nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Meni sad na 11.5h opet
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
I ako mogu da daju jos za DŽ, pa to bi bilo jos bolje, a?Još kad bi povećali limit na 200gb :d
Po meni bi bilo fer da kec ima 100, dvojka 200, trojka 300 GB. Svakome po zasluzi i po ceni koju placa.
Davali su pre test uređaj, verovatno i sada daju. Meni su rekli da mogu isprobati nakon potpisivanja ugovora pa ako nisam zadovoljan mogu vratiti u roku od 24h. Tako da sam odmah uzeo opremu.Jedno noob pitanje braćo . Da li postoji opcija da VIP pozajmi karticu sa onim uređajem na test par dana pre nego što se potpiše ugovor ?
I da li je bolje uzeti VIP ili konkurentsku ponudu kod Telenora pošto Telenor radi na lte800 i lepše probija zidove ?
I da li i Telenor i VIP kartica rade samo na 4g ili i na 3g ?
Malo više pitanja od jednog , prastajte![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jedno noob pitanje braćo . Da li postoji opcija da VIP pozajmi karticu sa onim uređajem na test par dana pre nego što se potpiše ugovor ?
I da li je bolje uzeti VIP ili konkurentsku ponudu kod Telenora pošto Telenor radi na lte800 i lepše probija zidove ?
I da li i Telenor i VIP kartica rade samo na 4g ili i na 3g ?
Malo više pitanja od jednog , prastajte![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Po meni bi bilo fer da kec ima 100, dvojka 200, trojka 300 GB. Svakome po zasluzi i po ceni koju placa.
A brzina ista za sve ili srazmerno veća većem paketu?
U Telenoru se moze dobiti 100GB/150GB sa 50%, tj. MOGLO je, ali ne verujem da to vise nude, osim mozda ovih 100GB (umesto 50GB) na barem 6 meseci UO.
U VIPu mozes lepo uzeti onu Dodji i Probaj tarifu, ako zelis samo signal isprobati, i miran si! Plus mesec dana neogranicena tarifa.
VIP ima i dalje neke glupe fore (tipa moze se probiti standardna Neo/Nova tarifa netom, ako se ne plati blokada neta 100RSD), ali stvarno je sa tim Probaj tarifama i slicno pustio da ljudi znaju da radi mreza najbolje, a ne da baje u pasulj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari