Šta je novo?

[A1] Kucni net

Xaxa :)
Pa uzmite novi ugovor pre isteka starog koji dan, novi ruter, nova SIM, stari raskinete. Broj kartice je skroz nebitan ionako.
Stvarno nepotrebno komplikuju.
Neće moći. Ostaje u sistemu po matičnom broju da li je na to ime bio aktivan kućni net.

Ovo je je informacija od radnika u delta sitiju od juče. I meni je čudno, ali čovek mi ovako rekao.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

I sta, za drugi ugovor i drugu SIM karticu neces dobiti ruter?:)
Meni nesto kaze da ili taj radnik ili neki drugi (visi) radnik u VIPu su....... :)

I sta, za drugi ugovor i drugu SIM karticu neces dobiti ruter?:)
Meni nesto kaze da ili taj radnik ili neki drugi (visi) radnik u VIPu su....... :)
Neko od njih daje pogrešnu informaciju definitivno. Samo ovo mi je rekao čovek koji je trebao da mi obnovi ugovor, i ladno mi ne bi mi dao ruter 100% [emoji16] Još jednom, ovo je poslovnica u Delti. Pošto moram da čekam i onako još mesec dana za obnovu (pošto imam još 2 meseca) okušaću sreću u nekoj drugoj poslovnici kad dođe vreme.

Naravno, ako neko uspe da obnovi sa novim ruterom neka piše ovde u kojoj poslovnici je to uspeo. xD

Poslednja izmena:
Zasto bi obnavljao ranije, BTW? Sem ako nisi imao onu losiju cenu. Ali ko je imao bilo koji popust, a pogotovu onaj vaucer 40%, jeftinije je da saceka sam kraj ugovora.

Ako ti prave problem, povedi nekog. Ionako za KN nije bitan broj uopste.

Zasto bi obnavljao ranije, BTW? Sem ako nisi imao onu losiju cenu. Ali ko je imao bilo koji popust, a pogotovu onaj vaucer 40%, jeftinije je da saceka sam kraj ugovora.

Ako ti prave problem, povedi nekog. Ionako za KN nije bitan broj uopste.
Ja sam iz one grupe koja je plaćala punu cenu sve vreme. [emoji16] Tako da bi ova promocija koja zvanično traje još par dana (a u stvari od marta) značila. Zato sam požurio da obnovim.

Ali bi onda opet morao da obnavljas ranije, inace bi platio full punu cenu zadnjeg meseca kroz 24 meseca. Ne bi dobio nesto time.

Neko od njih daje pogrešnu informaciju definitivno. Samo ovo mi je rekao čovek koji je trebao da mi obnovi ugovor, i ladno mi ne bi mi dao ruter 100% [emoji16] Još jednom, ovo je poslovnica u Delti. Pošto moram da čekam i onako još mesec dana za obnovu (pošto imam još 2 meseca) okušaću sreću u nekoj drugoj poslovnici kad dođe vreme.

Naravno, ako neko uspe da obnovi sa novim ruterom neka piše ovde u kojoj poslovnici je to uspeo. xD

Niko od njih ne daje pogrešne ili ispravne informacije. To je jedna velika porodica, zajednica, gde svi čuvaju jedni drugima leđa, a od viših bića dobijaju poene u hijerarhijskoj lestvici, između ostalog kao i svuda, ništa čudno-ništa novo. Samo se treba čuvati, paziti i snimati razgovore kada kupuješ nešto od njih. Razvili su sistem crnih rupa, u ponudi, pa ko se upeca-upeca.

pa ja sam imao dva ugovora i dobio 2 rutera, jedan ugovor sam ustupio kasnije
ne znam koje su to fore da se ne dobija ruter uz produzetak ugovora, pitacu u nekoj poslovnici kad budem u prolazu

Da li je stupio na snagu zakon koji nalaze da korisnik moze da raskine ugovor o pruzanju neke usluge pre isteka ugovorne obaveze, bez dodatnih troskova?

Nijedan zakon nije u pripremi ili najavi koji to radi. Niti ce biti.

Čitam ne verujem. Ako im to prođe sa ovim sutra će to da prošire i na telefone.
Vi beše imate kupljen telefin kod nas?
Da, Samsung galaxy S2.
Aha, pa dobro sad ćemo da mu produžino garanciju za još 2 godine.
Ali već ste je produžavali 3 puta.
Ako, nema veze, može on još da tera.

Cirkus

Sent from AliExpress standard shipping using Tapatalk

Hhahaa! Bas si me nasmejao! Inace i ja sam se pitao, sta se desava kada produzis ugovor: najlogicnije je, da se smanji cena pretplate, jer smo ruter otplatili. Koliko mi se cini, u slobodnoj prodaji uopste nije bio jeftin ( nalazili smo cenu po instranstvu, oko 150 funti).

Hhahaa! Bas si me nasmejao! Inace i ja sam se pitao, sta se desava kada produzis ugovor: najlogicnije je, da se smanji cena pretplate, jer smo ruter otplatili. Koliko mi se cini, u slobodnoj prodaji uopste nije bio jeftin ( nalazili smo cenu po instranstvu, oko 150 funti).
Ne, to su bile cene na onom 4ltemallu ili kako se vec zvase... taj sajt je skuplji nego nase prodavnice kad dignu cene pre "snizenja" ;)
Pogledaj na geizhals.eu koliko je. Recimo ruter za Vikend Net je ispod 40e.

Kakve su u praksi brzine posle potrosenih 100 GB na ovom najvecem paketu, je li stvarno 5/5?

Bazna stanica mi je na cirka 200-300 metara od lokacije pa ako je stvarno tako super bi mi legla ta varijanta.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Kakve su u praksi brzine posle potrosenih 100 GB na ovom najvecem paketu, je li stvarno 5/5?

Bazna stanica mi je na cirka 200-300 metara od lokacije pa ako je stvarno tako super bi mi legla ta varijanta.

Cak i malo vise: 5.8/5.8 mbs. Stvarno je tako, ne mogu da lazem i kazem drugacije. To je Kucni Net 3. Ja gledam tv iskljucivo preko interneta. Brzo potrosim 100gb na tv i spadnem na tih 5/5 , odnosno 5,8/5,8. Tv nastavlja da radi, bez problema.

Poslednja izmena:
Ne, to su bile cene na onom 4ltemallu ili kako se vec zvase... taj sajt je skuplji nego nase prodavnice kad dignu cene pre "snizenja" ;)
Pogledaj na geizhals.eu koliko je. Recimo ruter za Vikend Net je ispod 40e.

Hocu, pogledacu. Samo ne znam da li taj "moze jos da tera" narednih 8 godina, kao kod naseg Vip-a! Hahaha! Inace, sto se nasih "snizenja" tice, to je "snizeno", ne moze nize! Potpuno si u pravu!

Poslednja izmena:
Cak i malo vise: 5.8/5.8 mbs. Stvarno je tako, ne mogu da lazem i kazem drugacije. To je Kucni Net 3. Ja gledam tv iskljucivo preko interneta. Brzo potrosim 100gb na tv i spadnem na tih 5/5 , odnosno 5,8/5,8. Tv nastavlja da radi, bez problema.

Odlicno, uzeo sam vec KN1 jer mi je lik u poslovnici rekao da ce to da ide svakako i iznad toga uvek i da mogu da predjem na veci paket kad god hocu, pa ako mi 2/2 bude presporo, mogu uvek da predjem na brzu opciju. Vec sam bio na 7/1 paketu tako da mi je 5/5 fenomenalno, narocito upload zbog YT.

Za filmove i serije po potrebi mogu kod burazera posto on ima VDSL tako da je ovo ok solucija jer mi je trebalo u roku od odmah.

Ulovio sam i ovaj promo period pa je 999 dinara 12 meseci, posle 1300 do kraja.

Dali su mi ovaj Alcatel ruter, radi ok i sto je najbitnije ne greje se uopste.

Odlicno, uzeo sam vec KN1 jer mi je lik u poslovnici rekao da ce to da ide svakako i iznad toga uvek i da mogu da predjem na veci paket kad god hocu, pa ako mi 2/2 bude presporo, mogu uvek da predjem na brzu opciju. Vec sam bio na 7/1 paketu tako da mi je 5/5 fenomenalno, narocito upload zbog YT.

Za filmove i serije po potrebi mogu kod burazera posto on ima VDSL tako da je ovo ok solucija jer mi je trebalo u roku od odmah.

To je upravo moj slucaj: i ja sam krenuo sa KN 1 (oko 1,5 godinu smo koristili bez ikakvih problema, kao jedini internet, ne racunajuci mobilni net u sklopu telefonskog paketa), ali smo onda resili da od 1.juna predjemo na KN 3 zbog tih 5/5, jer ionako ne placamo nijednu drugu kablovsku tv , pa bar da budemo komotni sa internetom. Na internetu se uvek nadje neki promo tv servis ili bar znatno jeftiniji od drugih (Mts tv Go, npr. sa 3 meseca free, a posle 499 din.bez u.o; Orion tv koji je i dan danas besplatan!, EON za koji kazu da je jako dobar i radi na 480 p sa brzinom 2/2mbs...). I taj KN 1 je bio uvek brzi od deklarisane brzine, kako prvih 100Gb, tako i posle. Bices zadovoljan. Dobio si mifi Alcatel na probu? To je procedura pre sklapanja ugovora, kao i kod mene.

Mogao si da potpišeš UO za KN2, proveriš brzine prvu godinu po 999rsd, pa ako ti ne odgovara, spustiš se na KN1 drugu godinu, po istoj 999rsd ceni, ili odradiš upgrade@KN3.

Nisam znao da moze unazad, a nije mi se rizikovalo sa skupljim paketima.

Ovu reklamu videh danas u autobusu:
VIP.jpg
Pozvao kol centar VIP-a, i dobio info da se od sutra ukidaju postojeći KN paketi, i pojavljuju novi, a ovo na slici je jedan od njih.
Dakle, ovo je Kućni NET L paket koji nudi 150 GB po punoj brzini (20/4 Mb/s) uz 10 GB za NEO. Nnajveći paket XL će imati 200 GB po punoj brzini koja je deklarisana 40/10 Mb/s (upload su malo povećali u odnosu na KN 3)... Dakle povećaće GB po punoj brzini za sve pakete u odnosu na sadašnje KN pakete, ali stom razlikom da sada u svim novim KN paketima brzina pada na 2/2 Mb/s nakon potrošenih GB po punoj brzini, dakle neće biti više u ponudi smanjene brzine 3/3 i 5/5 Mb/s kao do sada... Rekoše mi da će i dalje važiti mogućnost da se dokupe GB po punoj brzini ako nekom zatreba. Onaj ko sada ima recimo KN 3 sa promocijom da nakon isteka 100 GB brzina pada na 5/5 Mb/s to će i dalje da važi sve do isteka ugovorene obaveze, stim da nakon toga sve i da ne potpiše novi ugovor tu pogodnost smanjene brzine na 5/5 Mb/s će izgubiti istekom ugovorene obaveze, tj. smanjiće se na standardnih 2/2 Mb/s. Pojavom novih KN paketa, stari paketi se više neće moći izabrati. That's all folks ...

P.S. Ovo mi rekoše iz kol centra VIP-a... Ako su me oni slagali, onda Vas i ja sada lažem... Videćemo uskoro u svakom slučaju... Ako stvarno ukinu smanjenu brzinu 5/5 Mb/s kao što mi rekoše to je po meni korak unazad u odnosu na sadašnju ponudu...

Poslednja izmena:
P.S. Ovo mi rekoše iz kol centra VIP-a... Ako su me oni slagali, onda Vas i ja sada lažem... Videćemo uskoro u svakom slučaju... Ako stvarno ukinu smanjenu brzinu 5/5 Mb/s kao što mi rekoše to je po meni korak unazad u odnosu na sadašnju ponudu...

Ma, da. Taman sam mislio da sam resio pitanje interneta, a onda ovo! Meni vise znaci tih 5/5 ceo mesec, nego ovi nasvirani paketi. Nema smisla.

@Lik BG
Nista ne znas oko cena? Sigurno, nece da bude jeftinije, nego sada.

@Lik BG
Nista ne znas oko cena? Sigurno, nece da bude jeftinije, nego sada.
Rekoše mi da će najveći XL paket koštati 1699 rsd mesečno uz ugovorenu obavezu od 2 godine, stim da je to mesečna cena tokom cele ugovorene obaveze (navodno neće biti popusta od 999 rsd mesečno tokom prve godine kao što je to slučaj bio do sada za sve KN pakete). I da, rekoše mi da ako neko potpisuje novi ugovor a već je bio korisnik nekog KN paketa, ne izdaje mu se novi 4G modem/ruter već se samo garancija starog uređaja produžava na još 2 godine koliko i traje nova UO... Uskoro, po rečima operaterke kol centra VIP-a od sutra, biće sve zvanično objavljeno na sajtu... Možda u zadnjem trenutku nešto promene, al ne verujem...

Počnite da razmišljate logikom kako Vip ekipa, koja osmišljava sve te pakete, razmišlja i biće vam sve jasno.

Naravno da će postojati opcija 999rsd prva godina, ali kasnije. Za sada im je cilj da što više ovaca naguraju u svoj tor, radi strizanja vune, jerbo se nadaju da će grdne ovce sada potrčati za starim paketima. Analitički prave presek stanja iz meseca u mesec, prate, osluškuju, preslušavaju razgovore, čitaju sugestije, šalju SMS upite.. na osnovu toga donose zaključak o novim akcijama, koje će opet biti u njihovu korist.

Moj savet je da ih iskulirate za te nove KN pakete.

Samo jos da nam objasnis kako ce potrcati za starim paketima kada stari paketi vise ne vaze.
Uvek najavljuju akcije, promocije pa se čeka po nekoliko meseci. Ako od sutra više ne važe stari KN, onda samo napred, u skladu sa Telenor Home 100 i 150 paketima.

Znaci te promene vaze samo za nove korisnike? Ili se paketi menjaju i za postojece?

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Znaci te promene vaze samo za nove korisnike? Ili se paketi menjaju i za postojece?

Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Stari korisnici zadržavaju stare brzine i gabarite do isteka uo.
Povećali Vam gabarite, ali spustili brzine nakon potrošenih GB.

Poslednja izmena:
Da l' je realno, taman mislio sutra da odem do poslovnice, jos mi istekao ugovor u mts za onaj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski 5gb usb, ovi sad ukidaju promo godinu dana po 999... Smorio se do koske sad

Nazad
Vrh Dno