Pa ne verujem baš, onaj ko ne zna takve stvari, ko ne ispita pre nego što uzme i ne informiše se, obično nije neko ko je tehnički potkovan, niti ga zanimaju te stvari.
Stoga, on verovatno nikada neće doći ni blizu 100gb limita.
Znam po drugarima npr, 100x znaju da zovu da pitaju kako da skinu film, ili tako neko pitanje.
Znaš kad će oni doći do 100gb za mesec dana? Nikad.
S druge strane, neko ko zna šta želi, šta mu treba i koliko troši, je verovatno tehnički pismen, pa će i da razmotri dobro sve opcije za net, i sigurno da će biti svestan da postoji 100gb limit za full brzinu.
Bar ja kontam tako.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ako nisu očekivali možda bi trebalo malo da batale reklame, a ne da se vrte po ceo dan na tvu a ne mogu ljude da priključe do ko zna kad
Nisam primetila da je pukao net, jedino ako se to sto govoris desilo dok spavam ili kad nisam bila na netu. Uglavnom, dok sam ga koristila ni jednom nije pukao sto je super.)
A jel se desava taj prekid kod mts-a i telenora?
A dobro, nisam neki zavisnik od interneta, pa mi to uopste ne smeta. Sacekacu tih par sekundi, nije smrt za vrat. To smeta ljudima koji su 24h na netu verovatno.
Pa ne verujem baš, onaj ko ne zna takve stvari, ko ne ispita pre nego što uzme i ne informiše se, obično nije neko ko je tehnički potkovan, niti ga zanimaju te stvari.
Stoga, on verovatno nikada neće doći ni blizu 100gb limita.
Znam po drugarima npr, 100x znaju da zovu da pitaju kako da skinu film, ili tako neko pitanje.
Znaš kad će oni doći do 100gb za mesec dana? Nikad.
S druge strane, neko ko zna šta želi, šta mu treba i koliko troši, je verovatno tehnički pismen, pa će i da razmotri dobro sve opcije za net, i sigurno da će biti svestan da postoji 100gb limit za full brzinu.
Bar ja kontam tako.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Limit sesije jeste 5h, nakon tog vremena ti pukne net na 10-15sec..
Ne pukne net ljudi aman ne širite dezinformacije.
Ali da li primetite da u to vreme prestane protok, ili pukne igra?
Najlakse je da se ukljuci bilo koja igra koja se nakaci na server samo. Ne morate ni da budete pri kompu, vidite da li je pukla veza igri sa serverom i to je to. (ako nema neki timeout kada server sam izbacuje inactive korisnike).
Da, nema protoka
Posto nema ovih ZTE rutera
Internet je brz pa ti se tv i radio dosta nabaferuju, ne bi ti osetio prekid ni da traje 5min a kamoli 10sec
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari