Šta je novo?

[A1] Kucni net

Evo opet na 12 ide, to je to, povećano definitivno na 12h.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma hvala im i za ovoliko. Bas je bilo iritirajuce ono na 5 sati, sada je druga prica. :)

4gnet.png
Još koji minut i potvrdiću da li je sesija na 12h

edit: sesija trenutno traje 12h40m

Poslednja izmena:
Posle cete reci malo je 200 dajte 300. A ja prolazim sa 50gb,gledam youtube,filmice,steam azuriranja,dota2 i jos ne potrosim sve.

*ups,greskom sam prijavio samog sebe moderatorima

Ti prolazis sa toliko, ja prolazim sa 60/80 mesecno ali samo zato sto je kao rezervni i sto ga stedim.

Ovo sa produžetkom sesije je odlično. 14h+
4gnet2.png

Po meni bi bilo fer da kec ima 100, dvojka 200, trojka 300 GB. Svakome po zasluzi i po ceni koju placa.

pa to samo kome je dosadno i ima vremena pa skida sve i svasta,tipa igre. al ovo nije net za skidanje,nece nikad ni biti.

Jedno noob pitanje braćo . Da li postoji opcija da VIP pozajmi karticu sa onim uređajem na test par dana pre nego što se potpiše ugovor ?

I da li je bolje uzeti VIP ili konkurentsku ponudu kod Telenora pošto Telenor radi na lte800 i lepše probija zidove ?

I da li i Telenor i VIP kartica rade samo na 4g ili i na 3g ?

Malo više pitanja od jednog , prastajte :(

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedno noob pitanje braćo . Da li postoji opcija da VIP pozajmi karticu sa onim uređajem na test par dana pre nego što se potpiše ugovor ?

I da li je bolje uzeti VIP ili konkurentsku ponudu kod Telenora pošto Telenor radi na lte800 i lepše probija zidove ?

Davali su pre test uređaj, verovatno i sada daju. Meni su rekli da mogu isprobati nakon potpisivanja ugovora pa ako nisam zadovoljan mogu vratiti u roku od 24h. Tako da sam odmah uzeo opremu.

O kakvoj ponudi Telenora pišeš? Nisam primetio neki paket koji bi mogao konkurisati Vip Kućni net paketima.

Vip radi na 3g i 4g

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Imas i vipove antene koje rade na 800 MHz.

Sve vip kartice rade i na 3G (kucni net i mobilni online net). Po meni je bolje uzeti vip jer za 999din dobijas 100 GB po brzini od 12/8, a onda neograniceno 2/2 Mbps. Plus, sto vip i dalje posle 2 godine ima najbolji 4G u Srbiji.
U telenoru imas 5, 15, 30 ili 50 GB i to je to kad potrosis. Nema posle neogranicen net ali sporiji. E sad, prednost telenorovih paketa je sto ne moras da potpisujes ugovor na 1 ili 2 god. Ides samo mesec po mesec. U vipu za kucni net mora 2 god, ali zato dobijas jak ruter za 1 din i svakog meseca 100 GB, pa neogranicen sto je dzabe za 999din.

Poslednja izmena:
U Telenoru se moze dobiti 100GB/150GB sa 50%, tj. MOGLO je, ali ne verujem da to vise nude, osim mozda ovih 100GB (umesto 50GB) na barem 6 meseci UO.

U VIPu mozes lepo uzeti onu Dodji i Probaj tarifu, ako zelis samo signal isprobati, i miran si! Plus mesec dana neogranicena tarifa.

VIP ima i dalje neke glupe fore (tipa moze se probiti standardna Neo/Nova tarifa netom, ako se ne plati blokada neta 100RSD), ali stvarno je sa tim Probaj tarifama i slicno pustio da ljudi znaju da radi mreza najbolje, a ne da baje u pasulj.

Hvala ljudi na odgovorima .

U Telenoru se moze dobiti 100GB/150GB sa 50%, tj. MOGLO je, ali ne verujem da to vise nude, osim mozda ovih 100GB (umesto 50GB) na barem 6 meseci UO.

U VIPu mozes lepo uzeti onu Dodji i Probaj tarifu, ako zelis samo signal isprobati, i miran si! Plus mesec dana neogranicena tarifa.

VIP ima i dalje neke glupe fore (tipa moze se probiti standardna Neo/Nova tarifa netom, ako se ne plati blokada neta 100RSD), ali stvarno je sa tim Probaj tarifama i slicno pustio da ljudi znaju da radi mreza najbolje, a ne da baje u pasulj.

Meni rekose u dve poslovnice u Novom Sadu da više ne postoji ta "Dodji i probaj" tarifa i da je zimus ukinuta. Srecom imao sam neku staru vip prepaid karticu pa je iskoristih da istestiram za to sto mi treba

I ja sam mislio, ali je bila i dalje na sajtu.

Jel zna neko čemu služe ovi ulazi na Vip ZTE ruteru, prijem ili slanje signala ?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Koji ulazi? Mislis na konektore za externe antene?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@n1tr0 Da na njih sam mislio

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

ima dva komada SMA antenskih ulaza za pojacanje signala. mogu neke obicne male omni antenice,ali nista bez pravih yagi i panel antena. namenjeno prvenstveno za dve odvojene antene,ali ima sad nekih novih panel antena koje imaju na sebi dva kabla i dva konektora. ne znam koliko je to efikasno,ali ako imas barem nekih 100dbm,onda ti ne treba antena,moze se poboljsati signal bez kupovine antena.

Gde ima da se nabavi dobrih antena? Ja vidim po kp prodaju antene od $10 po 4-4500...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno