zarkostanisic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2017
- Poena
- 70
1399 dinara je pretplata za KN 1. Na tu cenu se obracunava popust od 40% i to mu dodje 840 dinara mesecno
.
Samo pazite da te IPTV liste ne pojedu 100GB vrlo vrlo brzo.
Ne, probacu kad odem tamo, nije ruter kod mene.
Koji je user/pass za vip ruter, ako ga ima?
480p radi bas ok na 2 Mb/s, pa cak i EON radi dobro, ali onda ne bi bas mogao pored toga u istom trenutku jos nesto zahtevnije da radi
Znaci i EON dobro radi? To mi je drago da cujem. Nemam ugovor kod SBB-a, ali ako ga sklopim, moci cu da gledam tv preko EON-a na drugoj lokaciji preko Kucnog Neta-a, caki i kad potrosim 100Gb? U aplikaciju se unese samo broj ugovora i to je, to? Ja sam probao Orion Tv (za Android), koristim ga bez problema pri smanjenoj brzini. Za one koji ne znaju, Orion Tv je ponovoo besplatan: odgledas povremeno po jednu reklamu pre nego sto ti se ucita kanala (i to se dosta retko desava) i dalje normalno pratis program. Takodje rade i kanali u SD kvalitetu preko Kodi-ja (opet govorim o brzini 2/2 Mbs), dok HD kanali ipak nece da rade posle potrosenog brzog protoka. I ja sam jedan od onih, koji tv gledaju iskljucivo preko interneta, pa mi ovakve informacije puno znace i zahvalan sam na tome.
Pozdrav svima,
Mozda jej bilo slicno pitanje,pa se izvinjavam unapred ako ponavljam.
Da li mogu Sim karticu od Vip kucnog neta staviti u vip usb modem za 3g i koristiti u kolima za svoju multimediju?
Hvala unapred na odgovorima ako je neko probao![]()
Zar nije bilo komentara ovde na temi da za te "kućni internet" SIM kartice VIP limitira brzinu na neku jadnu/jednocifrenu cifru megabita kad se koriste na 3G mreži? Što nije slučaj sa onim drugim "ne-kućnim" postpaid internet tarifama...
Ne limitira se vise ni 3G. Nekad je bio limit za kucni net na 3G mrezi po brzini do 4 Mb/s, ali sad ide do max 3G brzine raspolozive na nekoj lokaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari