Posto ti niko nije odgovorio lepo ja cu - nema sanse!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemam bas mnogo izbora........ ostaje samo blesavi kopernikus (tv + net). hvala momci na sugestijama.
Posto ti niko nije odgovorio lepo ja cu - nema sanse!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa ovim dodatkom od 600 kinti za 100 gb možeš da iskombinuješ. Sve zavisi koliko sad trošiš i kakve su ti navike, ali realno sa 200 gb mislim da bi bilo ok.nemam bas mnogo izbora........ ostaje samo blesavi kopernikus (tv + net). hvala momci na sugestijama.
nemam bas mnogo izbora........ ostaje samo blesavi kopernikus (tv + net). hvala momci na sugestijama.
Sa ovim dodatkom od 600 kinti za 100 gb možeš da iskombinuješ. Sve zavisi koliko sad trošiš i kakve su ti navike, ali realno sa 200 gb mislim da bi bilo ok.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Kopernikus ti nudi optiku. Raspitaj se da li je imaš na svojoj lokaciji.
@padrone
Imam ja Kopernikus, ali prvi put cujem da oni nude optiku... Ima na sajtu za optiku (ali samo za firme ili pravna lica)...
Ne znam odakle se, ali u Pazovi net radi super...
Uredno radi aktivacija dodatnog paketa, preko Kol-centra, pošto mi aplikacija nešto baguje:
Pogledajte prilog 235217
^pritom su dali neograničeno, 2/2 je brzina sa kojom je itekako moguć neometan rad![]()
Kao što ti rekao nitro može samo osnovne stvari. Nikako sve. Skoro sam nešto stavljao na dropbox kukulele kad je potrošio 100GB radio je još nedelju dana da mi završi to.
Znači katastrofa prava katastrofa, a ne dam im još pare iz principa.![]()
Nije ti neko poređenje, šta onda da kažemo svi mi koji imamo ADSL/VDSL sa 10/1 ili 20/2?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nije ti neko poređenje, šta onda da kažemo svi mi koji imamo ADSL/VDSL sa 10/1 ili 20/2?
Iz kog principa? Ako platiš 3.500din mesečno imaš flat, 60/60 a možda i brže.
Upravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari