- Učlanjen(a)
- 08.03.2015
- Poena
- 30
izvini moja greska,pingaj sa jednim bajtom. treba mi rezultat sa minimalnim opterecenjem,izvini na cimanju. 
Koji je bolji ruter uzeti Vip Cube ili ZTE?
Ja sam uzeo kucni net 1 i neznam sta da kazem...pre cetiri dana sam dobio onaj test ruter i prosecna brzina merenja je bila 16 Mbps i na osnovu toga uzeh kucni net 1. Dobio sam na koriscenje ZTE MF283+ i eto sada mi je stalno brzina oko 5 Mbps i samo sija zelena lampica od 3g/4g sto znaci da nehvata 4G signal? Mislio sam da ce biti barem blizu 10 Mbps ali eto prevario sam se izgleda...I jos jedno pitanje da li i koje mogu antene da se postave iza rutera posto vidim da ima ona dva cepa? Da li cu dobiti neko poboljsanje sa time?
http://www.speedtest.net/my-result/6141549762
pa ima 4g u Karlovcima,znam za jedno 100m od mene kod njih je 4g provereno...jedino sto nije svuda 4g.
Mene samo zanima kako sa test ruterom onim malim sam imao protok oko 16Mbps....
Pa varira signal..ide od -84 pa do max -92
ja sam ispod krsta jedno 200m![]()
^
Proveri ovde :
Pogledajte prilog 225047
Menjaš pristup 2G / 3G / 4G tako što se prvo diskonektuješ sa mreže.
Druze kod mene samo pise u onoj tabeli automatski i nemogu nista promeniti kada stavim kursor imam onaj presarani crveni kruzic....bukvalno nemogu nista ni automatski ni rucno da stavim
Eee kako to da uradim? Kako da udjem u ruter bez konekcije?
http://www.speedtest.net/result/6141832746.png
evo novi rezultat ni makac vise sto se tice downloada...
Nista ljudi hvala u svakom slucaju,probao sam i nece,stoji nema servis,tako da definitivno nema 4g. Ostaje mi da radim sa ovim max 5Mbps koliko imam i nadam se boljem signalu u skorije vreme![]()
Nista ljudi hvala u svakom slucaju,probao sam i nece,stoji nema servis,tako da definitivno nema 4g. Ostaje mi da radim sa ovim max 5Mbps koliko imam i nadam se boljem signalu u skorije vreme![]()
Može li detaljnije? Misliš na NAS koji imaš u lokalnoj mreži a želiš da mu pristupiš spolja?Narode zaboravite korišćenje NAS uređaja u kombinaciji sa ovim internetom.
Za sve je kriv CG NAT
A vip još uvek ne nudi statičku IP adresu kao opciju![]()
:crash:
Isti APN, speedtest ka SBB. Prva slika 2G, druga 3G, treća 4G. Ruter ZTE MF283+
![]()
![]()
![]()
Između NS i Kisača, bazna je na 800 MHz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari