Rekoše mi da će najveći XL paket koštati 1699 rsd mesečno uz ugovorenu obavezu od 2 godine, stim da je to mesečna cena tokom cele ugovorene obaveze (navodno neće biti popusta od 999 rsd mesečno tokom prve godine kao što je to slučaj bio do sada za sve KN pakete). I da, rekoše mi da ako neko potpisuje novi ugovor a već je bio korisnik nekog KN paketa, ne izdaje mu se novi 4G modem/ruter već se samo garancija starog uređaja produžava na još 2 godine koliko i traje nova UO... Uskoro, po rečima operaterke kol centra VIP-a od sutra, biće sve zvanično objavljeno na sajtu... Možda u zadnjem trenutku nešto promene, al ne verujem...
To mi se vec nista ne svidja! Znaci, tacno je i za rutere, sto neko rece pre neki dan-ne izdaju nove, samo nam produzavaju garanciju za iste. Jeste da do februara ima jos (sto se tice moje u.o.), ali sam do sada razmisljao samo pravolinijski i to samo u pravcu Vip-a. Ponuda konkurencije me nije zanimala, ali sada je vreme i da se to promeni. Svi smo se nadali da ce vremenom, kako budu sirili kapacitete mreze, da ukinu limit i ponude pravi flat, a evo sta rade...a ova fora sa ruterima i produzavanjem garancije...nemam reci!