Ranije dok su brzine neta bile manje jeste moglo, sad teško.Da li može da funkcioniše na brzini od 2 mbps, IPTV (ne Telekom Srbija, nego m3u lista)?!!.
Uzme neograniceni vikend net za 3 i nešto hiljade.Znamo da postoji ovaj Kucni Net sve tarife za 999 u prvoj godini ugovora.
Ovde je napisano i da postoji na tih 100 gb dokupi se jos 100Gb protoka,
i to onda kosta 1600 dinara. Sto je vec donekle nesto i da "osrednji" korisnik bude spokojan.
Niko nije pitao postoji li neogranicen naj VIP 4G net ? bez limita protoka ?
Ova ponuda VIP kucni Net 3 u proseku 1350 dinara u 24 meseca uopste nije zanemarljiva.
Kako da bude zadovoljan neko sa sela recimo ako non stop nesto streamuje na svoj TV ?
Njemu bi svakako trebao neogranicen NET bez ogranicenja a ne ovaj na
2mb nakon potrosenih 100 ili 200GB koji je neupotrebljiv za normalne svrhe.
Mesas IPTV i OTT. Elem, zasto jednostavno ne proverite koliko vuce protoka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mesas, jer je to OTT, a ne IPTV... Upotrebi Google malo pa ces mozda znati razliku izmedju ta 2 pojmaNe mešam ja ništa, i vrlo dobro znam šta sam pitao!!! Konkretno rečeno imam IPTV MAG 254 sa ubačenom m3u listom kanala, tako da me zanima da li bi i kako bi funkcionisao na brzini interneta od 2 mbps? (Da li bi seckao, baferovao, kočio ili šta već...)
Mesas, jer je to OTT, a ne IPTV... Upotrebi Google malo pa ces mozda znati razliku izmedju ta 2 pojma
Share-ujes mu konekciju preko kompa i izmeris protok?
Ako se jos neko nakaci na sta? Ako je rec o 2Mbps i tome da li je dovoljan za HD stream?Ako je neka hd rezolucija onda secka...pogotovo ako se jos neko nakaci. Ako je neka losija rezolucija, radi....al ope ne bi valjalo da se jos neko zakaci.
Zato i dovodim u pitanje da sam potrosio 100gb, jer su gledali prethodnih meseci po 60gb max mesecno. Jedino da nije sistem resetovao stanje, pa iz tog razloga za 2 meseca 100gb. Rekao sam im da provere, dobio sam samo Sms da je signal sredjen. Nista se nije promenilo. Cekam presek 10tog pa cu sada svaki dan da gledam. Nema teorije da sam potrosio 100gbHm od danas 06.09. je novi obracunski period, slucajno odoh ba Vip sajt da vidim stanje kad ono pise da je potroseno 2.54Gb, Odmah sam otisao da vidim i specifikaciju za potrosn sadrzaj a tamo pise da je potroseno 118.6MB i da. Ko je sad ovde lud? Napominjem da od 8h jutros niko nije bio u stanu i komp nije bio ukljucen, tek sada kad sam dosao sa posla u 15:40 sam to video...
Svima nakon potrošenih 100 GB brzina pada na 2Mbit/s, bez obzira na paket.Koja brzina je nama koji smo ugovore potpisali tokom marta ove godine, mislim na kucni net paket 1?
Sada gledam ugovor i vidim da pise da nakon potrosenih 100 GB saobracaja brzina pada na 2 Mb/s, a koja je brzina u okviru tarife 10/1 Mb/s ili 10/2 Mb/s?
Nigde ne piše u ugovoru kod mene
Nema cene, ne može ni da se podnese zahtev.
moze li neko ko koristi ovaj net da mi kaze iskreno jako mi je bitno posto planiram da uzmem ovaj kucni net, nakon tih 100gb sta se desava koliki je download realno ? moze li da se gleda youtube na 360p ili 480p? ili bilo sta drugo ako je neko testirao nek napise sta je primetio i sta sve moze nakon tih 100gb! u sustini meni je 100gb i previse ali kuca mi je cesto puna dece a deca ko deca nonstop skidaju neke igrice i gledaju neke gluposti na youtube...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari