Ne sirite dezinforacije. Lepo na sajtu pise. Pretplata je 999 rsd, a CENA rutera je 3600 din u Kucni net 1. Ko hoce, moze dati novac, a ko hoce 3600 na rate, to je 150 din. Rekose mi kada sam hteo da uzmem ne za mene, da ce Zte ruteri stici pocetkom marta.
To je Ivan I. poceo da racuna cenu i telefona iz oglasa kao cenu tarifeDule barem ima malo smisla, ali ko ce da shvati to
![]()
OK. Znači istu akciju ti i alfa plaćate 1000 dinara, a ja je plaćam 1150 jer su se oni preračunali oko količine potrebnih rutera. Pride imaju rutera druge marke, iste funkcionalnosti, samo malo vizuelno lepše, ali ne žele da ih daju.
To mu dođe kao one akcije u Tempu: Imali smo, ali se sve prodalo, sada je ostalo samo ovo skuplje.
Sada se možete pozivati na tehnikalije kako je odvojena cena pretplate od uređaja, ali se na kraju svodi na to koliko će korisnik morati da plati na kraju meseca: 1000 ili 1150 dinara.
I šta znači ZTE stiže u martu, za akciju koja traje do kraja februara? Hoće li onda zvati ljude koji su bili prinuđeni da uzmu skuplji ruter, da im menjaju za ZTE, pa da im račun bude manji? Ne verujem.
Opet kažem, i dalje je dobra akcija, sjajna čak, ali takođe vidim da ima korisnika koji su zainteresovani za dobrobit pojedinih firmi, više nego za laganu razmenu mišljenja. Pošto ne verujem da sam napisao išta što nema bar osnovnu količinu smisla
Ja svakako nisam odustao od Net 2.
Ne sirite dezinforacije. Lepo na sajtu pise. Pretplata je 999 rsd, a CENA rutera je 3600 din u Kucni net 1. Ko hoce, moze dati novac, a ko hoce 3600 na rate, to je 150 din. Rekose mi kada sam hteo da uzmem ne za mene, da ce Zte ruteri stici pocetkom marta.
Odakle tebi kraj februara? Promocija traje do 31.03.
https://www.vipmobile.rs/privatni/internet/kucninet
![]()
![]()
80kn je broj to je taj paket.... a nrzina padne na neupotrebljivu posle toga. Govorim iz ličnog iskustva a ne napamet.
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
1-1.5e dnevno unlimited net??? TO neki promo ako je, nece T-COm biti tako darezljiv.
TOga ima i kod MTSa, limit 30/15 valjda (neco?), 250din dnevno.
1-1.5e dnevno unlimited net??? TO neki promo ako je, nece T-COm biti tako darezljiv.
TOga ima i kod MTSa, limit 30/15 valjda (neco?), 250din dnevno.
Pa o tome i pričam, može ali ovi naši neće da ulažu u to. Ko vele, dosta i ovo za srbende. Ima papke i rogove da nam ljube samo da imaju neki internet.Ne, nego zato što si napravio paralelu između Srbije i Južne Koreje, isto kao da si pravio poređenje nas i Marsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste, mts kod nas nudi tih 30/15 ali ceo Januar nisam mogao da aktiviram promociju, pa sam uložio 9 reklamacija, i rekli su da je to konačno rešeno. Testiracu opet uskoro, pa kačim speed test u 4G temi. A sto se tiče T-com evo tog linka, i meni deluje unlimited. https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia
Čekaj bre ti meni objasnjavaš da nešto nije tako u šta sam se lično uverio? Da li si ti ozbiljan?@Necang @n1tr0 i to sa unlimited je šipak. Ima 2gb dnevno i posle isto.
Da, išlo je preko 10 GB često ako te zanimaJesi potrošio preko 2gb na dnevnoj opciji?
Provericu sledeci put kada budem u HR kako je za VIP, mada mogu i da pitam nekoga ako zna. Za T-mobile garantujem da mi je bilo godinama u nazad bez limita i to prosli put je kartica bila deaktivirana posto je nismo koristili par meseci pa se ponovo trebala aktivirati, a dopunjavas je preko simpa bona, mada mislim da moze mozda i preko neta sa debitnom/kreditnom karticom...vip turist sim
nisam znao za tmobile......
![]()
Pa evo i oni su prevaranti..... piše unlimited trafic a posle 2gb nema više nikakav net u dnevnoj opciji
A cemu 2 iste mreze?Izolacija razlicitih podmreza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari