Šta je novo?

[A1] Kucni net

nemam bas mnogo izbora........ ostaje samo blesavi kopernikus (tv + net). hvala momci na sugestijama.
Sa ovim dodatkom od 600 kinti za 100 gb možeš da iskombinuješ. Sve zavisi koliko sad trošiš i kakve su ti navike, ali realno sa 200 gb mislim da bi bilo ok.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sa ovim dodatkom od 600 kinti za 100 gb možeš da iskombinuješ. Sve zavisi koliko sad trošiš i kakve su ti navike, ali realno sa 200 gb mislim da bi bilo ok.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Napisao je dosta online stream-ova plus download... Npr. 10Mbps stream za sat vremena potrosi skoro 4.5 GB. Za SAT vremena...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kopernikus ti nudi optiku. Raspitaj se da li je imaš na svojoj lokaciji.

Kopernikus je prisutan u mom kraju, ali i oni su netransparentni (vuku te kablove od bandere do bandere) cesto ih vidim na ulicama (dal su remonti ili unapredjuju uslugu sve je pitanje)..... pitanje je dal je to stvarno optika kod njih????!!

@padrone

Imam ja Kopernikus, ali prvi put cujem da oni nude optiku... Ima na sajtu za optiku (ali samo za firme ili pravna lica)...
Ne znam odakle se, ali u Pazovi net radi super...

@padrone

Imam ja Kopernikus, ali prvi put cujem da oni nude optiku... Ima na sajtu za optiku (ali samo za firme ili pravna lica)...
Ne znam odakle se, ali u Pazovi net radi super...

Na starom sajtu su nudili i privatnim korisnicima optiku. Vidim da sad to vise ne postoji na ovom novom sajtu.

Koji tip konektora ide na ove zte rutere iz vipa?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Uredno radi aktivacija dodatnog paketa, preko Kol-centra, pošto mi aplikacija nešto baguje:

Vipdodatak.jpg

Kod mene na MojVip nigde se ne vidi da ima taj dodatak...znaci moracu da zovem..

Eto,tražili ste - dobili ste :)

@n1tr0, za tebe ubacili :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sa sajta, da.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ni ja ne vidim nigde taj dodatak... Koliko košta dodatnih 100 GB ?

600 dinara. Ja sam aktivirao preko kol centra.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Lopovska posla umesto da su za ove pare KN3 ko ljudi ponudili 500GB a za manje KN1 i KN2 150GB i 250GB oni otimaju od naroda za bednih dodatnih 100GB

Pih lešine :S:

^^ da su dali toliko ti bi rekao lopovska posla, zašto nisu dali neograničeno.
Ljudima nikako udovoljiti.

^pritom su dali neograničeno, 2/2 je brzina sa kojom je itekako moguć neometan rad :D

Joj prestanite sa tim da je 2/2 ok - isto je oko koliko i 1/1 ili 0.5/0.5 - moze da posluzi za neke najobicnije stvari, ali za 90% stvari za koje ljudi koriste net ne moze (pogotovo ako je kucni tj vise ljudi koristi).

Elem, kosta koliko kosta (ali moze da se nosi svuda), ogranicenje je koliko su stavili i kraj price - ko hoce i kome treba brzi net bez ogranicenja svuda platice (kao vise nas sa foruma) vikend net i to je sumarum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poenta je sto je čovek rekao da su lopovi, a zapravo je tarifa vrlo korektna. Ne znam, meni je 100GB dovoljno, a ne da ga koristi više ljudi, već služi u ugostiteljskom objektu. Za sada (10-ak dana) se pokazalo sasvim dovoljno, mada sam očekivao da ću doplacivati za 200GB. A 2/2 je sasvim okej da premostis 2-3 dana, tipa za kancelariju i surf.

A sta ako ti u objekat udju dve klinkice koje konstantno shaltaju izmedju inste i youtube, dok u pozadini radi play store update svih aplikacija?

Ništa. Skinuće giga-dva i teraj dalje. Pre neki dan je pola lokala gledalo derbi na yt, pa je taj dan otišlo 4GB u odnosu na prosečna 3. Prvi ja gledam Netflix na laptopu ;) Ne kažem, možda će biti meseci i kada budem doplacivao za dodatnih 100GB, ali mi se čini da neću morati svaki mesec, kao sto sam očekivao.

^pritom su dali neograničeno, 2/2 je brzina sa kojom je itekako moguć neometan rad :D

Kao što ti rekao nitro može samo osnovne stvari. Nikako sve. Skoro sam nešto stavljao na dropbox kukulele kad je potrošio 100GB radio je još nedelju dana da mi završi to.

Znači katastrofa prava katastrofa, a ne dam im još pare iz principa. :)

Nije ti neko poređenje, šta onda da kažemo svi mi koji imamo ADSL/VDSL sa 10/1 ili 20/2?

Kao što ti rekao nitro može samo osnovne stvari. Nikako sve. Skoro sam nešto stavljao na dropbox kukulele kad je potrošio 100GB radio je još nedelju dana da mi završi to.

Znači katastrofa prava katastrofa, a ne dam im još pare iz principa. :)

Iz kog principa? Ako platiš 3.500din mesečno imaš flat, 60/60 a možda i brže.

Nije ti neko poređenje, šta onda da kažemo svi mi koji imamo ADSL/VDSL sa 10/1 ili 20/2?

Upravo.

Da se ja pitam te gluposti treba ugasiti. Danas ništa osim optike čoveku ne završava posao. Sve više mu treba jak upload.

Iz kog principa? Ako platiš 3.500din mesečno imaš flat, 60/60 a možda i brže.
Upravo.

Ma ne dam im više ni dinar od ovoga što plaćam KN3. Oni mogu tako sa raznim doplatama da uzimaju ekstra profit i puštaju uslugu na kašičicu samo da bi imali koliko toliko pristojan net mesec dana.

Upravo mi se prvi put dogodilo da smanje na 2/2 zbog prekoračenja ali Speedtest još uvek pokazuje normalne brzine. Primetio sam samo kada sam skidao veće stvari uključujući update za W10. Usporenje je počelo juče posle oko 108GB.
Kako onda Speedtest i ostali pokazuju punu brzinu koja u stvari nije i kako onda oni ograničavaju brzinu ? (Tehničko pitanje).

Nazad
Vrh Dno