Ja sam takodje u žutoj zoni pokrivenosti.
Da li moze u vip poslovnici da se zatrazi modem kako bih testirao internet ?
Sad sam bas isao proveriti koliko je u poslednja 3 dana meni kod kuce potroseno neta (da vidim da li sam bio u pravu da mi 4G kucni ne bi odgovarao sa limitom od 100GB).
Elem:
Connection Time: 3 days 00:12:11
Bytes Transmitted: 1442496241 (1.44 GBytes)
Bytes Received: 38731028083 (38.73 GBytes)
Dakle to je lite usage jer nije bilo nekih updates prethodnih dana...
Rodjaka student koja zivi kao podstanar u Bgd. bi da uzme kombinaciju: kucni net 1 kod VIPa i D3i kod SBBa, da bi mogla da ih "seta" na par lokacija jer nece da uzima ADSL i vezuje se za jedno mesto. Nisam hteo nista da je savetujem dok ne pitam dobronamerne forumase i cujem njihovo misljenje?! Mislim da bi ona za par dana "ispucala" svih 100GB (mozda gresim ali mislim da D3i "zdere" MB) a posle nece moci da gleda kanale jer za D3i je potrebno minimalna brzina od 4. a kod Vip-a ce imati 2. (nakon potrosenih 100 GB)Jel zna neko mozda koliko D3i "cepa" MB i sta vi kazete za ovu kombinaciju??? Unapred hvala svima na odgovorima...
![]()
Rodjaka student koja zivi kao podstanar u Bgd. bi da uzme kombinaciju: kucni net 1 kod VIPa i D3i kod SBBa, da bi mogla da ih "seta" na par lokacija jer nece da uzima ADSL i vezuje se za jedno mesto. Nisam hteo nista da je savetujem dok ne pitam dobronamerne forumase i cujem njihovo misljenje?! Mislim da bi ona za par dana "ispucala" svih 100GB (mozda gresim ali mislim da D3i "zdere" MB) a posle nece moci da gleda kanale jer za D3i je potrebno minimalna brzina od 4. a kod Vip-a ce imati 2. (nakon potrosenih 100 GB)Jel zna neko mozda koliko D3i "cepa" MB i sta vi kazete za ovu kombinaciju??? Unapred hvala svima na odgovorima...
![]()
A zar nije bolje vip internet i kodi?
Ima sve domaće i lokalizovane strane kanale plus razni bonus kanali koji idu free na satelitu.
D3go ili D3i ograničeni su samo na pakete koje neko ili ona plaćaju po ugovoru što smatram vrlo nepovoljnim.
Ovde je tv skroz džabe samo plaća vip internet.
A valjda neće taj internet samo za tv da joj služi nego i za mnoge druge stvari
Kodi je vrlo mali potrošač tj. bitrate je vrlo mali a slika kanala vrhunska.
Što je najvažnije sve džabe, a ferca na Vip internetu
Dakle onih 100GB će ostati sasvim dovoljno i za druge servise interneta
Biće produžena akcija. Ne nasedajte na te fore do kraja meseca.Onda super.
Ja i dalje ostajem pri onom mom savetu za net da devojka u svakom slucaju pozuri i iskoristi priliku za kucni net 1 za 1000 din mesecno do 31.03
+1Biće produžena akcija. Ne nasedajte na te fore do kraja meseca.
Mesečno 100 gb i možeš da biraš dan u mesecu kada dobijaš novih 100 gb
Mesečno 100 gb i možeš da biraš dan u mesecu kada dobijaš novih 100 gb
Hvala za info, vratih se u civilizaciju i uzeh kucni net 1.
Da pohvalim radnika u poslovnici na vrhu Ustanicke ulice, dobih brze i tacne odgovore na dodatna pitanja.
Net radi kako treba signal je ~95 dBm, brzina 10% veca od ugovorene.
Ostaje mi misterija cemu sluzi usb prikljucak na ruteru?
Gde je USB Prikljucak na ZTE?
Može li da se flešuje fabrički softver na ruter?
Probao neko?
Pozadi gde se pali i gasi uređaj
Pozadi gde se pali i gasi uređaj
Ja mislim da pricamo o razlicitim uredjajima ili?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari