Najverovatnije, nešto me nije ni zanimala lokacija bazne ali signal definitivno dobijam iz Kisača. Ruter kad izbacim u dvorište gde optički vidim baznu brzine drastično skaču naviše. Samo, ko će sedeti pod šljivom zarad dvadesetak + MB/s 
Najverovatnije, nešto me nije ni zanimala lokacija bazne ali signal definitivno dobijam iz Kisača. Ruter kad izbacim u dvorište gde optički vidim baznu brzine drastično skaču naviše. Samo, ko će sedeti pod šljivom zarad dvadesetak + MB/s![]()
Ma samo ga stavi na prozor koji gleda opticki ka toj baznoj.i to ce biti super
Može li detaljnije? Misliš na NAS koji imaš u lokalnoj mreži a želiš da mu pristupiš spolja?Narode zaboravite korišćenje NAS uređaja u kombinaciji sa ovim internetom.
Za sve je kriv CG NAT
A vip još uvek ne nudi statičku IP adresu kao opciju![]()
Da "nevidljiv" je za sve spoljne uređaje
Hahahahah carski.
Evo kod mene 4G na 1800 MHz, na oko 800m opticke vidljivosti od antene.
Pogledajte prilog 225052
Trenutno ka VIP serveru![]()
Doduše, trenutno se na jednom kompu vrti film dok se igra Dota na druga dva. Ako ih "otkačim" sa rutera radi speedtesta završiću na vr' one iste šljive :d
Nista ljudi hvala u svakom slucaju,probao sam i nece,stoji nema servis,tako da definitivno nema 4g. Ostaje mi da radim sa ovim max 5Mbps koliko imam i nadam se boljem signalu u skorije vreme![]()
Kako si dobio da potpišeš ugovor ako nemaš 4G, ne bi ti dali u VIP-u, sigurno si naveo neku drugu adresu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da "nevidljiv" je za sve spoljne uređaje
Ista problematika kao i kod wireless provajdera pre XX godina. Javna IP i NAT ... Možda, ali samo možda > http://forum.benchmark.rs/showthread.php?177200-Sta-je-DMZ-port
Mesečno 100 gb i možeš da biraš dan u mesecu kada dobijaš novih 100 gb
Naravno da je postojao i kod drugih operatera LAN sa u tom trenutku vecom brzinom, ja sam tada koristio MaksNet koji je to imao a bilo i kod drugih da ih sad ne nabrajam, nije tema, cak mislim da MaksNet ima i dalje to.Nekada davno kad je SBB počinjao kao provajder jedini je u Srbiji pored WAN mreže imao i LAN gde su brzine protoka bile duplo veće od onih prema spolja.
Kasnije kako su brzine rasle i otvorila se zakonska mogućnost da i drugi provajderi osim Telekoma imaju svoje direktne linkove prema inostranstvu tu uslugu su ugasili.
Koliko znam ni jedan provajder osim njih nije pružio takvu mogućnost LAN mreže
Zahvaljujući toj LAN mreži i većem protoku je nastao EUC koji je bio jako popularan, a dosta su se koristili i HUB-ovi.
Danas toga više nema osim EUC-a koji je opstao.
I dalje pitanje...imam problem a neznam u cemu je fora. Naime radi se u tome da povremeno a nekada bukvalno na pola sata i manje nemam konekciju (izbaci Windows ne moze da se poveze sa mrezom ZTE...) i jedini nacin je da iskljucim ruter i ponovo ga ukljucim?? Dole na ikonoci statusa mreze pojavi se neka zuta zvezdica i nemam konekcije ...Probao sam i da resetujem ruter ali problem je i dalje prisutan
Procitao sam da ako u okolini ima jos rutera a signal je dobar da problem bude u frekvenciji(kanalu)...kod mene je na rutery bilo Auto sada sam postavio na kanal 6 pa videcu da li biti nekog pomaka...Ako u narednih sat vremena budem imao mreznu vezu to je to onda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari