To mozes da koristis da bi proverio kvalitet veze sa predajnikom i predajnika ka centralnom VIP serveru. Za pravi test odaberi drugi server - tipa Telekomov.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Speed test je isti i ka Telekomovom serveru, SBB itd . Jedino je drugačiji ako se meri na serveru VAN BG-a ili van Srbije . Ali ja npr izmerim realnu brzinu ka exe netu u Nišu .
Speed test je isti i ka Telekomovom serveru, SBB itd . Jedino je drugačiji ako se meri na serveru VAN BG-a ili van Srbije . Ali ja npr izmerim realnu brzinu ka exe netu u Nišu .
prvih dana ne limitiraju brzine.
Mene zanima da li je zaista bitna adresa koja se prijavljuje,odnosno da se net samo tu moze i koristiti.Da li je to tacno posto si ti korisnik pa je informacija iz prve ruke!Ja uzeo isto pre neki dan. Radi odlicno i to na lokaciji gde po mapi nema signala ( i oni u centrali bili iznenadjeni). Novi Sad u pitanju.
Prvo sam trazio i dobio na par dana da testiram, onaj manji prenosni 4g uredjaj, radilo extra. Setam po NSu, on u dzepu of jakne, brzina svuda extra. I radi na lokaciji gde stanujem, sto je bitno.
Otisao i potpisao za Net1 paket. Jedino nisu imali zte, vec sam uzeo onaj lepsi Huawei ruter, doplata 150din mesecno. Kazu nemaju vise zte, tek krajem marta. Uz Net2 i Net3 je i Huawei free.
Imam utisak da ljudi bas uzimaju ovo, bilo ih jos par dok sam ja bio u vip centru. Meni ovo inace skroz odgovara, 100GB full speed mi je taman dosta za sve sto mi treba. A necu ostati bez neta ni posle. Posao, surf, yutube, drustvene mreze, hbo go i d3go (rade oba super). Ne gledam svaki dan po 5-6 sati tv, ali taman onoliko koliko ja i porodica gledamo. Ne torrentujem, i ne svlacim gomile gigabajta koji mi verovatno nece nikada ni trebati ( been there, done that 10y ago. Kablovska i fixni tel mi inace apsolutno ne trebaju.
A super je sto se i kartica lako vadi, pa moze u dual sim tel po potrebi![]()
Ja sam imao pre takav problem sa routerima u sobi, a resis ga tako sto prelepis crnim izolirom. Mozes i staviti nesto ispod izolira ako prosijava malo pa prelepiti preko toga...BTW, one plave diode baš pršte u mraku! ;-)
Naravno da se to nece desiti, imas tih 100GB po punoj brzini, posle ide na 2/2.
Brzina je konstantna, isporucuju ono sto ti obecaju.
Da pitam ove koji su dobili Kucni VIP Net ,
pise li u ugovoru da ima ogranicenje na 100GB i dali uvek
u toku ugovora isporucuju u th 24 meseca 100Gb rotoka i posle 2/2 mb neograniceno.
ili da se ne desi da prepolove na 50Gb. Limita po odredjenoj brzini 10,20 ili 40mb/s
Mozes da zarotiras ruter, pa da one dodju prema zidu/prozoru...kod mene je na prozoru i kada bi mi smetao, samo ga okrenem, da sija prema komsijama!BTW, one plave diode baš pršte u mraku! ;-)
Sad ne moras da kupujes sijalice i trosis struju na rasvetu! Dobro je sto su plave, pa daju plavo svetlo i ne smeta. Zamisli da su crvene!Ma idi, cela soba mi sija![]()
Jos jedan odlican steam free weekend, 50600 Mb![]()
Pobedio si.Jos jedan odlican steam free weekend, 50600 Mb![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari