nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Pa to cisto da pljuje.
Kakve veze ima vetar sa signalom leba ti? [emoji23]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
kako kakve veze? pa juce i prekjuce bilo mirno i signal 86,a sad duva vetar i evo ga ide i preko 100dbm!!! TO JE TAJ VIP MOBILE!!!
i koja antena da se nakrivi,mislis njihova? to je sramota da sme se desi!
kako kakve veze? pa juce i prekjuce bilo mirno i signal 86,a sad duva vetar i evo ga ide i preko 100dbm!!! TO JE TAJ VIP MOBILE!!!
i koja antena da se nakrivi,mislis njihova? to je sramota da sme se desi!
Moze, ali to su retkosti i onda prijaviš problem pa izađe ekipa i sredi. To je možda u 0.01% slučajeva ili manje.@nightshadow
Sve je tacno, ali nije sve fizika naucnik! Da li moze da postoji mehanicki problem kao na primer prekid u kablu, ili konektoru koji se menifestuje pomeranjem kabla usled vetra? Da li moze da se desi da voda udje u konektor ili ka bl, pa da recimo kad je mraz, ta voda zaledi i "razgura" konektor? Da li moze konektor na anteni da ima los kontakt pa se kod namanjeg pomeranja kabla, gubi kontakt, Da li kabal od BS do antene moze da ima fabricku gresku?
Sine moj, kad ti naucnik iz fotelelje, budes montirao samo jednu antenu u profesionalne svrhe, znaces da se navedene stvari desavaju i to vrlo cesto.![]()
Nislija_1992 kad pogledas onu mapu pokrivenosti 4G kod vipa mozes tacno da vidis svoju adresu i kucu/stan pa reci jesi na granici pokrivenosti 4G/LTE signala. Jer ako si na toj granici eto ti odakle imas pomenute probleme laga/prekida/smanjenja brzine(iako to ne odgovara 100 stanju na terenu al je dobar pokazatelj). Ja npr imam dobru pokrivenost stalno pune crte na 4G vip kartici na fonu (zivim u zavali nekoj drveca kolko oces i zgrada i cak i brdo) ali oce uvece da pokazuje manji DL padne recimo sa klasicnih 45/25 na 20/25 (upload ne oscilira kao DL dok je ping stalno i kad je manji DL ok 14-17(super retko 25 ms ).
nemam 4g,govorim o 3g jos uvek,nazalost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari