikada ne gubim Internet vezu.
Problem mi se javlja sa mobilnim i laptopom koji se na ruter kači preko WiFi-ja....
Pogledaj da li ima noviji softver i ako ima azuriraj.Identičan ruter, identičan problem. Nisam našao rešenje, ni statička nije rešenje, možda ređe ali se problem ponavlja. Sledeći korak mi je kačenje dodatnog rutera pa povezivanje na njega. Za sada sam smanjio dhcp iznajmljivanje na 6 sati pa ću videti da li to išta pomaže. Da napomenem da sa Telenorovim netom i Huawei ruterom nikada nema ovakvih problema, a svi uređaji idu preko dhcp-a.
Već je bilo reči o tome. U praksi ne kontrolišu, možeš KN koristiti gde god ima fizički (VIP) signala, bez obzira na prijavljenu adresu (po max brzinama bazne stanice, odnosno ugovorenog paketa). Čak radi i za različite gradove, tako da adresa služi samo da bi se izabrao paket, tj. da ti oni kažu šta podržavaju od paketa/brzina na toj adresi, stim da se može desiti da na prijavljenoj adresi lepo radi i veći paket - veće brzine iako oni u sistemu to ne odobravaju (ovo nije pravilo !!). Adresa stanovanja ne mora da bude i adresa prijavljena za korišćenje KN paketa, dakle možete u jednom obračunskom periodu da promenite adresu korišćenja KN paketa (kućna fizička adresa za dostavu računa ostaje kao u ličnoj karti, to se podrazumeva). Dakle ništa nije zaključano na prijavljenu adresu ili baznu stanicu (kao što nije ni kod Telenora)... Ovo je realno stanje u praksi, e sad što piše zvanično drugačije, to je ionako nebitno. Oni vam zvanično kažu (kad potpišete ugovor) da ne bi trebalo/smelo da koristite KN na drugoj adresi, a vi kažete dobro, i nastavite dalje (koristite na totalno drugoj adresi/lokaciji/gradu)... i sve radi !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari