Pozdrav! Javljam se posle potrosenih 100Gb, koji su mi trajali 17 dana, bez imalo stednje. Najvise mi je potrosilo gledanje uzivo tv-a, jer je pratim iskljucivo preko neta. Nije se stedelo ni na YouTube-u hd...U prvom mesecu ug.obaveze, resili smo da sve istetstiramo, sto Kucni net 1 nudi, a bili smo i radoznali kako ce da izgleda koriscenje, kada se uspori. Ruter ZTE. Mogu da kazem, da smo gotovo isto zadovoljni, kao i sa brzim G.bajtima. Najvise iz razloga, sto televizija jednako dobro radi, ali samo na kanalima u SD kvalitetu (Kodi sa addonovima i Orion Tv aplikacija), dok za HD nije ova brzina. Probao sam i RTS uzivo stream, radi bez problema. Kada pustim YouTube, klip prvo krene na 480p i gotovo odmah duplira buffer, a onda se sam prebaci na 720p (posto je kvalitet podesen na automatski). Naravno, ne skidam glomazne fajlove (radio sam to ranije) i ne igram online igre, pa u tom segmentu ne mogu da komentarisem. Pop Corn radi normalno, PutLocker takodje. Hocu da napravim paralelu sa Beotel ADSL Midi 5 bez ug.obaveze, koji smo cak jedno vreme placali na dva broja i u dva razlicita grada (a gotovo nikada nismo bili u situaciji da ih koristimo istovremeno, ali nam je trebao net na dva mesta...). Taj ADSL paket je deklarisan sa 5/1, a do korisnika stize kao 4.3/0.8 (i tu vam je poznata prica:kriv je Telekom, nedovoljan kapacitet centrale, kablovi, uticnice, spliteri...ko ce jos svemu tome da udje u trag ), nije mogao da pruzi gotovo nikakav uzitak pracenja uzivo tv-a. 90% vremena, kanali su bili negledljivi, nevezano za kvalitet slike (osim RTS-ovog stream-a). Bas u se iznenadili, kad im je brat vratio dva kompleta opreme. Nameravamo da uskoro i fixni iskljucimo. Sada je brzina konstant. 2/2, a utiske sam izneo. Jos ostaje, da testiramo Kucni net na nasoj drugoj lokaciji. Ocigledno, ima neceg u toj novoj tehnologiji. Eto, za nase potrebe je dobar, mozda sam nekome i pomogao u sticanju utiska, ali svako zna za sebe, sta mu treba i kakve navike ima.