Nikome ne treba workstation OS sa snagom mobilnog telefona.
USB storage mozes koristiti kao mobile device dok si negde napolju?^
^^ ????
dakle vama treba samo USB storage za fajlove? tj. IBM soul ...![]()
Ne tako davno su nam je workstation bio slabiji od danasnjih mobilnih telefona.
Ja kada sam nesto slicno napisao, zavrsio sam u potpisu osobe koja je mislila kako je smehotresna, hvala bogu pa vise ne citam njegove postove(ignore lista FTW).Meni licno je 10x brze i lakse da poroverim i posaljem postu na smartfonu, nego da misem klikcem na desktopu.
slazem se. njima ne treba ni netbook, ni smartphone sa tastaturom i misem - njima treba tablet i tablet OSKovac.. nisu svi profesionalci i njima ne treba Photoshop, FinalCut, Lightroom, Logic, AutoCad, Maya, i jos gomila programa koji su skuplji od racnara na kome se izvrsavaju. Ljudima trebaju jednostavni, besplatni programi i mogucnost da iskoriste misa i tastaturu da obrade neke svoje podatke ili da obave jednostavnu akciju.
a gde ce naci monitor da zakaci svoj smartphone?Npr.. novinar na nekom sajmu poseti neku promociju i zeli da updejtuje sajt.. uslika dogadjaje i proizvode sa telefonom, snimi video prilog i potom zabote telefon u dock, otkucaa tekst i obradi materijal i veoma brzo okaci sve to na sajt i youtube. Moze on to i pipkajuci prsticima po ekranu telefona, ali ne tako brzo i efikasno.
primer od juce je iMovie, primer od danas je iPhoto a primer od sutra ce biti ApertureJos ako treba da isece i premontira neki video
pricas o iOS uredjajima od juce?? ...Mislim da je prava buducnost da se bezicno spaja monitor i tel i stampac i tastatura...
@telep na koga mislis?Ja kada sam nesto slicno napisao, zavrsio sam u potpisu osobe koja je mislila kako je smehotresna, hvala bogu pa vise ne citam njegove postove(ignore lista FTW).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari