Ja sam privukao ruter do prozora i sad je -96db a ranije nikako ispod 100 i sad mnogo bolje radi net....m
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Kako se racun za ovo placa visa karticom na sajtu? Vidim da treba da se otvori nalog ali se trazi broj telefona koji nemam u VIP-u.
Telefon stavis bilo koji. Ne mora da bude u vipu. Trebas da napravis nalog na portalu, pa kad nadjes kreiran racun izaberes da ga platis online..Ja placa sve racune mastercard debitnom karticom, jer onda se uplata odmah proknjizi.
Sad ga malo stresiram, pustio neka ažuriranja silna, pa da vidimo koliko je realno brz.
A kako onda zna ko sam i sta treba da platim?
A koji je broj sa kucnog neta?
Aplikacija koja dolazi sa ruterom ima mogućnost slanja i primanja SMS poruka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisu oni toliko blesavi. Brzina jeste malo veca od reklamirane, za net 1 efektivno iznosi 12/8.Mislim da nema potrebe da placate kucni net 2 i 3, jer i sa najjeftinijim netom brzine su zadivljujuce, par puta vece od onih koje placate. Npr meni je sa kucnim netom 1, 40/20mbs.
Ne znam broj sim kartice a ne mogu ni da saljem SMS iz rutera, probao sam.
Imaš broj na sim kartici, tj. Na onom delu iz čega je isečena kartica.Ne znam broj sim kartice a ne mogu ni da saljem SMS iz rutera, probao sam.
Pa kako ce da plati racun za neki telefon ako nema broj tog telefona? Kada ide na online placanje nema nacina da se bira placanje za nekog drugog, samo za svoje brojeve, koliko vidim.
BTW, ako banka podrzava placanje VIP postpaid racuna, mozes registrovati karticu za tu uslugu - osim tog odlaska u banku, prostije je nego placanje online![]()
Sad citam prethodne postove i skontam da mi devojka nije stavila tu plastikicu od sim kartice sa pin i puk kodom u kesu, za sta je to neophodno, jel mi potrebno to uopste? Da idem da se zalim?![]()
Govori o 3G u temi za 4G net, pravio je homemade antenu verovatno jer je imao slab signal i krivi VIP...
Ajde prvo proveri da nije do tvoje skalamerije - probaj sa ugradjenom antenom ili pendrekom da izmeris signal kada je ok vreme i kada duva. Ako je skoro identican, a zeza te kada spojis svoje remek delo, onda znas i sam sta je problem. Uvek kada imas takve probleme moras da iskljucis mogucnost da je problem do tebe...
Jos jedno pitanje - nadam se da nisu upotrebio 3D korner pravljen za wifi, vec da si napravio bas za 3G frekv koja ti treba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ping statistics for 146.66.155.1:zamolio bih nekog da pinga ovu adresu 146.66.155.1 sa 20 kilobajta podataka i da stavi ovde rezultate ili posalje privatno,kako god. samo da bude sa 4g neta,vipovog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari