Khm Khm, opet ja sa izlivima emocija "noobovskima".. ,)
Elem, uzeh prvog konacno taj hbni KNET M, "izvukao" sam i HUAWEI ruter trazeci ga sa pricom da ako je samo ALCATEL opcija ja ondak eto necu da potpisujem, pa da vidis kako ondak "ima jedan zaostao u magacinu"..
Sve lepo radi, nemam zamerki na to..
ALI kako se racuni formiraju, e tooo je BAS zanimljivo, pa nek drugi paze kada sklapaju ugovor.
Naime imas opciju da kazes pre sklapanja ugovora od kog datuma hoces da ti tece OBRACUNSKI PERIOD, pa imas opcije od cini mi se cetiri datuma.
Meni se igralo, pa rekoh od 5og u mesecu, sto je samo pet dana od zakljucenja ugovora, sa tim da sam i pitao sta ce to da konkretno da znaci za prvi racun.. i u poslovnici pre zakljucenja ugovora, a nije me mrzelo ni KC da zovem da pitam jos jednom.
To bi trebalo da znaci kao da ce prvi racun biti minimalan, sa obracunatom potrosnjom za samo tih par dana, tako meni rekli i u poslovnici i u KC. E sad, meni je to bilo malo nelogicno, posto u ugovoru to nigde nije naglaseno, nit mi je bilo jasno kako ce oni da "obracunavaju potrosnju" za tih pet dana i po kojoj ceni, kada je ugovor na fiksnu cifru mesecno a net je "kao" neogranicen..?
Mozda neko "dobro prodje" tako za prvi racun, ne znam kakva su iskustva drugih i da li su obracali paznju na taj "detalj".
Ipak, ja se odlucio da sacekam 6ti i tek tada prikopcao KNET, eto ni da ja njih "ne ostetim" ako je to fora, imam ja i drugog neta za koriscenje, a cisto da vidim sta ce tako da se desi.
Kad jutros stize racun, 152din + PDV20% = 184din, za NISTA
Dakle nema potrosnje, nego eto poslali mi racun za prvi "obracunski period" i naplatili mi lupam, to sto su mi poslali racun??
Da nije smesno, bilo bi bezobrazno, kao i sto jeste, ali je stvar principa dal sad ovo platiti.. Sa tim da ako ga ne platim do 25og, oni ce naravno da iskljuce net "zbog neizmirenih obaveza"... C c c c