Nista
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.12.2012
- Poena
- 225
Kako da izmerim koliko trosim mesecno?Jedino ako ti je 100GB mesecno dovoljno.
Da, jer u mtsu u praksi dobija 8.5/0.85 dok u vipu u praksi dobijes 12/8
Ok, hvala.
Kako da izmerim koliko trosim mesecno?Jedino ako ti je 100GB mesecno dovoljno.
Verovatno ima negde u ruteru gde ti pise potrosnja, mada imas i neke dodatke za win kao ja pa tu mozes da vidis.Kako da izmerim koliko trosim mesecno?
Ok, hvala.![]()
Kako da izmerim koliko trosim mesecno?
Ja placam 40/20 1390rsd vipKakav je ovaj kucni net 10/2 mb u odnosu na Mts-ov 10mb/2? Vredi li preci na Vipov?
Trenutno u mtsu 10mb za 1500 ume da se vrti ucitavanje i da pise no conection iako je veza ok.
Ja placam 40/20 1390rsd vip
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Mislis 40/6 tj. u realnosti 41/8?
Cist primer onoga sto sam pricao
Inace i dalje upozoravam ljude da izracunaju mesecnu potrosnju podataka svih ukucana koni koriste net pre prelaska na kucni net, jer zaista 2/2 je haos lose.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda da probaš da izvadiš karticu iz rutera, ubaciš je u telefon, isključiš zahtev za potvrdu pin koda kartice i vratiš karticu u ruter.Zamolio bih korisnike za savet, naime dešava se kod VIP 4G rutera ZTE MF283, prilikom nestanka el. struje SIM kartica se zaključa i traži da se pokrene podešavanje rutera i ponovo ubaci pin code sim kartice. Da li postoji rešenje problema i da li mogući upgrade firmware može da reši problem? Hvala!
Ja ne potrosim 50gb mesecno.Cist primer onoga sto sam pricao
Inace i dalje upozoravam ljude da izracunaju mesecnu potrosnju podataka svih ukucana koni koriste net pre prelaska na kucni net, jer zaista 2/2 je haos lose.
Ja vadim 40down, up preko 10Mislis 40/6 tj. u realnosti 41/8?
sta si pricao?
Ja placam 40/20 1390rsd vip
trebalo je da pise post, a ne pust :dDa neko ne sledi tvoj pust pa posle kuka placas verovatno 40/6 (sa nekim popustom). To sto ide 20 ne znaci da ce sutra tako da radi nekom drugom na drugoj lokaciji, niti da VIP jednog trenutka nece zavrnuti slavinu![]()
Primer gde covek ima 41/8, dakle nije 20 upload, vec kako kome, a VIP svejedno u svakom trenutku moze da ti ogranici na 6 (mada moze i vise sa agregacijom vecom).Mislis 40/6 tj. u realnosti 41/8?
trebalo je da pise post, a ne pust :d
Sledeci odgovor:
Primer gde covek ima 41/8, dakle nije 20 upload, vec kako kome, a VIP svejedno u svakom trenutku moze da ti ogranici na 6 (mada moze i vise sa agregacijom vecom).
Ako pricamo o kucnom netu ta konstatacija je tacna. Ako pricamo o tipa vikend netu - nije. Koliko izmeris sa npr. VIP u 99% slucajeva toliko meris i sa ostalim serverima napolju (naravno ima servera koji su losi, ali onda povuces tipa download sa proverenog sajta/uploadujes nesto i odmah vidis).
U svakom slucaju - poenta je u dezinformaciji - dakle nije 40/20 i tu zavrsavamo diskusiju oko toga da ne idemo u off previse
Ja imam net 3 konekciju 40/6, mada ne retko ta ista konekcija bude značano veća!!!Mislis 40/6 tj. u realnosti 41/8?
Ja imam net 3 konekciju 40/6, mada ne retko ta ista konekcija bude značano veća!!!
http://www.speedtest.net/my-result/6421678204
Jel svetli treća lampica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari